Volt barátnőmmel kb egy év után kezdtünk el gumi nélkül szexelni,mert mindketten monogámok voltunk és sokszor az izgalom annyira elvette az acconyka eszét,hogy csak menet közben vette már észre,hogy nincs "esőkabát" a "csupasz pisztolyon"!Én meg kicsit rosszfiú módjára nem nagyon törekedtem arra,hogy ezt az apró "műszaki problémát" közöljem vele! Viccet félretéve egy új intim vagy "csupán" szexkapcsolat elindulásakor már csak a partnerem iránti tiszteletből is gumit húzok,és majd közös megegyezés után váltanánk át natúr módra!
Ezzel egyetértek..de nálam kicsit lazábbak a dolgok.. klubban természetes,ha valakivel kialakul tartósabb barátság akkor nem nagyon szeretem..rapid randikon igen..meg ha csak aktus van valami oknál kifolyólag..ismeretlennel..
De szerintem nagyon sok dologtól nem véd meg..csak esetleg azt az érzést kelti az emberben..de mindenki cselekedjen ízlése szerint..
De szerintem nagyon sok dologtól nem véd meg..csak esetleg azt az érzést kelti az emberben..de mindenki cselekedjen ízlése szerint..
Ez a gumi vagy nélküle egy lerágott csont..és mindenki másként látja..
A párom szopott már úgy hogy gumi volt a farkamon. Persze gumi nélkül neki is jobban tetszik, de nagyon ritkán volt mikor gumit használtunk. Az meg hogy a guminak van e valami más íze, és illata az biztos, de szerencsére a párom imád szopni úgyhogy őt nem zavarta csak szophasson. Amit írtam hogy nem próbáltunk és izgatna, azt meg majd mi kipróbáljuk és ahogy írtam majd beszámolok róla....
(Ez egy válasz X üzenetére (2014. 10. 11. szombat 15:12), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (69371)
2014. 10. 11. szombat 15:12
Ez igaz, vagyis én is ezt tapasztalom. Mi is túl régóta együtt vagyunk már (több éve), igaz én 2 hétig bírtam gumival, aztán jött a tabletta. Viszont egy pár hónapja, ahogy elképzeltem, hogy felhelyezi, nagyon felizgultam rá. Mondtam is, gumival kellene csinálni. Épp filmet néztünk, de egész idő alatt a gumis téma járt a fejembe. Film után persze alkottunk. Bár szerintem a gumi túl gumi, és zavaró a szaga, még az ízesítettnek is, a párom nem kedveli, nem szopna úgy.
Ez igaz, vagyis én is ezt tapasztalom. Mi is túl régóta együtt vagyunk már (több éve), igaz én 2 hétig bírtam gumival, aztán jött a tabletta. Viszont egy pár hónapja, ahogy elképzeltem, hogy felhelyezi, nagyon felizgultam rá. Mondtam is, gumival kellene csinálni. Épp filmet néztünk, de egész idő alatt a gumis téma járt a fejembe. Film után persze alkottunk. Bár szerintem a gumi túl gumi, és zavaró a szaga, még az ízesítettnek is, a párom nem kedveli, nem szopna úgy.
(Ez egy válasz X üzenetére (2014. 10. 11. szombat 13:34), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (60211)
2014. 10. 11. szombat 13:34
Mi a párommal nem használunk gumit, de volt már hogy játékból használtunk. Van benne valami izgató ahogy felhúzza a farkamra. Amit eddig még nem próbáltunk az az, ha izgatóan felhúzná a gumit a farkamra és úgy szopná a farkam hogy mielőtt elmegyek előtt lehúzná és az arcára engedhetném vagy ha beleélveznék a gumiba és miután lehúzta kinyalná a gecit belőle.... Így ahogy leírtam még jobban megjött hozzá a kedvem úgyhogy mondani fogom a barátnőmnek hogy próbáljuk ki!! Majd beszámolok róla.....!
Mi a párommal nem használunk gumit, de volt már hogy játékból használtunk. Van benne valami izgató ahogy felhúzza a farkamra. Amit eddig még nem próbáltunk az az, ha izgatóan felhúzná a gumit a farkamra és úgy szopná a farkam hogy mielőtt elmegyek előtt lehúzná és az arcára engedhetném vagy ha beleélveznék a gumiba és miután lehúzta kinyalná a gecit belőle.... Így ahogy leírtam még jobban megjött hozzá a kedvem úgyhogy mondani fogom a barátnőmnek hogy próbáljuk ki!! Majd beszámolok róla.....!
engem az nagyon izgat mikor aktus után kinyalhatom a puncit
enyhe bi kiváncsiság (Ez egy válasz 81tigris81 üzenetére (2014. 09. 19. péntek 15:25), amit ide kattintva olvashatsz)
enyhe bi kiváncsiság (Ez egy válasz 81tigris81 üzenetére (2014. 09. 19. péntek 15:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 09. 19. péntek 15:25
Én is szinte mindig gumi nélkül csinálom. Tudom, hogy veszélyes, deengem iszonyúan felizgat, mikor érzem, hogy belém élvez valaki
"Hiába ismered a partneredet már akár évek óta,akkor is lehet beteg..."
