Fenekelés témában keresek partnert, vessző, pálca, szíj.
Annyi csalódás után még mindig keresem azt az intelligens fiatal lányt, aki szeretné egy ötvenes, sportos, kellemes külsejű pasival nyalatni a fenekét, és akit - akár viszonzás nélkül - az általa választott módon kielégítene.
Meghagyott szőrzet előnyös.
Meghagyott szőrzet előnyös.
Érett férfi nyaló szopó fenyíthető megbilincselhető szolgája lennék aki használná a számat nyelvemet kénye kedve szerint ,számba élvezne pisilne, seggét nyalatná velem !
Új eszközeim vannak,pálva ,bilincs ,csipeszek ,szemmaszk stb stb !
Budapest és környéke!
Hely kéne !
Új eszközeim vannak,pálva ,bilincs ,csipeszek ,szemmaszk stb stb !
Budapest és környéke!
Hely kéne !
Párt keresek, akik mindketten a számba pisilnének, akár többször is. Szex is lehet, de nem kötelező. Cserébe bármit megteszek nektek, ahogy szeretnétek. Én egy ápolt, intelligens, biszex fiú vagyok. Írjatok! Távolabbról is várom a jelentkezéseteket, tudok menni.
Szegeden keresek domináns nőt vagy párt hellyel
Párt keresek, akik mindketten a számba pisilnének, akár többször is. Szex is lehet, de nem kötelező. Cserébe bármit megteszek nektek, ahogy szeretnétek. Én egy ápolt, intelligens, biszex fiú vagyok. Írjatok! Távolabbról is várom a jelentkezéseteket, tudok menni.
Aktivat keresek aki használna
A parom jelenletevel keresunk egy tapasztalt dom ferfit.
Sziasztok!Keresem azt a szigorú kemény kezű Nőt aki hajlandó megdugni felcsatolható műfarokkal egy szűz fenekű pasit.Ujjazás után határozottan betolná és megkefélne műfarkával.
Van itt olyan ducibb/teltebb nő aki ismerkedne komoly kapcsolat reményében és szereti a domináns szubmassziv szexet? Illetve nyitott lenne az új dolgokra...
virtuális szolgát keresek. szubmisszív fiúkat 30 éves korig, skype címem: dominaeva27
Sziasztok
Mackós alkatú 28 éves srác keresne hölgy játszó partnert Ózdon és környékén aki imádja ha nyalják.
A facesitting kimondottan izgat.
Mackós alkatú 28 éves srác keresne hölgy játszó partnert Ózdon és környékén aki imádja ha nyalják.
A facesitting kimondottan izgat.
45é. Szombathelyi pasi vagyok keresem azt a Nőt aki megújjazna és Strap-onnal felavatná a szűz fenekem.Bele ülnék a felcsatolt műfarkadba,hogy alaposan megdugj.Ha van esetleg olyan Nő aki ismeretlenül is megtenné?
A Strap-on szex adta örömeit szeretném megélni amikor engem dugnak meg felcsatolt műfarokkal egy fordított felállásban.
Pasik és Transzok nem érdekelnek.
Csak Nők vagy max Párok ahol a Hölgy engem dugna meg felcsatolhatójával.
Talállkozóhoz helyem van.
A Strap-on szex adta örömeit szeretném megélni amikor engem dugnak meg felcsatolt műfarokkal egy fordított felállásban.
Pasik és Transzok nem érdekelnek.
Csak Nők vagy max Párok ahol a Hölgy engem dugna meg felcsatolhatójával.
Talállkozóhoz helyem van.
------ > Eger környékéről, bi aktív férfi, aki diszkrét bi passzív haverra vágyna?
Budapesten keresem női partnerem. Legyél domináns.
roma pasikat keresek. 37 185 70 szexi cd vagyok.
Imádom ha egy roma pasi használja a számat és a lukamat. Szeretem a sok gecit
Helyem van , utazni is tudok
Imádom ha egy roma pasi használja a számat és a lukamat. Szeretem a sok gecit
Helyem van , utazni is tudok
Alázatos szolgat keresek kor alkat nem szamit Ózd plusz 40km
Eger környékéről, bi aktív férfi, aki diszkrét bi passzív haverra vágyna?
Domináns férfi Tata környékén?