Bi pár társaságát keresem. 37 éves, ápolt, diszkrét, aktív domináns pasi vagyok. 185/100, 18/5 intim.
Vasárnap reggelre párt keresek, akik mindketten a számba pisilnének, akár többször is. Szex is lehet, de nem kötelező. Cserébe bármit megteszek nektek, ahogy szeretnétek. Én egy ápolt, intelligens, biszex fiú vagyok. Írjatok! Távolabbról is várom a jelentkezéseteket, tudok menni. Berettyóújfalu-Szolnok vonaltól délre.
Békés vmben keresek aktív pasit minden érdekel
Békés vmben keresek aktív pasit minden érdekel
Üzenet módosítása
Üzenet módosítása
Ma estére keresek heves megyében sub biszex lányt e-ashoz! Írj!
------ > Egerből vagy a környékéről, bi aktív férfit keresek, aki diszkrét bi passzív haverra vágyna, van ilyen? +50
Kar, hogy helyed nincsen.
(Ez egy válasz CasuAll üzenetére (2024. 12. 22. vasárnap 19:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 12. 22. vasárnap 19:26
Az ünnepi időszakra keresek férfias, aktív partnert a 35-60 korosztályból, közös időtöltésre.
Az ünnepi időszakra keresek férfias, aktív partnert a 35-60 korosztályból, közös időtöltésre.
Sziasztok!
Keresek olyan szexorientált hölgyet Ózdon vagy környékén aki a számra ülne vagy egyébmódon uralva nyalatná punciját vagy popsiját.
Helyem akad de én is mehetek.
Keresek olyan szexorientált hölgyet Ózdon vagy környékén aki a számra ülne vagy egyébmódon uralva nyalatná punciját vagy popsiját.
Titkos extrém perverz bizar szexre keresek lehetőséget!
Budapesten keresunk extra csinos barátnőmnek bdsm stúdiót vagy pincét, ahol holnap delutan 6-8 kozott rutinos dom kikotozi es erzekien tagitja spriccelteti.
Csak rutinos lehetoleg dekorativabb domot keresunk es csak holnap jo.
Csak rutinos lehetoleg dekorativabb domot keresunk es csak holnap jo.
Sziasztok!
Nyíregyházán kicsit domináns idősebb párt keresek.Vékony diszkrét fiú vagyok.
Bevállalós lányt keresek holnap napközben, délelotti órákban Budapesten, akinek elektro stimulálóval izgatnám a punciját miközben orálisan kényeztetem. Ha vonz az ilyesmi írj bátran! Nem harapok, csak ha kéred!
Felcsatolhatoshoz illetve ketveguhoz keresnek vallalkozokedvu, kivancsi holgyet
Sziasztok!
Az ünnepi időszakra keresek férfias partnert a 40+ krosztályból, közös időtöltésre.
Sziasztok.Idősebb Párt vagy Hölgyet keresek!! Kölcsönös szimpátia fontos!!Légy igényes és normális!!!
Domináns pasira vágyó szub hölgyek társaságát keresem állandó vagy alkalmi találkozókra!
Játékszerek és hozzáértés adott csak épp az ezt kedvelő hölgy vagy pár hiányzik! Szóló hölgyek mindenképp előnyt élveznek de a pároknak sem mondok nemet,főként ha a pár mindkét tagja szub hajlamú!
Játékszerek és hozzáértés adott csak épp az ezt kedvelő hölgy vagy pár hiányzik! Szóló hölgyek mindenképp előnyt élveznek de a pároknak sem mondok nemet,főként ha a pár mindkét tagja szub hajlamú!
Sziasztok!