Ilyen hülyeséget még nem hallottam. Ez ku..vára nem tűnik egy állandó és stabil "kapcsolatnak". Mert ha évek óta a pároddal lennél, akkor tudnád, hogy AIDS-es vagy beteg ... LOL (Ez egy válasz X üzenetére (2014. 09. 01. hétfő 17:10), amit ide kattintva olvashatsz)
Ilyen hülyeséget még nem hallottam. Ez ku..vára nem tűnik egy állandó és stabil "kapcsolatnak". Mert ha évek óta a pároddal lennél, akkor tudnád, hogy AIDS-es vagy beteg ... LOL (Ez egy válasz X üzenetére (2014. 09. 01. hétfő 17:10), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (851550)
2014. 09. 01. hétfő 17:10
Minket izgat,ha gumival dugunk.Teljesen felizgat amikor a partnerem felhúzza a farkamra.Persze ez szokás kérdése is.Ma már olyan vékony anyagból csinálják,hogy szintenem is érezni. Hiába ismered a partneredet már akár évek óta,akkor is lehet beteg,még Aids-es is.Nem lehetsz mindig mellette,hogy ellenőrizzed az állapotát.
Mi 12 éve gumi nélkül,de csak egymással,ha valaki beesik,a gumi kötelező !!!!!!!!!
En is gumi nelkul szeretem csinalni sokkal jobb
én is beléd élveznék
(Ez egy válasz cica39 üzenetére (2014. 09. 19. péntek 20:50), amit ide kattintva olvashatsz)
Én is gumi nélkül szeretem imádom mikor belém élveznek
(Ez egy válasz 81tigris81 üzenetére (2014. 09. 19. péntek 15:25), amit ide kattintva olvashatsz)
Én is szinte mindig gumi nélkül csinálom. Tudom, hogy veszélyes, deengem iszonyúan felizgat, mikor érzem, hogy belém élvez valaki
Nem csoda ki ne rakná tele a mézescsuprodat!
(Ez egy válasz 81tigris81 üzenetére (2014. 09. 19. péntek 15:25), amit ide kattintva olvashatsz)
Te prostival élsz?
(Ez egy válasz X üzenetére (2014. 09. 01. hétfő 17:10), amit ide kattintva olvashatsz)
Minket izgat,ha gumival dugunk.Teljesen felizgat amikor a partnerem felhúzza a farkamra.Persze ez szokás kérdése is.Ma már olyan vékony anyagból csinálják,hogy szintenem is érezni. Hiába ismered a partneredet már akár évek óta,akkor is lehet beteg,még Aids-es is.Nem lehetsz mindig mellette,hogy ellenőrizzed az állapotát.
"Nem lehetsz mindig mellette,hogy ellenőrizzed az állapotát."
Fő a bizalom (Ez egy válasz X üzenetére (2014. 09. 01. hétfő 17:10), amit ide kattintva olvashatsz)
Fő a bizalom (Ez egy válasz X üzenetére (2014. 09. 01. hétfő 17:10), amit ide kattintva olvashatsz)
Mi is gumi nélkül szeretjük
Gumi nelkul csakis egy ido eltelte utan amikor mar tobbszor megtortent es jobban ismerjuk egymast....kulonben szeretek elni...gondolom mas is...
Én is gumi nélkül szeretem
(Ez egy válasz dzivka üzenetére (2014. 08. 03. vasárnap 13:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 08. 03. vasárnap 13:09
gumival az olyan mint zokniba vagy harisnyaba labat mosni,ha felizgulva megkivanok egy vagy tobb ffit es elmegyek vele -veluk akkor nem a kovetkezmenyekre gondolok,hanem teljesen oda adom magam az elvezeteknek. Kesobb boldogan kielegulten othon azon aggodni hogy lessz-e kovetkezmeny(altalaban masnap orvos ha addig nem ismert ffi-ffiak voltak)ha regi visszatero baratok akkor csak az esetleges baba miat agodom