de a salicil tartósít! :)))
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 02. 18. vasárnap 18:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 18. vasárnap 18:40
nem dako...rosszul következtetsz:)
mari18 kamrájában éveken keresztül állt a sok romlott befőtt-->mari18 levonta a konzekvenciát-->ma már nem használja befőzésnél a gumit, mert nem biztonságos
mari18 kamrájában éveken keresztül állt a sok romlott befőtt-->mari18 levonta a konzekvenciát-->ma már nem használja befőzésnél a gumit, mert nem biztonságos
nem dako...rosszul következtetsz:)
mari18 kamrájában éveken keresztül állt a sok romlott befőtt-->mari18 levonta a konzekvenciát-->ma már nem használja befőzésnél a gumit, mert nem biztonságos (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 02. 18. vasárnap 18:35), amit ide kattintva olvashatsz)
mari18 kamrájában éveken keresztül állt a sok romlott befőtt-->mari18 levonta a konzekvenciát-->ma már nem használja befőzésnél a gumit, mert nem biztonságos (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 02. 18. vasárnap 18:35), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (69371)
2007. 02. 18. vasárnap 18:35
ebből két dolog következik:
1. 12 éves a mari
2. csak 6 elemie van (általános 6 osztály), mert akkor 12 éves az ember kb. és őt eddig tanították
1. 12 éves a mari
2. csak 6 elemie van (általános 6 osztály), mert akkor 12 éves az ember kb. és őt eddig tanították
ebből két dolog következik:
1. 12 éves a mari
2. csak 6 elemie van (általános 6 osztály), mert akkor 12 éves az ember kb. és őt eddig tanították (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 02. 18. vasárnap 18:23), amit ide kattintva olvashatsz)
1. 12 éves a mari
2. csak 6 elemie van (általános 6 osztály), mert akkor 12 éves az ember kb. és őt eddig tanították (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 02. 18. vasárnap 18:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 18. vasárnap 18:23
anno 12 évesen ezt magyaráztam egy nálam pár évvel kisebb fiúnak:) hogy az óvszer a befőtteken van, óvja a befőttet a megromlástól
![hehe](images/smilies/hehe.gif)
anno 12 évesen ezt magyaráztam egy nálam pár évvel kisebb fiúnak:) hogy az óvszer a befőtteken van, óvja a befőttet a megromlástól
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 02. 18. vasárnap 15:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 18. vasárnap 15:58
yah! velem együtt!
látszik, hogy tanulatlan! meg lehet azt hiszi, hogy befösztes gumiról van szó!
![eplus2](images/smilies/eplus2.gif)
yah! velem együtt!
(Ez egy válasz eNTi üzenetére (2007. 02. 18. vasárnap 15:56), amit ide kattintva olvashatsz)
![eplus2](images/smilies/eplus2.gif)
mennyi hüje van nem?!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 02. 18. vasárnap 15:42), amit ide kattintva olvashatsz)
![smile](images/smilies/smile.gif)
![smile](images/smilies/smile.gif)
2007. 02. 18. vasárnap 15:42
azért nem biztonságos az óvszer mert "tik" nem szeretitek? fúúú! ennyi ésszel szabadlábon!
azért nem biztonságos az óvszer mert "tik" nem szeretitek? fúúú! ennyi ésszel szabadlábon!
(Ez egy válasz mari18 üzenetére (2007. 02. 18. vasárnap 15:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 18. vasárnap 15:18
sziasztok az az igaság mink a párommal soha nem csináltuk ovszerrel mert nem szertjük és azért nekem az a véleményem az ovszerröl, hogy egyáltalán nem biztonságos további szép napot mindenkinek puszi
no hát mink nagyon is szeressük, nicse' azza' shömmi baj. (szerettük, mert mán nem vonk öggyütt)
Énis mondtam az osszonynak, hogy inkább vigyáázunk ögy kissé, mintho' akármlyen nyavaját okozzon nekije a tabletta.. (Ez egy válasz mari18 üzenetére (2007. 02. 18. vasárnap 15:18), amit ide kattintva olvashatsz)
Énis mondtam az osszonynak, hogy inkább vigyáázunk ögy kissé, mintho' akármlyen nyavaját okozzon nekije a tabletta.. (Ez egy válasz mari18 üzenetére (2007. 02. 18. vasárnap 15:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 18. vasárnap 15:18
sziasztok az az igaság mink a párommal soha nem csináltuk ovszerrel mert nem szertjük és azért nekem az a véleményem az ovszerröl, hogy egyáltalán nem biztonságos további szép napot mindenkinek puszi
az ovszer PI-je (Pearl Indexe) 1,5-4,ami azt jelenti,h 1ev gumi hasznalat utan 1000nöböl 1,5-4 esett teherbe, az antibebi tablettae ha jol emlekszem 0,15-0,4! ez is csak azert,mert a nö elfelejtette bevenni!vagyis nincs 100% vedelem a terhesseg ellen, gumit megis inkabb azok hasznal(ja)nak,akik gyakran valtogatjak partnerüket-hiszen az STD (sexual transmitted diseases) nagyon elszaporodtak!
