Az, hogy valaki meddig idegen, és mettől tekintenek rá barátnak, mikortól bíznak meg benne, az egy nagyon nehéz kérdés. Jelen esetben a srácban annyi a pozitívum, hogy őszintén elmondott mindent. Lehet hogy élvezetes idegennel a natur szex, de olyan, mint az orosz rulett. Nem lehet mindig mázlija...
(Ez egy válasz youngguy21 üzenetére (2020. 06. 17. szerda 12:42), amit ide kattintva olvashatsz)
Ez a srác bizony jól kiszúrt saját magával...
(Ez egy válasz Hotwife üzenetére (2020. 06. 03. szerda 19:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 06. 03. szerda 19:46
Gumival tulajdonképpen nem történik meg a szex, hiszen a szerveink nem érnek egymáshoz. Csupaszon, beleélvezve a puncimba, az az igazi. Így teljes az odaadás és a testem megszerzése!
Igazad van egyetértek, nincs pariban
(Ez egy válasz felesegcsere üzenetére (2020. 06. 14. vasárnap 11:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 06. 14. vasárnap 11:16
Nem igazán értjük mi köze a végzettségünknek a vágyainkhoz? Ez talán kizárja azt, hogy egyedi, nem hétköznapi vágyaink legyenek?
A nőknek a gumihasználat nem is a védekezésről szól, hanem arról, mennyire fogadja el a férfi partnerét.
Tudok a feleségem olyan szeretőjéről, aki évek óta kefél vele. A srácnak se felesége se barátnője mégis mindig szigorúan gumival keféliheti meg a nejem. Ugyanakkor amikor a párom felszedte egyik jóképű, izmos kollégáját, akiről tudta, h van barátnője (-i), mégis gumi nélkül csinálták egy tucatszor. Mondjuk, akkor eléggé kiakadtam rá.
És tovább folytatva a példákat, a jelenlegi szeretőm, férjezetlen csaj, nem szed gyógyszert. A kapcsolat kezdetén mindig gumival csináltuk, aztán egyszercsak elfogadott engem és onnantól már gumi nélkül.
Tudok a feleségem olyan szeretőjéről, aki évek óta kefél vele. A srácnak se felesége se barátnője mégis mindig szigorúan gumival keféliheti meg a nejem. Ugyanakkor amikor a párom felszedte egyik jóképű, izmos kollégáját, akiről tudta, h van barátnője (-i), mégis gumi nélkül csinálták egy tucatszor. Mondjuk, akkor eléggé kiakadtam rá.
És tovább folytatva a példákat, a jelenlegi szeretőm, férjezetlen csaj, nem szed gyógyszert. A kapcsolat kezdetén mindig gumival csináltuk, aztán egyszercsak elfogadott engem és onnantól már gumi nélkül.
Nem igazán értjük mi köze a végzettségünknek a vágyainkhoz? Ez talán kizárja azt, hogy egyedi, nem hétköznapi vágyaink legyenek?
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 06. 14. vasárnap 08:42), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4269692)
2020. 06. 14. vasárnap 08:42
Nem szeretnék trollkodni.De a lapotok olvasva midketten Egyetemet végzettek vagytok, tehát az átlagnál mindenképpen magasabb kúltúrával , lexikális tudással , stbb ...rendelkeztek. Álltalában az ilyen családoknál a baráti kör is hasonló körökböl valók. Ez az álltalános általlában. Nekem kicsit sántít az amit itt írtok.De! Ez cssk az én véleményem , lehet semmi köze a valósághoz.
Nekem is olyan érzésem van, hogy ezt a reglapot csak a piszkos fantáziák szűlték de nem valós. Bocs ha tévedek!
Nem szeretnék trollkodni.De a lapotok olvasva midketten Egyetemet végzettek vagytok, tehát az átlagnál mindenképpen magasabb kúltúrával , lexikális tudással , stbb ...rendelkeztek. Álltalában az ilyen családoknál a baráti kör is hasonló körökböl valók. Ez az álltalános általlában. Nekem kicsit sántít az amit itt írtok.De! Ez cssk az én véleményem , lehet semmi köze a valósághoz.
(Ez egy válasz felesegcsere üzenetére (2020. 06. 13. szombat 23:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 06. 13. szombat 23:19
1. Roma férfiak között is van igényes, csakis ilyen jöhet szóba! 2. Megbizható és diszkrét orvos jóbarátunk segitségével oldjuk ezt a dolgot, az első alkalom előtt és bizonyos időközönként újra, fő a biztonság! Nagyon alaposan és precizen kezeljük ezt a dolgot, aki pedig minden szempontból megfelel olyan élményben részesül, amit soha nem felejt el...
