azért én maradok makacs módón az én megoldásomnál
Most lelépek! Meglesem a LOST-ot!
A jó megoldás:
Az eredeti megoldás: vegye ki az egyik kavicsot, és mielőtt megnézhetnék, hogy milyen színű, ejtse le a földre a többi kavics közé. Ekkor nyugodtan azt mondhatja a rablólovagnak, hogy nézzék meg a zacskóban milyen színű maradt, ő biztosan a másik színűt húzta.
egyéb találó megoldások:
1. Vegyen fel a földről egy fehér kavicsot és azt húzza ki!
2. Mondja a rablólovagnak, hogy ő húzzon, és ha fekete, engedje szabadon az apját!
Mondja a következőt a lovagnak:
- Nem, nem, inkább legyen fordítva. Ha feketét húzok, akkor engeded szabadon az apámat. Mivel bizos egy fehér és egy fekete kavicsot tettél a zacskóba, neked teljesen mindegy a dolog, én viszont jobban szeretem a fekete színt!
Erre vagy beismeri csalását a lovag, vagy belemegy a cserébe, és a papa szabad.
Hagyja elvinni az apját. Egy gonddal kevesebb.
1. A mesebeli királykisasszony ajálja fel magát a gonosz lovagnak az apja szabadságáért cserébe.
2. Vegye ki a ruhája alól a revolverét és lője le a gonosz lovagot, ennyit igazán megtehet az apjáért.
3. Gondolkodási időt kér és gyorsan elrohan a papírboltba és vesz krétát, jól összekrétázza a kezét és ártatlan szemekkel úgy nyúl a zacskóba.
Az eredeti megoldás: vegye ki az egyik kavicsot, és mielőtt megnézhetnék, hogy milyen színű, ejtse le a földre a többi kavics közé. Ekkor nyugodtan azt mondhatja a rablólovagnak, hogy nézzék meg a zacskóban milyen színű maradt, ő biztosan a másik színűt húzta.
egyéb találó megoldások:
1. Vegyen fel a földről egy fehér kavicsot és azt húzza ki!
2. Mondja a rablólovagnak, hogy ő húzzon, és ha fekete, engedje szabadon az apját!
Mondja a következőt a lovagnak:
- Nem, nem, inkább legyen fordítva. Ha feketét húzok, akkor engeded szabadon az apámat. Mivel bizos egy fehér és egy fekete kavicsot tettél a zacskóba, neked teljesen mindegy a dolog, én viszont jobban szeretem a fekete színt!
Erre vagy beismeri csalását a lovag, vagy belemegy a cserébe, és a papa szabad.
Hagyja elvinni az apját. Egy gonddal kevesebb.
1. A mesebeli királykisasszony ajálja fel magát a gonosz lovagnak az apja szabadságáért cserébe.
2. Vegye ki a ruhája alól a revolverét és lője le a gonosz lovagot, ennyit igazán megtehet az apjáért.
3. Gondolkodási időt kér és gyorsan elrohan a papírboltba és vesz krétát, jól összekrétázza a kezét és ártatlan szemekkel úgy nyúl a zacskóba.
kivesz 1 kavicsot lenyeli úgy hogy ne lássák milyen szinű és akkor marad 1 fekete.
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 02. 02. péntek 21:00), amit ide kattintva olvashatsz)
A rablólovag elfogta egy előkelő lány édesapját. A lány a lovag várának udvarán könyörgött, hogy eressze szabadon az apját. A lovag lehajolt a földre, és két kavicsot tett egy bőrzsacskóba. Azt mondta, hogy ha a lány a fehéret húzza közülük, akkor szabadon engedi az apját, ha a feketét, akkor az örökre rab marad. Igen ám, de a lány meglátta, hogy a rablólovag két FEKETE kavicsot tett a zacskóba.
Mit tegyen a lány?
Törölt felhasználó (69371)
2007. 02. 02. péntek 21:00
A rablólovag elfogta egy előkelő lány édesapját. A lány a lovag várának udvarán könyörgött, hogy eressze szabadon az apját. A lovag lehajolt a földre, és két kavicsot tett egy bőrzsacskóba. Azt mondta, hogy ha a lány a fehéret húzza közülük, akkor szabadon engedi az apját, ha a feketét, akkor az örökre rab marad. Igen ám, de a lány meglátta, hogy a rablólovag két FEKETE kavicsot tett a zacskóba.
Mit tegyen a lány?
majd nem! több mindent is ki lehet találni!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 02. 02. péntek 21:02), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (21812)
2007. 02. 02. péntek 21:02
Terelje el a rablólovag figyelmét (mondjuk, mintha a harisnyakötőjét igazgatná hehe), vegyen fel egy fehér követ titokban a földről és úgy tegyen, mintha akkor venné ki.
Terelje el a rablólovag figyelmét (mondjuk, mintha a harisnyakötőjét igazgatná hehe), vegyen fel egy fehér követ titokban a földről és úgy tegyen, mintha akkor venné ki.
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 02. 02. péntek 21:00), amit ide kattintva olvashatsz)
Mit tegyen a lány?
Mit tegyen a lány?
Hihihi, végülis belefér, bár a nyerőgép letilt, ha ütöd. Egyéb tipp?
nyerőgép hehehehe
Mit tegyen a lány?
nyerőgép hehehehe
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 02. 02. péntek 20:55), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (21812)
2007. 02. 02. péntek 20:55
Én is mondok egyet:
Előbb megetetik, aztán addig pofozzák, míg az apraját ki nem adja.
Mi az
Mi az
Te most pontot gyűjtögetsz?
(ez nem kvíz-kérdés )
(ez nem kvíz-kérdés )
Én is mondok egyet:
Mi az
Mi az
Véletlen elküldtem oszt közben ikonozni akartam
Cseréljenek tevét. Így már érdemes hajtani, hogy az ember saját tevéje később érkezzen meg
Cseréljenek tevét. Így már érdemes hajtani, hogy az ember saját tevéje később érkezzen meg
na itt a megoldás, ünneprontó banda
Igazán megborotválkozhattál volna, mielőtt ilyen ruhát felveszel!!!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 02. 02. péntek 20:50), amit ide kattintva olvashatsz)
Huhhh, fiúk, teljesen kidőltem, jóccakát mindenkinek!
Törölt felhasználó (7767)
2007. 02. 02. péntek 20:50
Én is feladom!!! Ha nem elegendő charlotte válasza, mi a teljes megoldás???
jah, a hszek visszaolvasásáról beszélek
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 02. 02. péntek 20:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 02. péntek 20:49
ti nem vagytok komplettek:) először legörgettem 50re, aztán nézem az alját, ahhh kevés, legörgettem 100ra, nézem az alját, ahhh kevés, vazze még a 200 is kevés volt:)ti hülyék vagytok
ti nem vagytok komplettek:) először legörgettem 50re, aztán nézem az alját, ahhh kevés, legörgettem 100ra, nézem az alját, ahhh kevés, vazze még a 200 is kevés volt:)ti hülyék vagytok
valaki az oázisommal is foglalkozhatna! mindig csak a másét fejti mindenki! mindjárt megyek tévét nézni! nyugi nem kapcsolom be! :)))
Sztem csak a szám osztható 5-tel, amelyik 5-e vagy 0-ra végződik...
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 02. 02. péntek 20:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 02. péntek 20:46
szerintem meg 5-el is