Szólj hozzá te is!
Ez egy válasz lesz üzenetére () Mégsem

Az eddigi hozzászólások

2007. 02. 09. péntek 08:08  #25
new1 new1
Ha a naptármódszerrel kombinálod a kihuzósdit akkor talán van némi védettség,de van rá példa,hogy meddőnek mondott nők is teherbe esnek úgyhogy semminem biztos. A gumiról annyit nyalogattatok már mézesüveget kivülről kb ennyi a különbség (szerintem) deha nincs más megoldás akkor használni kell
(Ez egy válasz 19880327 üzenetére (2007. 02. 05. hétfő 22:50), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 05. hétfő 22:50
Sziasztok! Annyi kérdésem lenne,hogy barátnőm nem szed semmi tablettát...szereti gumi nélkül..
És szerintetek abból nem lehet semmi baj, hogy időben kihúzom,és a barinőm lepöppent vagy ráélvezek...és utánna újra vissza a hüvelybe. Azaz ilyenkor nem történthet e semmi baj?? Errre szeretnék választ kérni?
Barinőm elmondása szerint eddig a pasijaival ( 3-4 pasi)úgyanezt csinálta,és semmi baj nem volt...
De nem szeretném a véletlenre bízni, és tapasztalt emberekek írjanak,vagy azok ,akik így csinálják:))
Válaszotok előre is köszönöm!
2007. 02. 08. csütörtök 22:07  #24
béta8417 béta8417
Hihi
Ciki. Vagy csak egyszerűen gondolkodni próbál?
2007. 02. 08. csütörtök 19:39  #23
Moncy Moncy
Azért... kíváncsi lennék a topic indítója 19880327 hova lett???

Lehet már válogat a kelengyék közül?? vigyor2 vigyor2 vigyor2
2007. 02. 08. csütörtök 13:59  #22
tonyo83 tonyo83
Gumival olyan baszni,mint zoknival lábatmosni. Én beszoptam mert kiis jött rajtam valami geciség
2007. 02. 08. csütörtök 08:53  #21
Valaki aki vad Valaki aki vad
"Gumi nélkül félek tőled
Bújjon melléd a bánat
Reggelente belelépek
Mindig otthagyod a kacsádat!"
2007. 02. 08. csütörtök 08:39  #20
Mr.Enigma Mr.Enigma
"Az előváladék ondótartalma olyan kicsi, hogy nem elégséges a megtermékenyítéshez,"
Ezt magyarázd el egyik lánybarátom 3 éves "előváladékának", hogy ő nem is létezik. :)
Marha!
(Ez egy válasz aki= üzenetére (2007. 02. 06. kedd 12:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 06. kedd 12:14
az utóbbi 15 évebn senki nem szedett mellettem gyógyszert vagy valami fogamzásgátlót. Egyenlőre egyetlen kislányom tervezett gyermekként jött a világra. Az előváladék ondótartalma olyan kicsi, hogy nem elégséges a megtermékenyítéshez, azonban ha valaki visszateszi azzal jelentősen kockáztat.
A csajok is többfélék. Valaki nehezen vagy akár abszolúte nem tud teherbe esni természetes úton. Azokkal nyugodtan lehet próbálkozni, nagyon kicsi ezrelékben mérhető a terhesség bekövetkezte. Azonban valakinek majdnem az is elég ha már csak nézi!! Hát ott nem szabad nagyon feszegetni a lehetőséget. De bátraké a jövő! Ja és hazsnálhatsz hőmérőt, naptárt igaz ahhoz már kel egy kis matek tudás is!!!
2007. 02. 06. kedd 23:21  #19
saxxo saxxo
ha ezt csinálta a pasikkal hogyhogy nem lett terhes?Nem meddő?
2007. 02. 06. kedd 20:52  #18
béta8417 béta8417
Komolyan mondom, ekkora baromságot.
1. Bezáródik mindenféle topic, hogy már 1000 van belőle, meg minden.
2.Ez egy olyan téma, amit iskolában sztem elmagyaráznak, hogy igenis veszélyes.
3. Ha ettől nem lesz terhes a csaj, akkor két eset van:
- szerencsétek van, mert pl mindig akkor csináljátok, amikor nem eshet teherbe
- valamelyikőtök, mindkettőtöknek az anyaggal problémái lehetnek
4. Ismerek egy párt, akik hasonlóan védekeznek, de mikor meg gyereket akartak, akarnak nem jön össze az istenért sem.