Mi mindig gumi nélkül csináljuk. Úgy az igazi
1. Roma férfiak között is van igényes, csakis ilyen jöhet szóba! 2. Megbizható és diszkrét orvos jóbarátunk segitségével oldjuk ezt a dolgot, az első alkalom előtt és bizonyos időközönként újra, fő a biztonság! Nagyon alaposan és precizen kezeljük ezt a dolgot, aki pedig minden szempontból megfelel olyan élményben részesül, amit soha nem felejt el...
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 06. 13. szombat 17:48), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4286482)
2020. 06. 13. szombat 17:48
Te írtad, hogy csakis letesztelt megbízható élvezhet belé. Hogyan tezsteled le? Csak mert kétlem, hogy roma férfiak sorban állnának a nemibeteg gondozó elött friss tesztekért.
Te írtad, hogy csakis letesztelt megbízható élvezhet belé. Hogyan tezsteled le? Csak mert kétlem, hogy roma férfiak sorban állnának a nemibeteg gondozó elött friss tesztekért.
(Ez egy válasz felesegcsere üzenetére (2020. 06. 13. szombat 09:43), amit ide kattintva olvashatsz)
Milyen tesztelésre gondolsz?
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 06. 13. szombat 07:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 06. 13. szombat 07:42
Szia!
Nagyon szép feleséged lehet így ami látszik a nyilvános képeken, gratula! Csak kiváncsi lennék, hogyan teszteled le?
Nagyon szép feleséged lehet így ami látszik a nyilvános képeken, gratula! Csak kiváncsi lennék, hogyan teszteled le?
Ez jó kérdés!? Még is hogyan teszteled?
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 06. 13. szombat 07:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 06. 13. szombat 07:42
Szia!
Szia!
Nagyon szép feleséged lehet így ami látszik a nyilvános képeken, gratula! Csak kiváncsi lennék, hogyan teszteled le? (Ez egy válasz felesegcsere üzenetére (2020. 06. 04. csütörtök 23:16), amit ide kattintva olvashatsz)
Nagyon szép feleséged lehet így ami látszik a nyilvános képeken, gratula! Csak kiváncsi lennék, hogyan teszteled le? (Ez egy válasz felesegcsere üzenetére (2020. 06. 04. csütörtök 23:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 06. 04. csütörtök 23:16
Bizony gumi nélkül az igazi!
Nálunk minden héten landol idegen sperma (is) a punciban, ez mindkettőnknek isteni érzés.
Semmit sem szabad azonban a véletlenre bizni, ezért a punci gyógyszerrel védett és rajtam kivül csakis letesztelt, megbizható partner élvezhet belé...
Nálunk minden héten landol idegen sperma (is) a punciban, ez mindkettőnknek isteni érzés.
Semmit sem szabad azonban a véletlenre bizni, ezért a punci gyógyszerrel védett és rajtam kivül csakis letesztelt, megbizható partner élvezhet belé...
Kérlek , írjátok meg itt , ha összejött a találkozó az általatok keresett pontokban. Esetleg annonim képes beszámoló is lehetne.
(Ez egy válasz felesegcsere üzenetére (2020. 06. 13. szombat 01:21), amit ide kattintva olvashatsz)
Nagyon szereti, de nem mindegy ki élvez belé!
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 06. 11. csütörtök 07:35), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4352362)
VIP
2020. 06. 11. csütörtök 07:35
Szerti a pàrod ha punciba èlveznek
Sziaaztok,szivesen ismerkednék veletek 43 éves nagyon pitens roma férfi vagyok.
(Ez egy válasz felesegcsere üzenetére (2020. 06. 04. csütörtök 23:16), amit ide kattintva olvashatsz)
Szerti a pàrod ha punciba èlveznek
(Ez egy válasz felesegcsere üzenetére (2020. 06. 04. csütörtök 23:16), amit ide kattintva olvashatsz)
Egyet értek. Kizárólag a párommal voltam gumi nélkül. Nálam kizáró ok lenne ha a partner gumi nélkül szeretné.
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 06. 11. csütörtök 05:29), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4269692)
2020. 06. 11. csütörtök 05:29
Gumi nélkül? Csak a párommal.
Gumi nélkül? Csak a párommal.