Sziasztok, borsodi, szabolcsi párokkal ismerkednék, helyem van és utazni is tudok, cuckold, submissive párok előnyben !
Párt keresek, akik mindketten a számba pisilnének, akár többször is. Szex is lehet, de nem kötelező. Cserébe bármit megteszek nektek, ahogy szeretnétek. Én egy ápolt, intelligens, biszex fiú vagyok. Írjatok! Távolabbról is várom a jelentkezéseteket, tudok menni.
Sziasztok! Budapesti 33 éves, intelligens, kommunikatív férfiként keresek domináns nőt, aki enyhe tapasztalataimat segítene továbbvinni, és megismerhetném ténylegesen a submissive szerepet. Kínzáson, fájdalmakon kívűl igazából bármi lehet.
Hello!Szombathelyi 45é. pasi vagyok és keresem azt a Hölgy parteremet aki segítségemre tudna lenni,hogy Strap-on dildóval elvenné a fenekem szüzzeségét.Helyem van de ha kell akkor utazni is tudnék.Csakis Strap-on érdekel mivel régóta szeretném megtapasztalni ezt a fajta Hölgy uralmat amikor Ő húz a farkára és megkefél.
Párok is szóba jöhetnek,de csakis Hölgy aktivitás ami szóba jöhet.Urak kizárva!!!
Párok is szóba jöhetnek,de csakis Hölgy aktivitás ami szóba jöhet.Urak kizárva!!!
Sziasztok!
Hölgyet vagy párt fogadnék a lakásomon Budapest belvárosban,egy kis lazulásra, kedd vagy szerda (Nov-12-13) bármikor jó egész nap vagy este, éjszaka, ha lenne kedve valakinek, írjon privátban.
Igényes, tisztelettudó, borotvált, normál testalkatú pasi vagyok.
Szép napot!
Csak hölgy, vagy pár jöhet szóba...
Hölgyet vagy párt fogadnék a lakásomon Budapest belvárosban,egy kis lazulásra, kedd vagy szerda (Nov-12-13) bármikor jó egész nap vagy este, éjszaka, ha lenne kedve valakinek, írjon privátban.
Igényes, tisztelettudó, borotvált, normál testalkatú pasi vagyok.
Szép napot!
Csak hölgy, vagy pár jöhet szóba...
Alázatos szolgat keresek játékokra azt teszed amit mondok nem levelezési szeretnék arlo 30km és körzetében
Biszex pár nem smárolna egy jót a farkamon a mai nap? Imádni fogjátok
![smile](images/smilies/smile.gif)
Domina Hölgyet keresek aki bisexre használna
Domináns Nőt keresek, aki a puncit, és a popsit is nyalatja velem....
Sziasztok!
Párhoz csatlakoznék (vagy pár+baráti társaság), nem csak lányos játékokhoz!
Szeretem a durva szexet (bdsm-sub), a társaságot, az eszközöket (vibri-felcsatolhatós; bilincs, kötél).
Izgat a sperma (bárhová); pisis játékok (oda-vissza); szexuális határaim feszegetése!
Légy ápolt, szőrtelen!
Szolo pasit nem keresek!
Párhoz csatlakoznék (vagy pár+baráti társaság), nem csak lányos játékokhoz!
Szeretem a durva szexet (bdsm-sub), a társaságot, az eszközöket (vibri-felcsatolhatós; bilincs, kötél).
Izgat a sperma (bárhová); pisis játékok (oda-vissza); szexuális határaim feszegetése!
Légy ápolt, szőrtelen!
Szolo pasit nem keresek!
Párt keresek, akik mindketten a számba pisilnének, akár többször is. Szex is lehet, de nem kötelező. A szabadban is megfelelő.Én egy ápolt, intelligens, biszex fiú vagyok. Írjatok! Távolabbról is várom a jelentkezéseteket, tudok menni.
Olyan nőt keresek aki szopni akar, kötöttségek nélkül. Akár egyoldalúan, mindenféle problémától mentesen. Nem egy alkalomra keresek!
Sziasztok!bayernben Mühldorf am inn környékén párommal barátkozás, szorakozas celjabol szívesen ismerkednenk ferfiakkal akik hasonló beállítottságúak hozzank, akik benne vannak egy jo buliban, szeretnek élni es szivesen ismerkednenek!
Szeretjuk a techno, minimal, goa zenét,házibulizni, ami nalunk adott..Ha megtalaljuk a közös hangot, meg van a kölcsönös vonzalom akkor nyitottak vagyunk a sexre akar ketten, akár hármasban.
Szeretjuk a techno, minimal, goa zenét,házibulizni, ami nalunk adott..Ha megtalaljuk a közös hangot, meg van a kölcsönös vonzalom akkor nyitottak vagyunk a sexre akar ketten, akár hármasban.
Esztergom és környékén, lenne valaki aki elverné a seggem. Helyem van.
Komoly szubmisziv not vagy cuckold part (bi is lehet) keres egy nagyfarku (20cm) inteligens jo humoru ferfi gyor kornyekerol...
![smile](images/smilies/smile.gif)
Lányok hölgyek Ismerkednék beszélgetnék webkameráznék vagy csak kép csere. 27 éves szűz srác.
November 20-ra keresek bdsm-ben jártas partnert szállással,ottalvósra.
Sziasztok!
Párokkal szeretnék ismerkedni, akiket izgat, ha valaki szex közben nézi őket.
52/180/80, független, diszkrét, heteroszexuális, somogyi pasi vagyok. Nem dohányzom.
Szívesen részt vennék privát bulikon is...
Párokkal szeretnék ismerkedni, akiket izgat, ha valaki szex közben nézi őket.
52/180/80, független, diszkrét, heteroszexuális, somogyi pasi vagyok. Nem dohányzom.
Szívesen részt vennék privát bulikon is...
Sziasztok!Szombat késő estétől keresem azt a Szombathelyi vagy környékbeli Nőt aki megtenné,hogy megdugna felcsatolható dildóval. Helyel rendelkező 45 é.pasi vagyok s análisan még szűz.De nagyon szeretném már elveszíteni.Amennyiben megtennéd kérlek privát üzenetben keress meg.
Elekromos stimulálómmal kínoztatanám a heréim holnap dél körül Budapesten. Helyem van! Lányok? Párok?