Szadista férfi , házaspár alázatos szolgája lennék akik minden intim testrészüket nyalatnák szopatnák velem ,megbilincselnének ,pálcáznának ,számba élveznének pisilnének ,kényszerítenének a seggnyalásra !Új eszközeim vannak,pálca ,bilincs, csipeszek, szemmaszk, intim gyertya , szájpecek ,póráz , stb stb
Elektrodákat próbálnék bevállalós lányon! Én imádom ha a heréimet bizsergeti. Mellen, puncin szeretném kipróbálni. Írj ha érdekel! Pénteken napközben érnék rá!
Sziasztok!
Párokkal szeretnék ismerkedni, akiket izgat, ha valaki szex közben nézi őket.
53/180/85, független, diszkrét, heteroszexuális, somogyi pasi vagyok. Nem dohányzom.
Szívesen részt vennék privát bulikon is...
Párokkal szeretnék ismerkedni, akiket izgat, ha valaki szex közben nézi őket.
53/180/85, független, diszkrét, heteroszexuális, somogyi pasi vagyok. Nem dohányzom.
Szívesen részt vennék privát bulikon is...
Szombat estére keresek Lányt vagy Nőt Szombathelyen aki megdugna felcsatolhatóval.Helyem van.45 é.pasi vagyok s arra vágyom,hogy egy Lány vagy Nő végre egyszer műfaszra húzzon és meg dugjon.
Olyan nagy kérés ez Lányok vagy Nők?Most tényleg csak arra vágyom,hogy megdugjatok Lányok vagy Hölgyeim.
Olyan nagy kérés ez Lányok vagy Nők?Most tényleg csak arra vágyom,hogy megdugjatok Lányok vagy Hölgyeim.
Sziasztok PÁPAI ÉS KÖRNYÉKBELI csajok hölgyek,asszonyok! Ha egy kis érzéki kikapcsolódásra, kényeztetésre vágysz, vad, buja újdonságra, szenvedélyes, titkos és tabumentes együttlétre, vagy már unod az otthoni egyedüli masztizást, akkor te engem keresel! Kedves,figyelmes 48 éves, nem független férfi vagyok. Tudok gyengéd lenni de be is tudok indulni. Mindenre nyitott vagyok, a vadabb dolgoktól sem zárkózom el ... Hmmm, Te is arra gondolsz ? smile Imádok puncit nyalni, hosszasan, szenvedéllyel! Esetleg PÁROKHOZ IS csatlakoznék, kizárólag a hölgy örömére! Igényes lakásomon várlak kortól függetlenül (imádom az idősebb nőket is) de ha szeretnéd, meg is tudlak látogatni. Keress meg nyugodtan, nem fogod megbánni. Teljes diszkréció adott és elvárt! PRIVÁTBAN ÍRJ, hogy együtt megélhessük buja, tabumentes vad vágyaidat!
Zala megye 50 pluszos nővel ismerkednek
Hölgyek, párok levelét várom...Sok mindenre nyitott, kíváncsi, 50-es, somogyi pasi vagyok.
Kevskeméti vékony ,sportos alkatú sub nőt keresek. Főleg sub jógára.Írj privátot.
Holnap 11.-en delutan1 es 18 ora kozott megbaszhatsz obudai helyem lesz.
Extrém kövér,200 kg körüli domina hölgyet keresek. Szub hajlamú, zsír és hájimádó férfi vagyok.
#8415 ma 08:57 Válasz erre Tetszik! Nem tetszik! (beta)torkoskocsogtorkoskocsog Kedd, szerda, csütörtökre keresem szopatómat, aki keményen torkoztatna, torkon kúrna fasszal és a hatalmas dildómmal. Előtte itasd meg velem a pisimet és rengeteg tejet aztán hánytasd ki velem az egészet egy tálba. Utána etesd meg velem megint és így újra és újra... Szeretek hányni a faszon.
Szeretném ha csinálnál rólam fotót és videót a telefonommal.
Fenekelhetsz, pofozhatsz, alázhatsz kedvedre. Párokhoz is szívesen megyek, teljesen biszex, sportos, ápolt vagyok.
Budapest és környéke.
Minden mocskos ötletet várok. ÍRJ!
Szeretném ha csinálnál rólam fotót és videót a telefonommal.