Szal a lényeg, igenis védekezz! Mert ugye azt mondják, de milyen helyesen:
Ha nem akarjuk, hogy gyerek legyen, akkor elég egy pici is, később, meg nem kell aggódni nem olyan egyszerű.
2007. 02. 06. kedd 20:26  #17
Törölt felhasználó (38040)
Mondjuk érdekes:D Itt mindenki csak hallott, az előváladékról:D Nemtom, nemtünt fel senkinek, hogy szex előtt keményen beizzad a farka?:D Mit hittetek mi az? Nyáladzik ?:D Túl sok anyag nemjön ki belőlünk ott:D "
Lajosból nemvolt gyanús?"
2007. 02. 06. kedd 20:23  #16
Törölt felhasználó (38040)
Elég az előváladék ondótartalma is , elég, de tényleg nem számottevő. Ráadásul a spermánk sem olyan mint az acél, hogy már bőrön keresztül is megtermékenyít:D De ha már egy "elmenet" után visszateszed, az olyan kb, mint a szívószálban a felszívott koka:D Marad benne rendesen, és ha bizgergézed kijön:D Ráadásul a csajod ha nem használt gumit, akkor más is lappanghat benne a többi 4 faszitól. Szval elég necces így, totózva meg nemjó dugni. Én még így is fosok néha, amikor gumival csináljuk, mert a gumi sem 100%-os. Szóal ha nem kell neki a gumi, akkor zu egy pofon, hátha észhez tér:D Ne bassz ki magaddal öcsém:D
2007. 02. 06. kedd 18:09  #15
potyi20 potyi20
Hat igen,vigyazni kell az ilyenekkel,egy idoben enis ugy csinaltam,h kikaptam,de hallottam az elovaladékrol,h azis tartalmazhat ondo sejteket,es visszatertem a gumihoz!! meg egyelore azt fogom hasznalni,mert 21 evesen meg nincs kedvem apa lenni!!!!
2007. 02. 06. kedd 17:32  #14
eNTi eNTi
csak csatlakozni tudok az elöttem szólokhoz!!!
ha nem védekeztek akkor annak elöbb-utóbb (gyermek)áldásos eredménye lesz! Gondold meg h vállalod e a kockázatot!
(Ez egy válasz 19880327 üzenetére (2007. 02. 05. hétfő 22:50), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok! Annyi kérdésem lenne,hogy barátnőm nem szed semmi tablettát...szereti gumi nélkül..
És szerintetek abból nem lehet semmi baj, hogy időben kihúzom,és a barinőm lepöppent vagy ráélvezek...és utánna újra vissza a hüvelybe. Azaz ilyenkor nem történthet e semmi baj?? Errre szeretnék választ kérni?
Barinőm elmondása szerint eddig a pasijaival ( 3-4 pasi)úgyanezt csinálta,és semmi baj nem volt...
De nem szeretném a véletlenre bízni, és tapasztalt emberekek írjanak,vagy azok ,akik így csinálják:))
2007. 02. 06. kedd 16:46  #13
Törölt felhasználó (24620)
Nono! Városunkban volt egy pár, akiknek jó darabig nem jött össze a gyerek...
Elmentek lombikolni, betetettek 3 sejtet, és mind a három meg is maradt...
aztán, ezek után ugye minek védekezni?
És mégis összejött egy negyedik...
(Ez egy válasz aki= üzenetére (2007. 02. 06. kedd 12:14), amit ide kattintva olvashatsz)
az utóbbi 15 évebn senki nem szedett mellettem gyógyszert vagy valami fogamzásgátlót. Egyenlőre egyetlen kislányom tervezett gyermekként jött a világra. Az előváladék ondótartalma olyan kicsi, hogy nem elégséges a megtermékenyítéshez, azonban ha valaki visszateszi azzal jelentősen kockáztat.
A csajok is többfélék. Valaki nehezen vagy akár abszolúte nem tud teherbe esni természetes úton. Azokkal nyugodtan lehet próbálkozni, nagyon kicsi ezrelékben mérhető a terhesség bekövetkezte. Azonban valakinek majdnem az is elég ha már csak nézi!! Hát ott nem szabad nagyon feszegetni a lehetőséget. De bátraké a jövő! Ja és hazsnálhatsz hőmérőt, naptárt igaz ahhoz már kel egy kis matek tudás is!!!
2007. 02. 06. kedd 15:50  #12
Gumi nélkül isteni!!! Nem majdnem jobb, mint gumival...sokkal jobb, mint gumival...
2007. 02. 06. kedd 15:01  #11
Törölt felhasználó (21812)
Az előváladék ondótartalma igenis ELÉG a megtermékenyüléshez.
Nem egy barátnőm esett így teherbe!!!
(és most lehet azt mondani, hogy az ő esetükben a pasi nem húzta ki időben. Lehet, nem voltam ott. De nem tinisrácokról van szó, hanem felnőtt férfiakról, akiknek azért már több rutinjuk van ebben. Szóval szerintem ezt a feltevést el is vethetjük.)
2007. 02. 06. kedd 14:56  #10
psyho psyho
A hüvelygyűrű sem rossz megoldás,s három hetente elég rá gondolni...
2007. 02. 06. kedd 12:41  #9
gockel gockel
Ha én így csináltam volna,mára lenne egy tucat kisgockel!Csak erőssebben nézek egy nőre és máris terhes!Embere válogatja,de Én nagyon termékenynek tünök!Nem ajánlott ez a forma!Üdv,Gockel
2007. 02. 06. kedd 12:24  #8
1+1=3, ha nem vonsz időben gyököt:-)
2007. 02. 06. kedd 12:14  #7
aki= aki=
2007. 02. 06. kedd 08:08  #6
MmePrune MmePrune VIP
érdekes a kérdés:) miért történne baj? baj nem történik (ne izgulj) csak ez:

Klikkelj a normál/tömörített mérethez
/ 18