Nyíregyházán idősebb kicsit domináns párt keresek.Aranyos vékony fiú vagyok.
Öklözéshez, soundighoz keredek hellyel rendelkező partnert!
Sziasztok! Ha akad olyan Nő vas megyében aki felcsatolt dildóval megdugna egy análisan szűz pasit az keressen legyen szíves privát üzenetben.Csak szeretném megélni mikor a Nőnél van az irányítás teljesen és Ő lenne a férfi ebben a szerpben amikor megdug.
Sziasztok! Olyan hölgyet keresek akivel kipróbálhatnám az alárendelt szerepet! Alapjáraton domináns vagyok és nem is izgat jobban semmi mint egy kis SUB pina, de mondom ezt úgy ,hogy a másik oldalt még soha nem is próbáltam! Szóval olyan hölgyet keresek aki kicsit az úrnőm lenne!
Irjanak olyan hölgyek akik fiatal fiut keresnek üdv!
Sziasztok.GYÖNGYÖS vagy környékéről ismerkednénk egy szimpatikus párral
Ismerkednék párral, nővel ,férfivel akik szolgát amolyan toalett szolgát nevelnének belőlem !
Nyalok szopok mindent ,főleg a fenék nyalás amit nagyon szeretnék tenni bárkinek ,pisit spermát nyelem ,megbilincselhető ,pálcázható alázatos szolga lennék !
Meztelenre vetkőzve térden állva kezeimet a hátam mögött a bokáimhoz bilincselve szeretnék bárki rendelkezésére állni !
Teljesen új eszközeim vannak! Bilincs, bőrpálca , szemmaszk, csipeszek ,intim gyertya , análkampó ,póráz nyakörvvel !
Alázóimat keresem akik hosszasan aláznának ,pálcával nevelnének !
Nyalok szopok mindent ,főleg a fenék nyalás amit nagyon szeretnék tenni bárkinek ,pisit spermát nyelem ,megbilincselhető ,pálcázható alázatos szolga lennék !
Meztelenre vetkőzve térden állva kezeimet a hátam mögött a bokáimhoz bilincselve szeretnék bárki rendelkezésére állni !
Teljesen új eszközeim vannak! Bilincs, bőrpálca , szemmaszk, csipeszek ,intim gyertya , análkampó ,póráz nyakörvvel !
Alázóimat keresem akik hosszasan aláznának ,pálcával nevelnének !
Domináns partnert keresek
Az eddigi nagyon pozitív élményeim után szeretnék még egyet
csavart belevinni a történetbe. A dolog annyit változik, hogy most nem csupán
egy sub pasit várok az irodámba, hanem egy sub párt (férfi+nő) szeretnék
egyszerre megszopatni. Domináns vagyok, kérlek ezt vegyétek figyelembe, szeretem,
ha úgy történnek a dolgok ahogy én akarom és nem vitatkozom.
Pontosan a következőt szeretném: Megbeszélünk egy időpontot
a héten, délután 5 óra után. Megmondom hova gyertek Újbudán, lemegyek értetek
az irodaház elé, bekísérlek, letérdeltetlek és keményen megszopatlak benneteket,
ha elélveztem utána kikísérlek.
Domináns, hetero, magas, 50-es vagyok, kemény farokkal!
Legyetek kulturáltak és engedelmesek.
csavart belevinni a történetbe. A dolog annyit változik, hogy most nem csupán
egy sub pasit várok az irodámba, hanem egy sub párt (férfi+nő) szeretnék
egyszerre megszopatni. Domináns vagyok, kérlek ezt vegyétek figyelembe, szeretem,
ha úgy történnek a dolgok ahogy én akarom és nem vitatkozom.
Pontosan a következőt szeretném: Megbeszélünk egy időpontot
a héten, délután 5 óra után. Megmondom hova gyertek Újbudán, lemegyek értetek
az irodaház elé, bekísérlek, letérdeltetlek és keményen megszopatlak benneteket,
ha elélveztem utána kikísérlek.
Domináns, hetero, magas, 50-es vagyok, kemény farokkal!
Legyetek kulturáltak és engedelmesek.
Sziasztok! Békéscsabán szolgalányt keresek....
Keresek,bi pervi,sm elektro,pisi, kötözés iránt érdeklődő partnert,lehetőleg aktív,max 2 főt, akikell közösen bérelnénk erre alkalmas helyet. Délután éjszaka,reggelig. Eszközt,ötletet,testet hozz!!
Sziasztok!Vas megyében van esetleg olyan Lány vagy Nő aki felcsatolt dildóval megdugna egy análisan szűz pasit? 45é. vagyok s már régóta szeretném átélni mikor egy Lány vagy Nő elkap és Strap-onnal megdug.Annyira szeretném már,hogy műfaszra húzzon egy Lány/Nő.
Alárendelt Nőt vagy csajt keresek,lehet pár női tagja is hetero alapon!!!!!
Pénteken délelőtt, Budapesten csinos lány, esetleg pár társasága lennék. Írjatok bátran, tapasztalatom van bőven BDSM téren is
Miskolci hölgyet keresek harisnyás lábszexre
Perverzekkel beszélgetnék! Élvezem, ha kínozzák pöcsöm, árammal ütik, stb. Beszélgessünk, esetleg Skype
live:.cid.27c9857133cbddf1
live:.cid.27c9857133cbddf1
Kecskeméti vagy annak 80 km-es körzetében élő Hölgy-Pár -Úr szolgálatára lennék-hétközben-napközben.
Sziasztok!
Párokkal szeretnék ismerkedni, akiket izgat, ha valaki szex közben nézi őket.
52/180/80, független, diszkrét, heteroszexuális, somogyi pasi vagyok. Nem dohányzom.
Szívesen részt vennék privát bulikon is...
Párokkal szeretnék ismerkedni, akiket izgat, ha valaki szex közben nézi őket.
52/180/80, független, diszkrét, heteroszexuális, somogyi pasi vagyok. Nem dohányzom.
Szívesen részt vennék privát bulikon is...
Kecskemét-Kiskőrös. Szingli fiút keresek szeretőnek.(férjem tudtával) Korod 25-36 közt szigorúan! Túlsúly, szakál kizárt. Méret 16cm+!!!!! Whatsaapom adom ki elérhetőségnek. Autód legyen, egzisztencia fontos számomra!. Hétvégi programok és bulik is kellenek! Csak privát keress. Szeretem ha használva vagyok
Sziasztok!Tényleg nincs itt olyan Nő aki megdugna felcsatolható műfarokkal egy 45é. análisan még szűz pasit?