Fenekelhetsz, pofozhatsz, alázhatsz kedvedre. Párokhoz is szívesen megyek, teljesen biszex, sportos, ápolt vagyok.
Budapest és környéke.
Minden mocskos ötletet várok. ÍRJ!
Olyan Borsodi nőt keresek aki imádja, ha szopatják. Aki nem riad vissza attól, ha egy 20 centist letolnak a torkán tövig és ott tartják.
Nyíregyházán kicsit domináns idősebb párt keresek.Vékony aranyos fiú vagyok.
Szia gyönyörű! Szexi, szubmisszív, mazochista, szenvedélyes nőt vagy ilyen hölgy tagú párt keresek. Mindenféle jóra.
Sziasztok!
Én Domináns, enyhén szadista, ól szituált budapesti férfiként keresek szub/mazo hajlamú érett, szexi partnert, aki tudja mit akar és szeretné megélni a vágyait akár párként hármasban.. Laza, jó humorú, nyitott vagyok, aki szeret kapcsolódni a szexen kívül is. Eszközök használatában van már némi tapasztalatom, de minden csak rajtatok múlik. Az én élvezetemet a hölgy öröme adja. Imádom a masszázst és kölcsönösséget, adni is kapni is. Tudom, a korhatárból kicsúszok, de ha kivételesen ettől eltekintetek és adunk egy esélyt egy beszélgetésnek, akkor bármi lehet. Ha nem akkor beszélgettünk egy jót. Tök oké. Fogadni tudlak, saját lakásban élek egyedül.
Közös időtöltés, bulizás is szóba jöhet.
Ha van kedvetek ismerkedni, kérdezzetek nyugodtan. Remélem élőben is lesz alkalmunk találkozni. Küldj magadról képet kérlek.
Szép napot!
Gábor
Sziasztok!
Én Domináns, enyhén szadista, ól szituált budapesti férfiként keresek szub/mazo hajlamú érett, szexi partnert, aki tudja mit akar és szeretné megélni a vágyait akár párként hármasban.. Laza, jó humorú, nyitott vagyok, aki szeret kapcsolódni a szexen kívül is. Eszközök használatában van már némi tapasztalatom, de minden csak rajtatok múlik. Az én élvezetemet a hölgy öröme adja. Imádom a masszázst és kölcsönösséget, adni is kapni is. Tudom, a korhatárból kicsúszok, de ha kivételesen ettől eltekintetek és adunk egy esélyt egy beszélgetésnek, akkor bármi lehet. Ha nem akkor beszélgettünk egy jót. Tök oké. Fogadni tudlak, saját lakásban élek egyedül.
Közös időtöltés, bulizás is szóba jöhet.
Ha van kedvetek ismerkedni, kérdezzetek nyugodtan. Remélem élőben is lesz alkalmunk találkozni. Küldj magadról képet kérlek.
Szép napot!
Gábor
Kiprobalnam szivesen holgyel esetleg parral mindket szerep izgalmas
Hölgyet párt keresek hétfőn napközbeni találkára. Van egy tök jő elektro stimulálóm, nagyon kiprópálnám egy lány punciján, cicijén, illetve imádnám ha sokkolnák vele a heréimet. Perverzebb lányok? Írjatok, helyem is van! Szép hétvégét!
Domina hölgyet keresek akinek a szolgája lehetek
Fenekelés témában keresek partnert, vessző, pálca, szíj.
Annyi csalódás után még mindig keresem azt az intelligens fiatal lányt, aki szeretné egy ötvenes, sportos, kellemes külsejű pasival nyalatni a fenekét, és akit - akár viszonzás nélkül - az általa választott módon kielégítene.
Meghagyott szőrzet előnyös.
Meghagyott szőrzet előnyös.
Érett férfi nyaló szopó fenyíthető megbilincselhető szolgája lennék aki használná a számat nyelvemet kénye kedve szerint ,számba élvezne pisilne, seggét nyalatná velem !
Új eszközeim vannak,pálva ,bilincs ,csipeszek ,szemmaszk stb stb !
Budapest és környéke!
Hely kéne !
Új eszközeim vannak,pálva ,bilincs ,csipeszek ,szemmaszk stb stb !
Budapest és környéke!
Hely kéne !