Sziasztok! Párhoz szívesen beszállnék minden jóra! Hely ok 11. kerület.
Párt keresek, akik mindketten a számba pisilnének, akár többször is. Szex is lehet, de nem kötelező. Cserébe bármit megteszek nektek, ahogy szeretnétek. Én egy ápolt, intelligens, biszex fiú vagyok. Írjatok! Távolabbról is várom a jelentkezéseteket, tudok menni.
Keresem uramat parancsolómat ,Budapest és környékén aki alázna nevelne megbilincselne ,pálcával ösztönözne szopásra nyalásra , számba élvezne pisilne !
Vadonatúj eszközeim vannak!
Helyem sajnos nincs!
Vadonatúj eszközeim vannak!
Helyem sajnos nincs!
Dominám/Domom keresem, alázatos szolga lennék
Tapasztalattal rendelkező domináns férfiként és bullként szívesen ismerkedem.
Harisnya/combfix fetisiszta srác vagyok . . .Hosszú vékony lábakkal rendelkező hasonló érdeklődésű hölgyet keresek Budapesten.
Bdsm nem lehet tanulni arra születni kell . Ha van itt hölgy akit izgat annak várom jelentkezését .
Alázatos szolgat keresekjatekokra kor alkat nem szamit
50-60 év körüli domináns aktív pasit keresek Vas megyében és környékén. Nem bánom ha keményebben tudsz bánni a partnerrel, sőt elvárom. Ha van ilyen, akkor dobj egy üzit.
Sperma..és.szopni imádó párt keresek,,,hosszasan-többször
Sziasztok!
Szegeden, vagy a környékén keresek domináns férfit, férfiakat, vagy párt.
Szegeden, vagy a környékén keresek domináns férfit, férfiakat, vagy párt.
Sziasztok!
Párokkal szeretnék ismerkedni, akiket izgat, ha valaki szex közben nézi őket.
52/180/80, független, diszkrét, heteroszexuális, somogyi pasi vagyok. Nem dohányzom.
Szívesen részt vennék privát bulikon is...
Párokkal szeretnék ismerkedni, akiket izgat, ha valaki szex közben nézi őket.
52/180/80, független, diszkrét, heteroszexuális, somogyi pasi vagyok. Nem dohányzom.
Szívesen részt vennék privát bulikon is...
Szép estét, 29 éves submissive fiú vagyok és szívesen szolgàlnék hölgyet vagy párt hetero alapon. Tapasztalattal rendelkezem. Szeretek kényeztetni, szeretem ha irányítanak, megmondják mit és hogyan csináljam. Általában hétvégén érek rá, utazni tudnék. Kezdő vagy profi domina is érdekel vagy akár kezdő párok ahol a férj előtt szolgálhatnám a hölgyet. Szeretem a pórázt, fenekelést, lábimádat, kényszerfranciát, popsinyalás, masszírozni, mocskos beszédet, cbt, pofonok, leköpés, petplay. Budapest és környéke leginkább ami szóba jöhet.
Eger környékéről, bi aktív férfi, aki diszkrét bi passzív haverra vágyna?
Sziasztok! Keresnék egy hölgyet , férfit, bi férfit akit izgat az alávetettség. Kezdő vagyok ezen a téren de izgatja a fantáziámat és szívesen kipróbálnám azt a szerepet , hogy utasítok,parancsolok, alázok….. természetesen nem csak az én vágyam.a fontos hanem azé is aki jelentkezik erre így előtte mindenképpen átbeszélném vele mit szeretne ,mi izgatja és akár egymást segítve belevágnánk majd később egy ilyen kalandba.
Fenekeléshez keresek partnert, mehet oda-vissza is, vagy engem, én téged, minden verzió.
Nyíregyházán kicsit domináns idősebb párt keresek.Vékony diszkrét fiú vagyok.
Erősen submissziv hölgyet keresek! Fenyítés, kurvává nevelés, baszatás
Szép estét. Péter vagyok. Szívesen nyalnák szopnák míg a pár szexel. Teljesíteném a parancsaikat.
Domináns, enyhén szado férfiakat keresek.
Legyetek extrém perverzek...
Véres, kakis dolgok kizárva!
Legyetek extrém perverzek...
Véres, kakis dolgok kizárva!