A nappali csak pár hónapja üzemel. Kb. 20 hsz volt benne, amikor beköltöztünk. De asszem, hogy ez a szoba is fénysebességgel halad :-)))
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 02. 02. péntek 19:33), amit ide kattintva olvashatsz)
Ha Gennyzsákszem nappalija 2 év és 4 hónap alatt 20000 hsz. szedett be, akkor ha a KVÍZ-szoba 4 nap alatt 600-at, akkor mennyi lesz a hsz.-ek száma a KVÍZ-szobának 2 év múlva?
Törölt felhasználó (69371)
2007. 02. 02. péntek 19:33
Ha Gennyzsákszem nappalija 2 év és 4 hónap alatt 20000 hsz. szedett be, akkor ha a KVÍZ-szoba 4 nap alatt 600-at, akkor mennyi lesz a hsz.-ek száma a KVÍZ-szobának 2 év múlva?
Tudom, már nyomon vagyok, de ezek a számok félrevezetők...Az az érzésem....
Ugye a 7, 17, 27 és a 37 csak szopatás?? :))))
Thx, nem pont ugyanaz, amit Te beírtál, de addig ügyeskedtema vonalzóval, hogy így is összekötöttem!!! Az enyém egyfajta háromszög alakzatot adott ki a tied meg villám, de így is összejött, tán a tiéd könnyebb!!!
ÁÁÁÁÁ, mire leírtam, beraktad!!!
Kezd dertengeni!!! Csak az a baj, hogy ezt már nem lehet leírni, ez le kellene rajzolnom, de az eddig rajzaim közröhelyt váltottak ki!
Szóval megpróbálom leírni: Első vonal jobb felső kör jobb külső oldalát érinti, átlósan lefelé az alsó sor középső köre felé, a vonal érinti a jobb oldali sor középső körének belső felét, majd továbbhúzva az alsó sor középsőt érinti (1. vonal), a második átlósan felfelé bal oldalra, hasonlóan az előzőhöz, de az érinti a bal oldali sor legalsót, átmegy a bal oldali sor középsőn és érinti a másik külső oldalról a bal sor legfelsőt (2. vonal), egészen feltoljuk magasra, és a harmadik vonalat úgy húzzuk meg, hogy érinti a felső sor középsőt, a központit és jobb sor legalsót.
Szóval megpróbálom leírni: Első vonal jobb felső kör jobb külső oldalát érinti, átlósan lefelé az alsó sor középső köre felé, a vonal érinti a jobb oldali sor középső körének belső felét, majd továbbhúzva az alsó sor középsőt érinti (1. vonal), a második átlósan felfelé bal oldalra, hasonlóan az előzőhöz, de az érinti a bal oldali sor legalsót, átmegy a bal oldali sor középsőn és érinti a másik külső oldalról a bal sor legfelsőt (2. vonal), egészen feltoljuk magasra, és a harmadik vonalat úgy húzzuk meg, hogy érinti a felső sor középsőt, a központit és jobb sor legalsót.
No meg az ötnek, ötvennek és az ötszáznak is van szerepe abban, hogy melyik számpár következzék, most látom !!!!
Páronként rendezve a számokat:
-a 10 eggyel emelve 11
-a 16 10-zel nagyobbítva 26
-a 76 százzal növelve 176
-a 676hoz ezeret adva 1676
Tehát eggyel, tízzel, százzal, ezerrel... Nem?
-a 10 eggyel emelve 11
-a 16 10-zel nagyobbítva 26
-a 76 százzal növelve 176
-a 676hoz ezeret adva 1676
Tehát eggyel, tízzel, százzal, ezerrel... Nem?
te csalsz! utána néztél neten! íly hirtelen nem lehet rá jönni!
Még, nem, de ha így gondolkodom, elviszem magam abba az irányba, hogy a vonalnak is lehet "kiterjedése"... Még merengek...
1676
Baccameg, de hülyék voltunk, TÉNYLEG!!! Jól behúzott a csőbe minket!
Hallod, home, a 3 vonalasat mondd már meg, meret az nem megy! vagy rajzold le!
Hallod, home, a 3 vonalasat mondd már meg, meret az nem megy! vagy rajzold le!
Én még nem adom fel, akkor olvasgatom egy kicsit!!!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 02. 02. péntek 19:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 02. péntek 19:45
a rejtvényem nem nehéz! csak sokszor kell olvasni! ne csináljátok, hogy feladjátok!!!
de a vérszerinti apja volt a történet szerint!
(Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2007. 02. 02. péntek 19:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 02. péntek 19:44
Ha törlöd az off-okat, tök üres marad a szoba!
Inkább segíccsééé mááá kicsikét a kérdéseddel? Szóval Mr. Smith nem volt a vérszerinti apja a fiúnak? Eddig helyes???
Inkább segíccsééé mááá kicsikét a kérdéseddel? Szóval Mr. Smith nem volt a vérszerinti apja a fiúnak? Eddig helyes???
a rejtvényem nem nehéz! csak sokszor kell olvasni! ne csináljátok, hogy feladjátok!!!
Ha törlöd az off-okat, tök üres marad a szoba!
Inkább segíccsééé mááá kicsikét a kérdéseddel? Szóval Mr. Smith nem volt a vérszerinti apja a fiúnak? Eddig helyes??? (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 02. 02. péntek 19:43), amit ide kattintva olvashatsz)
Inkább segíccsééé mááá kicsikét a kérdéseddel? Szóval Mr. Smith nem volt a vérszerinti apja a fiúnak? Eddig helyes??? (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 02. 02. péntek 19:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 02. péntek 19:43
majd szépen kunyerálok téma admin jogot, oszt törlöm az Off-okat.
(meg azokat,akik írták)
(meg azokat,akik írták)
majd szépen kunyerálok téma admin jogot, oszt törlöm az Off-okat.
(meg azokat,akik írták)
(Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2007. 02. 02. péntek 19:40), amit ide kattintva olvashatsz)
(meg azokat,akik írták)
(Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2007. 02. 02. péntek 19:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 02. péntek 19:40
Baccameg, annyit offolunk (vagy marhulással, vagy veszekedéssel), hogy a kérdések mindig elmennek vagy 3 oldallal hátrébb... Lassan átnevezhető a topic...
Oksa! HÜLYE!!! Bazze, ezen a kérdésen annyira röhögtem, hogy majdnem leestem a forgószékemről!!!
Baccameg, annyit offolunk (vagy marhulással, vagy veszekedéssel), hogy a kérdések mindig elmennek vagy 3 oldallal hátrébb... Lassan átnevezhető a topic...
asszem nagyobb serverre lesz szükség! ennyi hsz-t nem bírna el!!!
(Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2007. 02. 02. péntek 19:35), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2007. 02. 02. péntek 19:35), amit ide kattintva olvashatsz)