Bizony gumi nélkül az igazi!
Nálunk minden héten landol idegen sperma (is) a punciban, ez mindkettőnknek isteni érzés.
Semmit sem szabad azonban a véletlenre bizni, ezért a punci gyógyszerrel védett és rajtam kivül csakis letesztelt, megbizható partner élvezhet belé...
Nálunk minden héten landol idegen sperma (is) a punciban, ez mindkettőnknek isteni érzés.
Semmit sem szabad azonban a véletlenre bizni, ezért a punci gyógyszerrel védett és rajtam kivül csakis letesztelt, megbizható partner élvezhet belé...
Igen az volt de ezt meg tudta fokozni is csak sajnos nem tartott sokáig.
(Ez egy válasz tbbela üzenetére (2020. 06. 04. csütörtök 20:20), amit ide kattintva olvashatsz)
Mi is így gondoljuk. Ha már valakivel eljutunk odáig bizalmi szinten, hogy ágyba bújunk, akkor az legyen igazi. Természetesen az más, ha valaki a baba ellen védekezne gumival.
(Ez egy válasz Hotwife üzenetére (2020. 06. 03. szerda 19:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 06. 03. szerda 19:46
Gumival tulajdonképpen nem történik meg a szex, hiszen a szerveink nem érnek egymáshoz. Csupaszon, beleélvezve a puncimba, az az igazi. Így teljes az odaadás és a testem megszerzése!
szuper estéd lehetett.
(Ez egy válasz Bmwpower523 üzenetére (2019. 09. 21. szombat 15:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 09. 21. szombat 15:29
Sziasztok! Én a volt párom egy netes társkeresőn ismertem meg. Sokat beszéltünk és két nap múlva már egy hotelba voltunk. Előtte elmondta hogy a pasija szinte hozzá sem nyúl már egy ideje. Én szépen készültem és vittem gumit de ő már az első randin szopni kezdett és mire észbe kaptam már lovagolt a farkamon. Tele is élveztem rendesen. Kérdeztem hogy nem kellett volna gumi? Azt mondta hónapokkal ezelőtt volt pasival és míg szopott felrakott egy kúpot ugy hogy nem lehet terhes. Az nap éjszaka még háromszor akarta hogy dugjam mert úgy ki van éhezve. A gumit utálja azt viszont élvezi és imádja mikor tele élvezik a punciját.
Gumival tulajdonképpen nem történik meg a szex, hiszen a szerveink nem érnek egymáshoz. Csupaszon, beleélvezve a puncimba, az az igazi. Így teljes az odaadás és a testem megszerzése!
Ha párnál vagyok vendég akkor nem gond a gumi.De otthon is néha szoktunk használni és nem zavar mert van olyan amit észre sem veszek,hogy van rajtam.
Ezzel pont én is igy vagyok, fő a biztonság. Lesz a következő? Majd meglatjuk, de a biztonsag fontosabb.
(Ez egy válasz kivancsiskodok üzenetére (2020. 05. 01. péntek 12:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 05. 01. péntek 12:03
Szerintem fő a biztonság! Első pár alkalommal használni érdemes, ha zavaró akkor is. Honnan tudni hogy lesz később több alkalom ? Ha még sem akkor nem érte meg kockáztatni...
Nekem ez nagy élmény.Mi sosem gumiztunk a párommal,és sok év után beszerveztem egy haverom hármasra.
Hetekig csak évődtünk a dolgon,nem is hittem igazán hogy a párom hagyni fogja,de aztán egy borozás után
engedett a csábításnak,és a haverom kihasználva az alkalmat,gyorsan felpróbálta.
Csak azt hagytam ki hogy úgy egymásra gerjedtek a srác rendesen tele élvezte.
Volt utána para hetekig,de megúsztuk----és azóta is már sokszor.Mert a párom szerint úgy az igazi.
Hetekig csak évődtünk a dolgon,nem is hittem igazán hogy a párom hagyni fogja,de aztán egy borozás után
engedett a csábításnak,és a haverom kihasználva az alkalmat,gyorsan felpróbálta.
