Sziasztok !Keresném domináns szeretőmet, vagy épp félénk partnerem aki szeretni ha és vagyok domináns ! kizárólag szerető státuszban de abba minden belefér !ha lehet 25 év felett akár 50 ig illetve a telt hölgyeke is nagyon szeretem sőtt! várom válaszotokat levélben ! BP ÉS KÖRNYÉKE!
30-as szegedi srác keresi domináns úrnőjét, akár párjával együtt, aki keményen verné megalázná, és minden tekintetben használná, kihasználná. A legvadabb legperverzebb vágyai tárgya lenne.
Százhalombattán a környéken, vagy a 22.- 11. kerületben valaki vagy valakik??
Sok mindent kipróbálnék!
Sok mindent kipróbálnék!
Veszprém megyéből Hűséges szolgája lennék párnak vagy úrnőmnek.Nyalathattok szopathattok,popsit nyalok ,gecis puncit is.Domina úrnőm minden kívánságát teljesítem
Szívesen nyalnék pisis puncit-popsit,pórázzal a nyakamon!
Hetero alapon házibarát lennék!
Sok dologban benne vagyok!
Hetero alapon házibarát lennék!
Sok dologban benne vagyok!
Győri mazo hölgyet keresek!
Lenti környékén köcsög ribancot keresek. Női cuccba legyél szeresd ha kinoznak.
Sok mindent kipróbálnék!
Sok mindent kipróbálnék!
Sziasztok!
Péntek estére/éjjelre keresek partnert/partnereket Bp-n. 18/4 borotvált farkam a 2-3 menetes kalandokat szereti.
Írjatok!
Péntek estére/éjjelre keresek partnert/partnereket Bp-n. 18/4 borotvált farkam a 2-3 menetes kalandokat szereti.
Írjatok!
Sziasztok!
Kívülállóként, de érdeklődőként keresek olyan úrnőt, aki egy felcsatolhatóssal megcumiztatna. Kipróbálnám.
Kívülállóként, de érdeklődőként keresek olyan úrnőt, aki egy felcsatolhatóssal megcumiztatna. Kipróbálnám.
Üdv. Mindenkinek
Hàzaspàrként keresünk lànyt nőt hàrmas együttlétre olyat aki elfogadja hölgy tagunk dominanciàjàt hogy szeret irànyitani.
Helyünk van vàrunk minden jelentkezöt.
Pàrok is irhatnak ha mindketten enyhe sub hajlammal rendelkeznek tovàbbà hajlandoak egyedül is jönni.
Hàzaspàrként keresünk lànyt nőt hàrmas együttlétre olyat aki elfogadja hölgy tagunk dominanciàjàt hogy szeret irànyitani.
Helyünk van vàrunk minden jelentkezöt.
Pàrok is irhatnak ha mindketten enyhe sub hajlammal rendelkeznek tovàbbà hajlandoak egyedül is jönni.
Sziasztok!
Köv. péntek estére keresek partnert/partnereket Bp-n. 18/4 farkam van, 2-3 menettől érzi igazán jól magát
Köv. péntek estére keresek partnert/partnereket Bp-n. 18/4 farkam van, 2-3 menettől érzi igazán jól magát
Sziasztok! Siófok környékéről keresek csajt vagy párt. Privát üzenetet várok.
Sok mindent érdekelne!
Sok mindent érdekelne!
Győri mazo hölgyet kényeztetnék!
Debreceni dominát keresek aki megdugna alázna kinozgatna stb. De mehet odavissza alapon is! 30-feletti nő!? Alkat nem lényeg. Itt bizti nincs ilyen. Ha lenne irj!
Sub lányt nöt keresünk.
Székesfehérvár!!!!!
November 2. és 3. délelőttre keresek olyan lányt,nőt,párt,aki szeretkezne egy 32 éves pasival Székesfehérváron. Helyem van. Talizunk,felmegyünk a lakásba és szexelünk.
Van jelentkező?
pervi20@freemail.hu címre írjatok
November 2. és 3. délelőttre keresek olyan lányt,nőt,párt,aki szeretkezne egy 32 éves pasival Székesfehérváron. Helyem van. Talizunk,felmegyünk a lakásba és szexelünk.
Van jelentkező?
pervi20@freemail.hu címre írjatok
Majdnem minden parameter stimmel... De sajna a 16cm-nel magyobb vagyok
(Ez egy válasz X üzenetére (2015. 10. 06. kedd 12:54), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (1168792)
2015. 10. 06. kedd 12:54
Uraim!
Akik a paramétereknél leírtaknak megfelelnek és kicsit
extrémebb fantáziával rendelkeznek, kérem jelentkezzenek!
Privát leveleket várok!
Akik a paramétereknél leírtaknak megfelelnek és kicsit
extrémebb fantáziával rendelkeznek, kérem jelentkezzenek!
Privát leveleket várok!
Székesfehérvár közeléből lányokat, párokat keresek akiket nézhetnék szex közben. Vagy beszállnék a hölgy örömére.