Sub/switch lányt, hölgyet keresünk 3.-nak. esetleg ilyen hölgytaggal rendelkező párt.
20 éves egyetemista srác vagyok. Olyan lányt vagy hölgyet keresek (lehetőleg Pest megyéből), akinek van valamilyen különleges vágya/fantáziája, amit még nem tudott kiélni senkivel. Persze ha csak egy együttlétre vágysz, arra is nyitott vagyok
Ezen az email címen el tudsz érni: ever.lasting@freemail.hu
Ezen az email címen el tudsz érni: ever.lasting@freemail.hu
Sziasztok!
Szívesen csatlakoznék hozzátok.
Szolnoki szub pasi vagyok. (Ez egy válasz Dom-sub-pár üzenetére (2015. 11. 16. hétfő 10:59), amit ide kattintva olvashatsz)
Szívesen csatlakoznék hozzátok.
Szolnoki szub pasi vagyok. (Ez egy válasz Dom-sub-pár üzenetére (2015. 11. 16. hétfő 10:59), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok! Fehérvári vagy környéki lány vagy pár van itt,akit érdekelne egy 33 éves pasi és 20 cmes farka?
Olyan Bp-i hölgyekkel ismerkednék, akik szeretik az análsexet, vagy érdekel esetleg az erényöv hordatás!!
Nem vagyok kamu, hetero férfi vagyok! Merek találkozni is, ha arról van szó!
Privátban várom az üzeneteket!
Nem vagyok kamu, hetero férfi vagyok! Merek találkozni is, ha arról van szó!
Privátban várom az üzeneteket!
50-es férfiként Kecskemét-Kiskunfélegyháza körzetében Hölgy,Pár ,Úr játékszere lennék ,kényükre , kedvükr
Kedves párt ,hölgyet kényeztetnék,BDSM szexre vágyik jelentkezzen.Vágyakat egymásnak teljesittenénk.
Leveleket privátban,szeretnél többet megtudni kérdez!
Leveleket privátban,szeretnél többet megtudni kérdez!
alulról nyúlnék fel neked a szádig
(Ez egy válasz szpón üzenetére (2016. 01. 03. vasárnap 08:28), amit ide kattintva olvashatsz)
Hetero pasiként szívesen ismerkednék hosszabb távra Nővel párral...A bdsm light-osabb formáját kedvelem...
Hevesből vagyok,de utazni tudok.Magamat inkább switch-nek mondanám.Bár mostanában az alárendelt szerepet kedvelem jobban.
Ha felkeltettem érdeklődésed írj!
Hevesből vagyok,de utazni tudok.Magamat inkább switch-nek mondanám.Bár mostanában az alárendelt szerepet kedvelem jobban.
Ha felkeltettem érdeklődésed írj!
G
szia,megint én,hölgy is jelentkezhet
sziasztok gy,s-megyei pár, medicalszexre?
hölgyekek ismerkednék akik szeretik az anális szexet és a punci nyalást komárom környékéről
válaszod levélbe várom
válaszod levélbe várom
Szub nőt, lányt keresek zalában, vagy környékén. Válaszodat privátban várom.
Sub lányt nöt keresünk.Dom pár
Sziasztok! Ma este beöntésekhez, popsim hosszas tágításához keresek partnereket (türelmes nőket és férfiakat). Ha esetleg tetszem, írjatok. A
oké
írtam
írtam
Tabumentes élvezetekre keresem hölgyek,párok ismeretségét! ! Utazni tudok! 70/533-8837
sziasztok titkos játszadozásra keresek tiszalök környéki fiatal 26 év alatti kikötözhetö fenekelhetö lányt vagy vékony fiut olyant aki találkozni is mer és szereti ha kikötözve fenekelik merész bevállalos lányok jelentkezzetek
Fejér megyéből keresek egy perverz dominát vagy ilyen hölgytagú párt. Van itt ilyen?