Párt keresek, akik mindketten a számba pisilnének, akár többször is. Szex is lehet, de nem kötelező. Cserébe bármit megteszek nektek, ahogy szeretnétek. Én egy ápolt, intelligens, biszex fiú vagyok. Írjatok! Távolabbról is várom a jelentkezéseteket, tudok menni.
virtuális szolgát keresek. szubmisszív fiúkat 30 éves korig, skype címem: dominaeva27
Sziasztok
Mackós alkatú 28 éves srác keresne hölgy játszó partnert Ózdon és környékén aki imádja ha nyalják.
A facesitting kimondottan izgat.
Mackós alkatú 28 éves srác keresne hölgy játszó partnert Ózdon és környékén aki imádja ha nyalják.
A facesitting kimondottan izgat.
45é. Szombathelyi pasi vagyok keresem azt a Nőt aki megújjazna és Strap-onnal felavatná a szűz fenekem.Bele ülnék a felcsatolt műfarkadba,hogy alaposan megdugj.Ha van esetleg olyan Nő aki ismeretlenül is megtenné?
A Strap-on szex adta örömeit szeretném megélni amikor engem dugnak meg felcsatolt műfarokkal egy fordított felállásban.
Pasik és Transzok nem érdekelnek.
Csak Nők vagy max Párok ahol a Hölgy engem dugna meg felcsatolhatójával.
Talállkozóhoz helyem van.
A Strap-on szex adta örömeit szeretném megélni amikor engem dugnak meg felcsatolt műfarokkal egy fordított felállásban.
Pasik és Transzok nem érdekelnek.
Csak Nők vagy max Párok ahol a Hölgy engem dugna meg felcsatolhatójával.
Talállkozóhoz helyem van.
------ > Eger környékéről, bi aktív férfi, aki diszkrét bi passzív haverra vágyna?
Budapesten keresem női partnerem. Legyél domináns.
roma pasikat keresek. 37 185 70 szexi cd vagyok.
Imádom ha egy roma pasi használja a számat és a lukamat. Szeretem a sok gecit
Helyem van , utazni is tudok
Imádom ha egy roma pasi használja a számat és a lukamat. Szeretem a sok gecit
Helyem van , utazni is tudok
Alázatos szolgat keresek kor alkat nem szamit Ózd plusz 40km
Eger környékéről, bi aktív férfi, aki diszkrét bi passzív haverra vágyna?
Domináns férfi Tata környékén?
Sub férfiként keresek extrém kövér, 200 kg feletti hölgyet,akinek mindent megtennék.
Szegeden keresek domináns nőt , bi párt
Miskolcon sub pár hölgy? Szolgákat keresek
Sziasztok! XXI.ker és Szigetszentmiklós környékén keresek hölgyet vagy párt akihez lehet közösen kikapcsolódni .
Le fekszem kivered leszosz cserébe el fenekellek
Szivesen ismerkednék domináns emberek bi uni vagyok imádok szopni puncit nyalni irj privátba
Nyíregyházán idősebb kicsit domináns párt keresek.Vékony aranyos fiú vagyok.
Sziasztok, 21 éves srác ként vonz ez a világ, és szívesen kiprobálnám ha egy domina nő felkarolna és bele vinne ennek a világnak a rajtelmeibe.
Sziasztok!
Holnap estére azaz szombat estére keresem női partnerem Budapest vagy környékén. Lakásba vagy akár autós kaland megoldható, amelyik szimpatikus. Ha kell szívesen érted megyek és haza is viszlek!
31 éves Budapesti pasi vagyok átlagos testalkattal.
Üzenetben méretet és mindent megbeszélünk ha írsz érdekel előre smile
Várom az érdeklődő hölgyek üzenetét!
Legyen szép napotok!
Holnap estére azaz szombat estére keresem női partnerem Budapest vagy környékén. Lakásba vagy akár autós kaland megoldható, amelyik szimpatikus. Ha kell szívesen érted megyek és haza is viszlek!
31 éves Budapesti pasi vagyok átlagos testalkattal.
Üzenetben méretet és mindent megbeszélünk ha írsz érdekel előre smile
Várom az érdeklődő hölgyek üzenetét!
Legyen szép napotok!
Gyakorlott Dom-ként (20 éves ezirányú tapasztalattal), hármasban tapasztalt 191/97/45 19/6 Férfiként keresnék:
submissive NŐ/domináns Férfi-típusú PÁRT, Akik látnak fantáziát egy második Dom bevonásában, a Hölgy (akár közös) "használatában", illetve cuckold-játékok kombinálásában... Utazni tudok, elsődlegesen preferált lokáció Budapest, és Pest megye, de bármi lehet, ha felkeltjük egymás érdeklődését... Komoly, privát megkereséseket várnék, telefonos kontakt nélkül komolytalannak veszem a kapcsolatfelvételt... További szép napot, Mindenkinek!
submissive NŐ/domináns Férfi-típusú PÁRT, Akik látnak fantáziát egy második Dom bevonásában, a Hölgy (akár közös) "használatában", illetve cuckold-játékok kombinálásában... Utazni tudok, elsődlegesen preferált lokáció Budapest, és Pest megye, de bármi lehet, ha felkeltjük egymás érdeklődését... Komoly, privát megkereséseket várnék, telefonos kontakt nélkül komolytalannak veszem a kapcsolatfelvételt... További szép napot, Mindenkinek!