na,írjam a megfejtést?
lekéstél. olvass tovább, az életsztővel nincs probléma :)
szerintem ez olyan mint a hány éves a kapitány
megvan! jön egy laza szélvihar, s lesöpri fejükről - orruk elé - a sityakot :):):)
ááá ez nem igaz, akkor mond meg, mert mennék aludni
Igazad van.. Én még csak most rajzolgatok... de kész vagyok.. inkább megyek alcizni
Jó éjt mindenkinek!
Jó éjt mindenkinek!
így van az első nem tudhatja a választ.sem a negyedik
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 01. 30. kedd 21:26), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (69371)
2007. 01. 30. kedd 21:26
de az első semmit nem lát, mert előtte van a fal vagy mögötte
előre a fal felé néznek
kérem a kedves adminokat, hogy napi egy kérdést engedélyezzenek ebben a topikban, s a megfejtés végeztével zárolják a topikot. ebbe bele lehet őrülni.
Csoki!
1db DROPKICK MURPHYS koncertjegy eladó (Február 1. Bécs)
Eredeti áron 6000HUF pak40@freemail.hu
1db DROPKICK MURPHYS koncertjegy eladó (Február 1. Bécs)
Eredeti áron 6000HUF pak40@freemail.hu
de az első semmit nem lát, mert előtte van a fal vagy mögötte
jó nyomon jársz csak tovább kell lépned
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 01. 30. kedd 21:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 01. 30. kedd 21:23
amúgy az utolsó, mert látja az előtte lévő kettőt és onnan ki tudja következtetni
lerajzoltam, hát!
az sityakok anyaga közt van akkor a különbség? nem...
várj mán! én jobb felé rajzoltam a tekintetük :) tehát nekem a második látja a következő kettőt. tekerjem el a nyakukat?
az sityakok anyaga közt van akkor a különbség? nem...
várj mán! én jobb felé rajzoltam a tekintetük :) tehát nekem a második látja a következő kettőt. tekerjem el a nyakukat?
az utolsó lát 1 fehéret meg 1 feketét ettől az ővé még lehet fekete vagy fehér is,tehát ő nem tudja
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 01. 30. kedd 21:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 01. 30. kedd 21:23
amúgy az utolsó, mert látja az előtte lévő kettőt és onnan ki tudja következtetni
segítségül fel hívom a figyelmet arra h nem mind1 melyikük mit lát...mindegyik az elötte lévőt a negyedik az előtte lévő 2-t értelemszerűen.
nincs összefüggésben h a feketét jobban tűzi a nap...
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 01. 30. kedd 21:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 01. 30. kedd 21:18
valamelyik fekete kalapos, mert neki jobban melegíti a fejét,mivel a sötét szín ugyebár tudjuk
lerajzoltad? úgy könnyebb:)
valamelyik fekete kalapos, mert neki jobban melegíti a fejét,mivel a sötét szín ugyebár tudjuk
nem kandikál:)