Csak azt hagytam ki hogy úgy egymásra gerjedtek a srác rendesen tele élvezte.
Volt utána para hetekig,de megúsztuk----és azóta is már sokszor.Mert a párom szerint úgy az igazi.
Mi a párommal már a megismerkedésünkor se használtunk gumit. Picit meg is lepődtem. Poénból az első randin feldobtam hogy akarom mire közölte hogy van itt a közelben egy hotel ahova mehetünk ha tényleg akarom. Mondtam oké csak valahol vegyünk gumit de azt mondta nem szereti és védekezik így nem is kell. Alaposan tele is élveztem többször akkor délután!!!
Szerintem fő a biztonság! Első pár alkalommal használni érdemes, ha zavaró akkor is. Honnan tudni hogy lesz később több alkalom ? Ha még sem akkor nem érte meg kockáztatni...
Mi mindig gumi nelkul csinaljuk a jelenlegi párommal. Az első alkalom óta. Ő még sosem csinálta gumival senkivel. Velem poénból kipróbálta, hogy tudja milyen.
Azt én is szeretem!
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 09. 21. szombat 12:31), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (3147212)
VIP
2019. 09. 21. szombat 12:31
még mikor védekeztem,gyógyszerrel,2 barátunk tele élvezett az egyiknek az volt a kedvence,mikor széthúzom tele follyon a szájába és rá kellett űlnöm
Szerintem ha már valakit választunk, hogy ágyba bújunk vele akkor mindegy hogy elsőre vagy 1-2 hét múlva hagyjuk el a gumit. Ha olyan betegsége van úgyse derűl ki egy jó ideig! Terhesség ellen meg tabi vagy még jobb a szuris megoldás.
Tudom Gumi nélkül a cím. De ez is ide tartozna, meddig ajánlatos gumit használni, ha úgy érezzük nem biztonságos az adott a partnerrel a szex?? Van ilyen idő korlát szerintetek??? Vagy valaki tett már ilyet, egy idő után levette???
Az biztos hogy gumi nélkül sokkal jobb, engem személy szerint nagyon zavar a gumi, sokat elvesz és nem olyan érzés Persze fő a védelem, de azért csak az a jó ha érezni a jó forró nedves..... hmmmm
Egyetértek !
Azt én is szeretem ! Hétvégén remélem megint lesz benne részem ...
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 09. 21. szombat 12:31), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (3147212)
VIP
2019. 09. 21. szombat 12:31
még mikor védekeztem,gyógyszerrel,2 barátunk tele élvezett az egyiknek az volt a kedvence,mikor széthúzom tele follyon a szájába és rá kellett űlnöm
Igen ez benne lehet de tényleg védekezett meg győződtem róla én is
(Ez egy válasz böte56 üzenetére (2019. 09. 25. szerda 09:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 09. 25. szerda 09:21
Ilyenkor az is benne van a pakliban, egy-két hónap múlva jelentkezik, hogy terhes.
Ilyenkor az is benne van a pakliban, egy-két hónap múlva jelentkezik, hogy terhes.
(Ez egy válasz Bmwpower523 üzenetére (2019. 09. 21. szombat 15:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 09. 21. szombat 15:29
Sziasztok! Én a volt párom egy netes társkeresőn ismertem meg. Sokat beszéltünk és két nap múlva már egy hotelba voltunk. Előtte elmondta hogy a pasija szinte hozzá sem nyúl már egy ideje. Én szépen készültem és vittem gumit de ő már az első randin szopni kezdett és mire észbe kaptam már lovagolt a farkamon. Tele is élveztem rendesen. Kérdeztem hogy nem kellett volna gumi? Azt mondta hónapokkal ezelőtt volt pasival és míg szopott felrakott egy kúpot ugy hogy nem lehet terhes. Az nap éjszaka még háromszor akarta hogy dugjam mert úgy ki van éhezve. A gumit utálja azt viszont élvezi és imádja mikor tele élvezik a punciját.