yah hülye vagyok
mondom hogy nem fog az agyam!! (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 02. 02. péntek 20:46), amit ide kattintva olvashatsz)
mondom hogy nem fog az agyam!! (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 02. 02. péntek 20:46), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (69371)
2007. 02. 02. péntek 20:46
szerintem meg 5-el is
szerintem meg 5-el is
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 02. 02. péntek 20:45), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (7767)
2007. 02. 02. péntek 20:45
A 481363 csak eggyel és önmagával osztható.
A 481363 csak eggyel és önmagával osztható.
egyedül ez nem volt osztható 3-mal. de mivel 157-el osztható, akkor nincs is köztük prímszám!
Hát akkor a második szám az, mert a többi is osztható - ahogy így megfuttattam -valamelyik egytől különböző számmal...
hátha gondolkozik valaki még
akkor azt mondom nappal tegyél fel ilyen kérdést, mert le vagyok zsibbadva! mondjuk nappal én nem voltam ez igaz!
mert csak egyel és önmagával osztható!
ennél közelebb már nem leszek. valami még a legközelebbi oázis dologgal lehet, de passz
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 02. 02. péntek 20:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 02. péntek 20:33
majdnem! közel vagy!
157471 azaz az A
majdnem! közel vagy!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 02. 02. péntek 20:32), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (21812)
2007. 02. 02. péntek 20:32
"a tevének kell később odaérni, nem nektek"
Ha a háromszög alsó számait alapnak és hatványkitevőnek vesszük, elvégezzük a hatványozást, majd a felső szögben kuporgó számot kivonjuk ebből, megkapjuk a középső számot... Nem?
"a tevének kell később odaérni, nem nektek"
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 02. 02. péntek 20:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 02. péntek 20:28
nem jó! nem ezt mondta!
nem jó! nem ezt mondta!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 02. 02. péntek 20:27), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (21812)
2007. 02. 02. péntek 20:27
"ismerem apátokat, szép adósságot hagy hátra..."
Asszem, meglettem: 12 lehet csak. Azonnal mondjátok, hogy jó, mert az agyam már-már leveti a szíjat!
"ismerem apátokat, szép adósságot hagy hátra..."
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 02. 02. péntek 20:25), amit ide kattintva olvashatsz)
Az öreg haldokló arab magához hívja két fiát, hogy eldöntsék, kié legyen az örökség. A következőt parancsolja nekik:
- Rendezzetek teveversenyt. Mindketten induljatok el a tevéteken a legközelebbi oázishoz. Azé lesz az összes vagyonom, akinek a tevéje KÉSŐBB ér az oázisba.
A két fiú el is indult, de egyiknek sem volt nagyon sietős a dolog, alig haladtak előre. Az egyik homokbuckánál meg is álltak, még a tevékről is leszáltak, és nem mozdultak tovább. Egyszer csak arra járt egy bölcs öreg ember, és kérdezte tőlük, hogy mit csinálnak itt a sivatagban. Elmondták gondjukat, hogy milyen furcsa feladatot kaptak az apjuktól. Az öreg mondott nekik valamit, mire azonnal felpattantak a tevékre, és vágtázva versenyeztek az oázisig.
Vajon mit mondhatott az öreg bölcs?
2007. 02. 02. péntek 20:25
Az öreg haldokló arab magához hívja két fiát, hogy eldöntsék, kié legyen az örökség. A következőt parancsolja nekik:
- Rendezzetek teveversenyt. Mindketten induljatok el a tevéteken a legközelebbi oázishoz. Azé lesz az összes vagyonom, akinek a tevéje KÉSŐBB ér az oázisba.
A két fiú el is indult, de egyiknek sem volt nagyon sietős a dolog, alig haladtak előre. Az egyik homokbuckánál meg is álltak, még a tevékről is leszáltak, és nem mozdultak tovább. Egyszer csak arra járt egy bölcs öreg ember, és kérdezte tőlük, hogy mit csinálnak itt a sivatagban. Elmondták gondjukat, hogy milyen furcsa feladatot kaptak az apjuktól. Az öreg mondott nekik valamit, mire azonnal felpattantak a tevékre, és vágtázva versenyeztek az oázisig.
Csak a 64-et lehet! Hrrrrr!
Már a gyökvonást is próbálgatom...Csak hogyan már, a fenébe!
Hrrrr! Összeadtam, kivontam, szabtam varrtam, még mi az istencsudát csináljak :((((