Tudod, annakidején zsaru voltam, azóta a vércsoportom URH primitív!!
nem lehet megcsinálni hárommal! csak szopatni akar minket, hogy gondolkozzunk a semmin!
Babra már nincs! Sajnos! Ez van! (Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2007. 02. 02. péntek 19:16), amit ide kattintva olvashatsz)
Babra már nincs! Sajnos! Ez van! (Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2007. 02. 02. péntek 19:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 02. péntek 19:16
Hárommal??? Az már kemény dió!!! Nem ismertem, de van egy kis térlátásom, és egyből arra gondoltam, hogy nem szabad leállni a sarokponmtoknál, hanem túl kell húzni a vonalakat.
De 3-mal??? Megcsinálható? Az is valahogy így kell, nem???
babra mit szólna, ha két pasi szívná a te békepipádat????
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 02. 02. péntek 19:16), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (69371)
2007. 02. 02. péntek 19:16
doki és házikép szívjátok el a békepipám!
már meg én kezdem! tessék gondolkodni a feladványomon!!!
Hárommal??? Az már kemény dió!!! Nem ismertem, de van egy kis térlátásom, és egyből arra gondoltam, hogy nem szabad leállni a sarokponmtoknál, hanem túl kell húzni a vonalakat.
doki és házikép szívjátok el a békepipám!
Ahogy látod én sem az egyszerű természetemről vok híres!!!
ÚÚÚ, bocsi, azt hittem arra gondoltál, hogy az ne írja be, aki ismeri... OOOpppsssz, sorry, ezt elbaszarintottam. Bocs, de nem direkt volt.
Na, ez korrekt! Hagyjuk abba, értelmetlen szarakodni! Basszameg, hogy állandóan belekötök valakibe! Lassan nincs a fórumon senki, akivel még nem vesztem össze. Lassan ki kellene valakit nézni magamnak!
Na, béke, és bocs, ha voltam!!!
Na, béke, és bocs, ha voltam!!!
Nem jó a válasz! Gondolkozz tovább! És más is!!!
Lassan eljutottunk oda, hogy aranyos, amikor az okos hülyéskedik, de amikor a hülye okoskodik? (súgok, te nem az első kategóriába tartozol).
Valamelyikőtök hagyja abba! Remélem Te értelmesebb vagy! Különben szólok a korbácsos asszonyságnak!
(Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2007. 02. 02. péntek 19:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 02. péntek 19:06
Ezt nem érzem meg sem trapézon, sem máshogyan, de elég jó az emberismeretem. Szóbeli fogalmazások alapján is elég messzemenő konzekvenciákat lehet levonni valakiről. A te stílusod, hozzáállásod pedig ilyen, illetve ezt az érzetet kelti.
A megoldás ez: Kezdés a bal felső sarokból, átlósan áthúzzuk a jobb alsó sarokba (1. vonal), onnan balra egyenes vonal az alsó sorban (2. vonal), de a vonal nem áll meg az utolsó pontnál, hanem egy pontnyi távolsággal túlhúzzuk a vonalat, így összeköthető a bal oladali sor középső és a felső sor középső pontja (3. vonal), de itt sem áll meg a vonal, hanem túlhúzzuk a harmadik pontos magasságáig, és onnan egyenesen lehúzzuk a vonalat a jobb alsó pontig (4. vonal).
Megkérlek fogd vissza magad! Különben sajnálatomra a TOPIC bomlasztásának alapos gyanuja miatt megkérek egy ADMIN-t, hogy tiltson ebből a TOPIC-ból! Nem szeretném, de ha muszáj!
Melyik az a betű, amely folytathatná a sort?
o,e,i,t,r,s,h,m,p,c,u,...
o,e,i,t,r,s,h,m,p,c,u,...
Ezt nem érzem meg sem trapézon, sem máshogyan, de elég jó az emberismeretem. Szóbeli fogalmazások alapján is elég messzemenő konzekvenciákat lehet levonni valakiről. A te stílusod, hozzáállásod pedig ilyen, illetve ezt az érzetet kelti.
Ezt ismerem, de nem írok megfejtést!
Remélem nem, de aranyos vagy... Köszönöm neked! Különben is, most feladott egy kérdést és nem tudom megfejteni!!!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 02. 02. péntek 18:54), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (62015)
VIP
2007. 02. 02. péntek 18:54
ja,vágom már, olvastam csak én is azt hittem megbántodott.....
HÜÜÜLLLLYE!!! lol lol lol
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 02. 02. péntek 18:54), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (69371)
2007. 02. 02. péntek 18:54
Voltam állásinterjún és kicsit ideges vagyok! Kérdezték mit csinálok szabadidőmben?
- Mondom pontvadász vadász vagyok! Csak néztek mint a moziba!
- Hol?
- Mondom a GG-n!
- Az meg mi a fasz? Kérdezték.
- Erre bepörögtem és egy Bruce Lee rugással lekaratéjoztam az egész bandát!
- Hol?
- Mondom a GG-n!
- Erre bepörögtem és egy Bruce Lee rugással lekaratéjoztam az egész bandát!
ja,vágom már, olvastam csak én is azt hittem megbántodott.....
(Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2007. 02. 02. péntek 18:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 02. péntek 18:52
dako már tudja... De ha majd tovább ajánlagtja a faxát, beajánlom egy kedves korbácsos ismerősnél!!!
Voltam állásinterjún és kicsit ideges vagyok! Kérdezték mit csinálok szabadidőmben?
- Hol?
- Mondom a GG-n!
- Erre bepörögtem és egy Bruce Lee rugással lekaratéjoztam az egész bandát! (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 02. 02. péntek 18:49), amit ide kattintva olvashatsz)
- Hol?
- Mondom a GG-n!
- Erre bepörögtem és egy Bruce Lee rugással lekaratéjoztam az egész bandát! (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 02. 02. péntek 18:49), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (62015)
VIP
2007. 02. 02. péntek 18:49
dako ne haragudj meg csak hülyéskednek. jó kedve van DrAnthony-nak is sztem egyáltalán nem állt szándékában megbántani Téged...remélem nem történt semmi rossz veled ma és nem ezért veszed ennyire a szívedre