Mivel meg mindig nem sikerult meg csak talallkozni sem senkivel igy teszek meg egy probat!
Apolt, jomegjelenesu, diszkret sportolo srac vagyok miskolcrol. 23eves 187cm 73kg.
Keresnek lanyt, holgyet, part, emellett erdekel meg a bdsm is de hetero alapon meg tudunk meg beszelni minden mast aztan eldol ... : ) Fokent borsod megye, de alkalmanket hajdu bihar es pest is
Kepet tudok magamrol kuldeni, skype van, talallkozni is tudunk, megihatunk valamit stb.
Kerem csak olyanok irjanak akik tenyleg komolyan is gondoljak ezt az egeszet!
Varom az uzeneteket
Apolt, jomegjelenesu, diszkret sportolo srac vagyok miskolcrol. 23eves 187cm 73kg.
Keresnek lanyt, holgyet, part, emellett erdekel meg a bdsm is de hetero alapon meg tudunk meg beszelni minden mast aztan eldol ... : ) Fokent borsod megye, de alkalmanket hajdu bihar es pest is
Kepet tudok magamrol kuldeni, skype van, talallkozni is tudunk, megihatunk valamit stb.
Kerem csak olyanok irjanak akik tenyleg komolyan is gondoljak ezt az egeszet!
Varom az uzeneteket
nőt használnék keményen a párja előtt bpesten
Laza esti kalandra keresem hölgyek,párok társaságát! Mobilis vagyok!
Tabumentes élvezetekre keresem hölgyek,párok ismeretségét! ! Utazni tudok! 70/533-8837
Tabumentes élvezetekre keresem hölgyek,párok ismeretségét! ! Utazni tudok! 70/533-8837
Sziasztok Székesfehérváron egy 24 éves 180 magas 80 kg szőrtelen helyem nincs csak kocsim van aki mer is találkozni ???????
Sziasztok!
Hetero férfiként kipróbálnám milyen ha egy felcsatolhatóval kényeztetnek vagy ha egy vibrátor kerül belém.
Hetero férfiként kipróbálnám milyen ha egy felcsatolhatóval kényeztetnek vagy ha egy vibrátor kerül belém.
lany, esetleg par miskolcon/borsodban ? kocsi van
24eves 188cm sportolo srac vagyok. diszkret es apolt, jo megjelenesu : )
minden erdekel hetero alapon!
Nem csak a szam jartatnam, ugyhogy varom az uzeneteket.
24eves 188cm sportolo srac vagyok. diszkret es apolt, jo megjelenesu : )
minden erdekel hetero alapon!
Nem csak a szam jartatnam, ugyhogy varom az uzeneteket.
Sziasztok!
21 éves sportos alkatú, igényes srác vagyok. A hétvége folyamán keresnék , akár hosszabb távra is nőt vagy párt Budapestről. Akit érdekel írjon egy privátot és megbeszéljük!
21 éves sportos alkatú, igényes srác vagyok. A hétvége folyamán keresnék , akár hosszabb távra is nőt vagy párt Budapestről. Akit érdekel írjon egy privátot és megbeszéljük!
Sziasztok!
Ma estére (12.05) keressük tabumentes "gabalyodásra" partnereinket lányok, párok, esetleg fiatal fiúk, 50 feletti urak személyében. Privát üzeneteket kérünk!
Ma estére (12.05) keressük tabumentes "gabalyodásra" partnereinket lányok, párok, esetleg fiatal fiúk, 50 feletti urak személyében. Privát üzeneteket kérünk!
50-es férfiként Kecskemét-Kiskunfélegyháza és 50 km-es körzetében Úrnő, Pár .Úr alázatos szolgája lennék
Sziasztok Székesfehérváron egy 24 éves 180 magas 80 kg szőrtelen vagyok helyem nincs csak kocsi
Ma BDSM jellegű party a Gloryban. Én megyek 19 óra körül, viszont csak pasik érdekelnek!
Itt a leírás akit érdekel: www.glorycafe.hu
Itt a leírás akit érdekel: www.glorycafe.hu
Százhalombattán a környéken, vagy a 22.- 11. kerületben valaki vagy valakik??
Sok mindent kipróbálnék!
Sok mindent kipróbálnék!
Fenekelésre, punci kínzásra keresek sub mazo lányt.
Alázható sub/mazo használható nőt,lányt keresek,vagy olyan párt,ahol a nőt a férje előtt keményen használhatom
Sziasztok! Veszprém környékén ma délelőtt hölgy vagy pár aki találkozna? Feri
Szabadkai domina?
Esetleg szőrösebb intimmel hölgy?vay bi pár ? bp és köenyékéről?
Sub/switch férfit, vagy hölgyet keresünk mára.