Ez valami beugtarós, mint az előző??? vagy tényleg lehet végre egy kicsit gondolkodni???
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 02. 02. péntek 18:50), amit ide kattintva olvashatsz)
Egy bizonyos Mr. Smith és a fia autóval mentek és karamboloztak. Az apa azonnal meghalt, a fiút kórházba szállították. Az idős sebész egy pillantást vetett rá majd így szólt: ő a fiam Arthur! Hogyan lehetséges ez?
Törölt felhasználó (69371)
2007. 02. 02. péntek 18:50
Egy bizonyos Mr. Smith és a fia autóval mentek és karamboloztak. Az apa azonnal meghalt, a fiút kórházba szállították. Az idős sebész egy pillantást vetett rá majd így szólt: ő a fiam Arthur! Hogyan lehetséges ez?
Mondom, én is csak poénból írtam le!!!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 02. 02. péntek 18:51), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (62015)
VIP
2007. 02. 02. péntek 18:51
ezt akartam írni de inkább nem írtam mert gondoltam úgy se jó
dako már tudja... De ha majd tovább ajánlagtja a faxát, beajánlom egy kedves korbácsos ismerősnél!!!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 02. 02. péntek 18:49), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (62015)
VIP
2007. 02. 02. péntek 18:49
dako ne haragudj meg csak hülyéskednek. jó kedve van DrAnthony-nak is sztem egyáltalán nem állt szándékában megbántani Téged...remélem nem történt semmi rossz veled ma és nem ezért veszed ennyire a szívedre
ezt akartam írni de inkább nem írtam mert gondoltam úgy se jó
(Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2007. 02. 02. péntek 18:40), amit ide kattintva olvashatsz)
De ezt gondolod, sugalmazod magadról...
Ja, ha még itt vagy leragadva... Nem ZT éltem meg személyes sértésnek... Hanem a stílusod, az utána következő hsz-ek lekezelő, überfenomén stílusát, azt a módot, ahogy közölted megfellebezhetetlen igazságodat. Ha te még itt tartasz... Butább vagy, mint gondoltam...
dako ne haragudj meg csak hülyéskednek. jó kedve van DrAnthony-nak is sztem egyáltalán nem állt szándékában megbántani Téged...remélem nem történt semmi rossz veled ma és nem ezért veszed ennyire a szívedre
Mely sosem érhet fel "másvalaki" egyedülálló, hozzá képest mindenki más suttyó buta plebs intellektusához...
Na, ez már te vagy!!! Bakker, a szívbajt hozod rám, hogy tényleg besértődtél! Ezért még kapsz!! Bakker, ez volt a megoldás? Csak marhulásból írtam!!!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 02. 02. péntek 18:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 02. péntek 18:46
Tudod mit? Kabbe Te az öxes faxom! Mondjuk nem nehezeket kérdezek! A megfejtés jó!
Tudom én, hogy viccelsz! Én is csak vicceltem!
Tudom én, hogy viccelsz! Én is csak vicceltem!
Tudod mit? Kabbe Te az öxes faxom! Mondjuk nem nehezeket kérdezek! A megfejtés jó!
Tudom én, hogy viccelsz! Én is csak vicceltem! (Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2007. 02. 02. péntek 18:40), amit ide kattintva olvashatsz)
Tudom én, hogy viccelsz! Én is csak vicceltem! (Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2007. 02. 02. péntek 18:40), amit ide kattintva olvashatsz)
Nem tudsz meglenni anélkül, ha nem basztatsz valakit, ha nem kötözködsz, he nem szemétkedsz??? Olvas s vissza, a vitát, TE kezdted, mert Katicikával más véleményem merészeltünk lenni őfelsége I. homepicturs fenséggel szemben...
Ahogy mondod. MINT AHOGY MOST IS TE KÖTÖTTÉL BELÉM!!! Ha láttad volna, írtam, minek szántam, elnézést kértem tőle, ha félreértette, akkor ehhez neked mi a búbánat közöd van??? Ha csak az nem, hogy baszakodni és veszekedést szítani akarsz???
SSSSSSSSS Nos?
Azért a te "stílusodról" ne nyissunk valóban vitát, mert valóban miattad megint szarakodás lesz a vége! Látod, megint te kezded a szarakodást.
OK! Akkor maximális meaculpa, elnézést meg ilyenek... Nem állt szándékomban, viccnek szántam. Mint ahogy sztem Aljasbesúgó és Mme Prune is hasonló hsz-ében. Naaaaaa... Kis mimóza!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 02. 02. péntek 18:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 02. péntek 18:40
Ez már gúnyolódás! Tőled nem erre számítottam! Köszi!
Ki mondta, hogy esik az eső????
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 02. 02. péntek 18:38), amit ide kattintva olvashatsz)
Két kisegér szorong egy esernyő alatt. Az egyiknek kilóg a füle, a másiknak a farkincája. Melyikük ázik meg jobban?
2007. 02. 02. péntek 18:38
Két kisegér szorong egy esernyő alatt. Az egyiknek kilóg a füle, a másiknak a farkincája. Melyikük ázik meg jobban?
Ez már gúnyolódás! Tőled nem erre számítottam! Köszi!
(Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2007. 02. 02. péntek 18:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 02. péntek 18:38
Szerintem nem is kell árulkodnod, már dierkt piros telefonos vonalad van tom-hoz és vazelinator-hoz!!! Ráadásul azt álmondtam, hogy a neved "dako84 [Admin] [Modeator] [VIP] [Operator] [Pontvadász-killer]" -re módosult...
Naaa, fel ne húzd magad! Tudod: Vicc, poén, humor, irónia, haveri csesztetés, baráti poénkodás, ilyenek. AZt hittem eddig értetted a poénokat! Ja, most látom, lemaradtak a smilei-k! Akkor most pótlom:
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 02. 02. péntek 18:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 02. péntek 18:36
Ez most mire jó? Komolyan kérdezem! Ha gúnyolódni akartok, akkor menjünk más topic-ba! A fasznak kell ezt csinálnod? Most komolyan!