Elnézésedet kérem! Nem Téged akartalak tiltani! Tévedtem! Visszavontam!
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 09. 21. szombat 16:34), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4069062)
2019. 09. 21. szombat 16:34
Nem értem a tiltásod!!
Nem értem a tiltásod!!
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 09. 21. szombat 13:47), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (875788)
2019. 09. 21. szombat 13:47
Én is úgy értettem, ha értelmesen tudnál olvasni! Ismered a mondást? "Akinél nincs, annál ne keress"! Magadra ismertél?
Sziasztok! Én a volt párom egy netes társkeresőn ismertem meg. Sokat beszéltünk és két nap múlva már egy hotelba voltunk. Előtte elmondta hogy a pasija szinte hozzá sem nyúl már egy ideje. Én szépen készültem és vittem gumit de ő már az első randin szopni kezdett és mire észbe kaptam már lovagolt a farkamon. Tele is élveztem rendesen. Kérdeztem hogy nem kellett volna gumi? Azt mondta hónapokkal ezelőtt volt pasival és míg szopott felrakott egy kúpot ugy hogy nem lehet terhes. Az nap éjszaka még háromszor akarta hogy dugjam mert úgy ki van éhezve. A gumit utálja azt viszont élvezi és imádja mikor tele élvezik a punciját.
Én is úgy értettem, ha értelmesen tudnál olvasni! Ismered a mondást? "Akinél nincs, annál ne keress"! Magadra ismertél?
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 09. 21. szombat 07:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 09. 21. szombat 07:24
Én nem a férjemről írtam ezt ha olvasnál!)) Vele persze természetes volt!
még mikor védekeztem,gyógyszerrel,2 barátunk tele élvezett az egyiknek az volt a kedvence,mikor széthúzom tele follyon a szájába és rá kellett űlnöm
Igen. Ez nálunk is ugyanígy van. Szereti a párom, ha jól teleélvezik a punciját. És nekem sincs ellenemre...
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 09. 21. szombat 07:20), amit ide kattintva olvashatsz)
![smile](images/smilies/smile.gif)
Törölt felhasználó (3959702)
2019. 09. 21. szombat 07:20
Feleségem is bárkivel van azt kéri,hogy élvezzen belé az izgatja
De jó nektek!
Az én páromat is klassz lenne ha jól televeré egy pasi énelöttem, vagy akár kettő-három is! De sajnos egyáltalán nem vevő az ilyesmire..
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 09. 21. szombat 09:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 09. 21. szombat 09:28
Sokan és nem volt gond
Sokan és nem volt gond
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 09. 21. szombat 08:59), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (808465)
2019. 09. 21. szombat 08:59
Az igen!
Sokan élvezték mát tele? Nem volt még belőle gond eddig?
No risk, no fun.
![beka3](images/smilies/beka3.gif)
Az igen!
Sokan élvezték mát tele? Nem volt még belőle gond eddig?
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 09. 21. szombat 07:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 09. 21. szombat 07:20
a
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 09. 20. péntek 22:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 09. 20. péntek 22:27
Igen de annyi azért eldől, hogy milyen az ember mentalitása, hogy hetente összevissza fexik le bárkivel, vagy ő is egy biztonságos megoldásra törekszik a lehetőségekhez képest. ha megvan a szimpátia nyugodtabban kezd bele az ember, mintha csak úgy felhívsz valakit spontán egy randioldalról, televágja a csajod gecivel aztán soha többet nem látod.
Ertem a kezdemenyezest es alapvetoen tamogatom is. Torekedni szukseges a biztonsagosabb jatekra. De ez akkoris egy oroszrulett.
Azt meg rogton el is felejtheted, hogy egy idegen oszinten feltarja valos viselkedeset, hisz az a celja, hogy jo kepet fessen magarol a sikeresseg erdekeben. Csak igen kevesek eleg batrak es gerincesek, hogy oszinten vallaljak valos lenyuket es onmagukat is eleg jol ismerik. En cca 10 eve keresek magamnak 1 ilyen ferfit, eddig nem jartam sikerrel. Pedig szoktam tetszeni a ferfiaknak. Akkor szerinted ? (Ez egy válasz X üzenetére (2019. 09. 20. péntek 22:27), amit ide kattintva olvashatsz)
Azt meg rogton el is felejtheted, hogy egy idegen oszinten feltarja valos viselkedeset, hisz az a celja, hogy jo kepet fessen magarol a sikeresseg erdekeben. Csak igen kevesek eleg batrak es gerincesek, hogy oszinten vallaljak valos lenyuket es onmagukat is eleg jol ismerik. En cca 10 eve keresek magamnak 1 ilyen ferfit, eddig nem jartam sikerrel. Pedig szoktam tetszeni a ferfiaknak. Akkor szerinted ? (Ez egy válasz X üzenetére (2019. 09. 20. péntek 22:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 09. 20. péntek 22:27
Igen de annyi azért eldől, hogy milyen az ember mentalitása, hogy hetente összevissza fexik le bárkivel, vagy ő is egy biztonságos megoldásra törekszik a lehetőségekhez képest. ha megvan a szimpátia nyugodtabban kezd bele az ember, mintha csak úgy felhívsz valakit spontán egy randioldalról, televágja a csajod gecivel aztán soha többet nem látod.