es azert irtam terhesseget, mert ilyenkor a nö sajnos tenyleg terhes es nem aldott allapotban van! (Ez egy válasz vazelinator üzenetére (2007. 02. 09. péntek 10:01), amit ide kattintva olvashatsz)
es azert irtam terhesseget, mert ilyenkor a nö sajnos tenyleg terhes es nem aldott allapotban van! (Ez egy válasz vazelinator üzenetére (2007. 02. 09. péntek 10:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 09. péntek 10:01
valaki megnézte az ovszere hány százalékos biztonságot irnak rá:)?
100% nem irhatnak miota egy ovszer hiba miat be perelték az egyik gyártott gyerektartásra és meg is nyerték:)
100% nem irhatnak miota egy ovszer hiba miat be perelték az egyik gyártott gyerektartásra és meg is nyerték:)
kendtek nem érti ezt:) egy állandó kapcsolatban az úgy van, hogy a petesejt kinéz: jaaaah, megint ti vagytok! és akkor nem jön elő...a spermák meg lubickolnak kicsit, aztán annyi...de ha új "hús" jelenik meg a placcon, akkor a petesejt aktívvá válik...
(ekkora marhaságot:minimális rizikó)
lehet, hogy ati a tripperre gondolt
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 02. 18. vasárnap 08:14), amit ide kattintva olvashatsz)
(ekkora marhaságot:minimális rizikó)
lehet, hogy ati a tripperre gondolt
![vigyor5](images/smilies/vigyor5.gif)
![nyes](images/smilies/nyes.gif)
![vigyor](images/smilies/vigyor.gif)
Törölt felhasználó (24620)
2007. 02. 18. vasárnap 08:14
mert? állandó kapcsolatban nem lehet gyerek?
mert? állandó kapcsolatban nem lehet gyerek?
Veszélyes dolog az ilyen,az igaz,h jobb meg minden,de én akkoris maradok a guminal ez legalaább tudom,h biztonságosabb mint bármelyik eszkoz!!majd valamikor lehagyok rola!
Nekem a lányom így született!
Már írtam, akartuk nagyon, de meg kellett műteni a nejem, utána ugye 6-hét házasélet tilalom... Bírtuk is kb 2ig, persze nagyon vigyáztam a lejjebb leírt módon! A 4. héten terhes lett, lehetett magyarázkodni a doktorbácsinak...
Egyébként meg a férfinak is nagyon rossz, hogy akkor kell kihúzni, mikor a legmélyebbre nyomná!!!
A mostani tabletták meg már szinte teljesen mellékhatás nélküliek, a nejem 40 felett van, dohányzik is mégis gond nélkül szedi.
Már írtam, akartuk nagyon, de meg kellett műteni a nejem, utána ugye 6-hét házasélet tilalom... Bírtuk is kb 2ig, persze nagyon vigyáztam a lejjebb leírt módon! A 4. héten terhes lett, lehetett magyarázkodni a doktorbácsinak...
Egyébként meg a férfinak is nagyon rossz, hogy akkor kell kihúzni, mikor a legmélyebbre nyomná!!!
A mostani tabletták meg már szinte teljesen mellékhatás nélküliek, a nejem 40 felett van, dohányzik is mégis gond nélkül szedi.
Mi az első perctől fogva védekezés nélkül voltunk együtt. Tudtuk, hogy így előbb-utóbb kisbaba lesz belőle :) és amikor novemberben kiderült, hogy várandós vagyok, mindketten nagyon örültünk :)
Azóta meg nincs gond a védekezéssel.
Azóta meg nincs gond a védekezéssel.
Hát, én meg úgy vagyok vele, hogy egy állandó kapcsolatban a szex úgy teljes, ha a pasi belémélvez és nem rángatja ki mindig a vége előtt. Nekem attól hiányérzetem támad...
