Én már romásan fogalmazva: Tökön szúrtam magam!
Feladás? Ugyanis perceken belül el kell itthonról mennem, és nem tudom követni a dolgokat? Szóval? Egy utolsó tipp? Vagy feladás???
ezután az enyém jön ha még az idén ezt megfejti vki
Ez már annyira magas, hogy szédülök!
(Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2007. 01. 30. kedd 20:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 01. 30. kedd 20:48
Mátyás elfoglalta Alsó-Ausztriát, 1485-ben Bécset, a királyi székhelyet is ide helyeztette át. Halála után a székhely visszakerült M.Országra, de Bécs még évekig fizetett a magyar uralkodónak. Nevezzük sarcnak, bárminek, de fizettek.
Mátyás elfoglalta Alsó-Ausztriát, 1485-ben Bécset, a királyi székhelyet is ide helyeztette át. Halála után a székhely visszakerült M.Országra, de Bécs még évekig fizetett a magyar uralkodónak. Nevezzük sarcnak, bárminek, de fizettek.
A "mkoknrét" az konkrét lett volna!
(Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2007. 01. 30. kedd 20:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 01. 30. kedd 20:45
Az történelmi oximoron lenne??? Nem hinném. Páran már közelítettek 2 hibához, de egyben még senki nem írta le, hogy ez + az na megoldás, eddig csak tipelgetések voltak. Javaslom átnézni az eddigieket, és valaki írjon valmi mkoknrét tippet!
Mikor fizetett sarcot Bécs Ulászlónak????
Az történelmi oximoron lenne??? Nem hinném. Páran már közelítettek 2 hibához, de egyben még senki nem írta le, hogy ez + az na megoldás, eddig csak tipelgetések voltak. Javaslom átnézni az eddigieket, és valaki írjon valmi mkoknrét tippet!
utolsó tipp: nem is roskadozott a kincstár.
Halálra még nem, mert gépelni tudok, de eddig 2X estem le a székről!!!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 01. 30. kedd 20:40), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (62015)
VIP
2007. 01. 30. kedd 20:40
DrAnthony meg már halálra röhögte magát rajtunk pedig nekem is lesz 1 jó feladványom:)))
DrAnthony meg már halálra röhögte magát rajtunk pedig nekem is lesz 1 jó feladványom:)))
Tovább segítek: 2 db. történelmi oximoron és 1 eldugott kis becsapósdi van a szövegben!!!
KÖZBEN LENNE EGY FELVETÉSEM! A FELTETT KÉRDÉSEKET VALAHOGY JELÖLNI KELLENE, HOGY TUDJUK MIKOR KERÜL BE ÚJ KVÍZ ÉS ÍGY LEGALÁBB A VÁLASZOKTÓL IS ELKÜLÖNÜL!
SZERINTEM TEGYÜNK MINDEN KÉRDÉS ELÉ ILYEN JELET:
SZERINTEM TEGYÜNK MINDEN KÉRDÉS ELÉ ILYEN JELET:
vagy a bécsi sarccal nem stimmel vmi?
ne szórakozz, vazi! nő lennél, s én mosom a takaródat? !!!
tuti, hogy egyik hiba a kegyencnők...
egy érdekes kérdés:)
oké haogy meg nyilvánulásaim alapján pasinak gondoltok s én nem is cáfolok rá, de vajon valaha valaki feltete a kérdést hogy az vagyok?)
oké haogy meg nyilvánulásaim alapján pasinak gondoltok s én nem is cáfolok rá, de vajon valaha valaki feltete a kérdést hogy az vagyok?)
Roston sült? Szerintem valami tényleg lehet a kajával!
Európát kis e-vel írtam bocsi most látom csak
Nem ittam még soha alkoholt, de szerintem a bor eleve savanykás, bár lehet hogy van édes is mivel a pezsgőnek is bor az alapja! Nem inkább a kancellár közölte a jóhírt?