Én nem a férjemről írtam ezt ha olvasnál!)) Vele persze természetes volt!
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 09. 20. péntek 18:01), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (875788)
2019. 09. 20. péntek 18:01
Közel 30 éves házasság után ez már természetes!
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 09. 20. péntek 18:33), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4052772)
2019. 09. 20. péntek 18:33
A szex egy kockazatos tevekenyseg. Ezt tudni kell. Az autovezetes is az, megis felelem nelkul vagunk bele minden nap, mert csak igy lehet normalisan elni. Beszelgethetsz te honapokig az emberrel, nem fogod tudni van-e valami komolyabb betegsege, amirol meg akar o sem tud. Szoval ha barmikor is leveszed a gumit, akar par honap kozos jatszadozas vagy ismerkedes utan is kockaztatsz. Ezzel szamolni kell. A gyorsan kiutkozo nemibetegseg tudtaval szexelni barkivel is gumival vagy anelkul nagy felelotlenseg szerintem. Meg akkoris, ha pl. nem szexualis uton jott a fertozes, hanem mas modon es fix partnerkapcsolatban el az illeto.
A szex egy kockazatos tevekenyseg. Ezt tudni kell. Az autovezetes is az, megis felelem nelkul vagunk bele minden nap, mert csak igy lehet normalisan elni. Beszelgethetsz te honapokig az emberrel, nem fogod tudni van-e valami komolyabb betegsege, amirol meg akar o sem tud. Szoval ha barmikor is leveszed a gumit, akar par honap kozos jatszadozas vagy ismerkedes utan is kockaztatsz. Ezzel szamolni kell. A gyorsan kiutkozo nemibetegseg tudtaval szexelni barkivel is gumival vagy anelkul nagy felelotlenseg szerintem. Meg akkoris, ha pl. nem szexualis uton jott a fertozes, hanem mas modon es fix partnerkapcsolatban el az illeto.
Közel 30 éves házasság után ez már természetes!
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 09. 20. péntek 17:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 09. 20. péntek 17:31
Lehet merészség volt, de nálunk fel sem merült a gumi kérdés. Pedig a barátomnak volt több kapcsolata, szintén gumi nélkül. Talán kis bizalom is kell hozzá!!
Lehet merészség volt, de nálunk fel sem merült a gumi kérdés. Pedig a barátomnak volt több kapcsolata, szintén gumi nélkül. Talán kis bizalom is kell hozzá!!
Ez nálam régi dilemma. Nagy fétisem a punciba, szájba élvezés, gecis játékok akár többek után is de új partnerrel elég rizikós vállalkozás! A legjobb egy ösdzeszokott pár erre vagy kisseb társaság alik kicsit jobban ismerik már egymást, persze ez sem garancia. Szóval ilyen vágyakkal nem könnyű! Volt párommal volt hogy több tali után lett csak szex és addig volt pár közös program a kiszemeltekkel. Ha megfelelőnek éreztük mindketten akkor viszont ment minden mindenhova! Sajna ez már a múlt..
4 év együttélés után derült ki az egyik exemről, hogy kapott "ajándékba" HCV-t koraszülöttként vérkészítménnyel.
Elment egyszer véradásra, de nem értettük, hogy pár hét után miért hívták vissza.
Utána igen.
Nem kis szerencsével, de nem kaptam el.
Szóval baromira nem azon múlik, hogy milyen stabil egy kapcsolat... (Ez egy válasz MILF-shooter üzenetére (2014. 09. 28. vasárnap 19:49), amit ide kattintva olvashatsz)
Elment egyszer véradásra, de nem értettük, hogy pár hét után miért hívták vissza.
Utána igen.
Nem kis szerencsével, de nem kaptam el.
Szóval baromira nem azon múlik, hogy milyen stabil egy kapcsolat... (Ez egy válasz MILF-shooter üzenetére (2014. 09. 28. vasárnap 19:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 09. 28. vasárnap 19:49
"Hiába ismered a partneredet már akár évek óta,akkor is lehet beteg..."
Ilyen hülyeséget még nem hallottam. Ez ku..vára nem tűnik egy állandó és stabil "kapcsolatnak". Mert ha évek óta a pároddal lennél, akkor tudnád, hogy AIDS-es vagy beteg ...
LOL
Ilyen hülyeséget még nem hallottam. Ez ku..vára nem tűnik egy állandó és stabil "kapcsolatnak". Mert ha évek óta a pároddal lennél, akkor tudnád, hogy AIDS-es vagy beteg ...
![circling](images/smilies/circling.gif)