Te meg tekintsd magad óriási mázlistának, hogy még senkit nem ejtettél teherbe akaratodon kívül! (Ez egy válasz aki= üzenetére (2007. 02. 09. péntek 08:19), amit ide kattintva olvashatsz)
Te meg tekintsd magad óriási mázlistának, hogy még senkit nem ejtettél teherbe akaratodon kívül! (Ez egy válasz aki= üzenetére (2007. 02. 09. péntek 08:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 09. péntek 08:19
Cikizzetek csak!!! Nekem eddig ( 16 év időtartam alatt ) bejött, mindenkinél. És nem volt problémám belőle.
S mellette van egy gyönyörű kislányom tervezett gyerekvállalásból ( a tervhez képest egy érési periódussal később sikeredett összehozni ).
Így a "Lenkéket" ( véletlenkéket ) sajnálom, de sem a barátnőimet nem kényszerítem fogamzás gátló szedésre( ezeddig egy csaj szedett mellettem 8 hónapig fogamzásgátlót ) és én sem húzok óvszert!!
Persze nem olyan kapcsolatokról beszélek ahol a csajnak én vagyok a héten a 4. pasija.
Azonban ha valaki félrelép, mindenképpen ajánlom az 1. számú kapcsolat épen és egészségesen tartásához használjon óvszert!!!
S mellette van egy gyönyörű kislányom tervezett gyerekvállalásból ( a tervhez képest egy érési periódussal később sikeredett összehozni ).
Így a "Lenkéket" ( véletlenkéket ) sajnálom, de sem a barátnőimet nem kényszerítem fogamzás gátló szedésre( ezeddig egy csaj szedett mellettem 8 hónapig fogamzásgátlót ) és én sem húzok óvszert!!
Persze nem olyan kapcsolatokról beszélek ahol a csajnak én vagyok a héten a 4. pasija.
Azonban ha valaki félrelép, mindenképpen ajánlom az 1. számú kapcsolat épen és egészségesen tartásához használjon óvszert!!!
Veszélyes dolog az ilyen,mert gumi nélkul megeshet az ami estleg számitazs,vagy nem!Az ovszert nem hulyeségbol találták fel,és akinek esze van,ésnemakar gyreket magának az haszanálja!jo,vannak olyanok akik a véretlenre bízzák,az a saját ugyuk,mert szerencsek mindig vannak!!Vazelinator - igazad van,ha megnezzuk a gumi csomagolasára nincs 100% irva,mert maguk is tudjak,h 100%-os biztonságot nemtud nyujtani az ovszer sem,de mégis tobbet,mintha nem használnánk!Mindenkinek saját ugye,h használ,avagy sem.....
valaki megnézte az ovszere hány százalékos biztonságot irnak rá:)?
Cikizzetek csak!!! Nekem eddig ( 16 év időtartam alatt ) bejött, mindenkinél. És nem volt problémám belőle.
Ha a naptármódszerrel kombinálod a kihuzósdit akkor talán van némi védettség,de van rá példa,hogy meddőnek mondott nők is teherbe esnek úgyhogy semminem biztos. A gumiról annyit nyalogattatok már mézesüveget kivülről kb ennyi a különbség (szerintem) deha nincs más megoldás akkor használni kell
(Ez egy válasz 19880327 üzenetére (2007. 02. 05. hétfő 22:50), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 05. hétfő 22:50
Sziasztok! Annyi kérdésem lenne,hogy barátnőm nem szed semmi tablettát...szereti gumi nélkül..
És szerintetek abból nem lehet semmi baj, hogy időben kihúzom,és a barinőm lepöppent vagy ráélvezek...és utánna újra vissza a hüvelybe. Azaz ilyenkor nem történthet e semmi baj?? Errre szeretnék választ kérni?
Barinőm elmondása szerint eddig a pasijaival ( 3-4 pasi)úgyanezt csinálta,és semmi baj nem volt...
De nem szeretném a véletlenre bízni, és tapasztalt emberekek írjanak,vagy azok ,akik így csinálják:))
Válaszotok előre is köszönöm!
És szerintetek abból nem lehet semmi baj, hogy időben kihúzom,és a barinőm lepöppent vagy ráélvezek...és utánna újra vissza a hüvelybe. Azaz ilyenkor nem történthet e semmi baj?? Errre szeretnék választ kérni?
Barinőm elmondása szerint eddig a pasijaival ( 3-4 pasi)úgyanezt csinálta,és semmi baj nem volt...
De nem szeretném a véletlenre bízni, és tapasztalt emberekek írjanak,vagy azok ,akik így csinálják:))
Válaszotok előre is köszönöm!