nem azt mondtam,h Te értesz hozzá! csak azt, h mi sem!
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2009. 06. 16. kedd 08:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 06. 16. kedd 08:26
Tudhatnád, h a gyurci mindenhö ért!
a gázszereléshö legfőképp... ami gaszrobbanás van székesfővárosunk környékén az mind a gyurcy nevéhez köthető!
Jannnniiiiiiii!!!
a gyurcyval a zrika megy ezerrel! inkább szállj be Te is ebbe!!!
ha megösmered rágyüsz, h semmihö nem ért igazán!
Tehát kiváló politikus alkat!
Te gyurcy!
nem jobb valamiről véleményt alkotni úgy valamiről, hogy nem is tudjuk miről alkotunk véleményt
ha néztem wón akkor tudnám miről beszélek! kis hazánkban ez meg kirívó eset lenne!!!
Héééé héééééétwégén futam???
a gázszereléshö legfőképp... ami gaszrobbanás van székesfővárosunk környékén az mind a gyurcy nevéhez köthető!
Jannnniiiiiiii!!!
Te gyurcy!
nem jobb valamiről véleményt alkotni úgy valamiről, hogy nem is tudjuk miről alkotunk véleményt
ha néztem wón akkor tudnám miről beszélek! kis hazánkban ez meg kirívó eset lenne!!!
Héééé héééééétwégén futam???
Tudhatnád, h a gyurci mindenhö ért!
Jannnniiiiiiii!!!
Te gyurcy!
Héééé héééééétwégén futam??? (Ez egy válasz yanee84 üzenetére (2009. 06. 15. hétfő 18:23), amit ide kattintva olvashatsz)
Jannnniiiiiiii!!!
Te gyurcy!
Héééé héééééétwégén futam??? (Ez egy válasz yanee84 üzenetére (2009. 06. 15. hétfő 18:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 06. 15. hétfő 18:23
nem fikázni akarlak, de ugyan Te, vagy én,akik nézik a futamokat a tv-ben, azok mivel értenek hozzá jobban?
nem fikázni akarlak, de ugyan Te, vagy én,akik nézik a futamokat a tv-ben, azok mivel értenek hozzá jobban?
(Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2009. 06. 15. hétfő 15:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 06. 15. hétfő 15:37
Baxa meg...megint lemaradtam a motogp-rűl...fancba...
Oszt akko miwan ha leesik a wérnyomásod????...wiszel magadnak is kw-t...
A formaegyhűz meg Te nem értesz...kben néznéd is...talán...
A formaegyhűz meg Te nem értesz...kben néznéd is...talán...
Baxa meg...megint lemaradtam a motogp-rűl...fancba...
A formaegyhűz meg Te nem értesz...kben néznéd is...talán... (Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2009. 06. 15. hétfő 08:17), amit ide kattintva olvashatsz)
A formaegyhűz meg Te nem értesz...kben néznéd is...talán... (Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2009. 06. 15. hétfő 08:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 06. 15. hétfő 08:17
sajna nyem láttam!!!
Bezzeg a tegnapi Moto GP
Vazze a Rossi vs Lorenzo nem wót semmi...
Talma...
hmmm végre versenyet!
de ezt még kell tanulnia!
de ha év vége felé már pontokért harcol akkor kihozza magából a maximumot!
Te meg láthatóan megint nem értesz a forma egyhöz!
de ez qrva jóóóó:
futnod kéne mellette és adagolni neki a kw-t pont ééééénnnnnn???? akinek állandójan leesik a vérének a nyomása
Bezzeg a tegnapi Moto GP
Talma...
hmmm végre versenyet!
de ez qrva jóóóó:
futnod kéne mellette és adagolni neki a kw-t pont ééééénnnnnn???? akinek állandójan leesik a vérének a nyomása
sajna nyem láttam!!!
Bezzeg a tegnapi Moto GP
Talma...
hmmm végre versenyet!
de ez qrva jóóóó:
futnod kéne mellette és adagolni neki a kw-t pont ééééénnnnnn???? akinek állandójan leesik a vérének a nyomása (Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2009. 06. 07. vasárnap 19:01), amit ide kattintva olvashatsz)
Bezzeg a tegnapi Moto GP
Talma...
hmmm végre versenyet!
de ez qrva jóóóó:
futnod kéne mellette és adagolni neki a kw-t pont ééééénnnnnn???? akinek állandójan leesik a vérének a nyomása (Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2009. 06. 07. vasárnap 19:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 06. 07. vasárnap 19:01
Nah Surdikám....alaposan leszerepelt megint a kedwenced....futnod kéne mellette és adagolni neki a kw-t!
Szal a Törökországi F1 futam wégeredménye:
1. Button
2. Webber
3.Vettel (talán az új Schumi-t tisztelhetjük benne...talán...)
9. Timi Raikonnen
A futamot érdekessé tette Vettel megcsúszása...ezért oda is lett az első helye...Barrichello rajtja...és utána kétségbeesett lawirozása a feljebb jutásért...botrányos wolt...wiszont Piquet elöször mutatta meg wersenyzői wénáját...ügyesen sakkozta ki Hamiltont...be is rosáltam...
1. Button
2. Webber
9. Timi Raikonnen
A futamot érdekessé tette Vettel megcsúszása...ezért oda is lett az első helye...Barrichello rajtja...és utána kétségbeesett lawirozása a feljebb jutásért...botrányos wolt...wiszont Piquet elöször mutatta meg wersenyzői wénáját...ügyesen sakkozta ki Hamiltont...be is rosáltam...
Nah Surdikám....alaposan leszerepelt megint a kedwenced....futnod kéne mellette és adagolni neki a kw-t!
1. Button
2. Webber
9. Timi Raikonnen
1. Button
2. Webber
9. Timi Raikonnen
Hééééééé Gyurkóóóóóóóó!!!!
lebetegszem, erre arra se vagy képes hogy az eredményeket közöld???????
hehe a Honda gyár egész ügyesen dönt...
itt wót vagy 8-10 évig... semmi eredmény
kiváló alkalom a kihátrálásra a gazdasági világválság... meg is teszik...
odaadják a csapatot az eddigi csapatvezetőnek... a zseniális Ross Brownnak... a Honda által kifejlesztett autóval...
erre nyerik az első 2 futamot... és a világbajnoki cím első számú favoritai...
télleg zseniális stratégák a japcsik...
lebetegszem, erre arra se vagy képes hogy az eredményeket közöld???????
hehe a Honda gyár egész ügyesen dönt...
itt wót vagy 8-10 évig... semmi eredmény
kiváló alkalom a kihátrálásra a gazdasági világválság... meg is teszik...
odaadják a csapatot az eddigi csapatvezetőnek... a zseniális Ross Brownnak... a Honda által kifejlesztett autóval...
erre nyerik az első 2 futamot... és a világbajnoki cím első számú favoritai...
télleg zseniális stratégák a japcsik...
Kabbbbbbééééééééé
Jah..katicika hsz-ben megnézhetsz egy -öt...
Jah..Kimi az isten...
Sajnos még nem jön a kis Senna
De a lényeg, hogy egyenlőre nem vezetik be azt a fos győzelmi szabályt, amit terveztek! (Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2009. 03. 25. szerda 21:04), amit ide kattintva olvashatsz)
Jah..katicika hsz-ben megnézhetsz egy -öt...
Jah..Kimi az isten...
Sajnos még nem jön a kis Senna
De a lényeg, hogy egyenlőre nem vezetik be azt a fos győzelmi szabályt, amit terveztek! (Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2009. 03. 25. szerda 21:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 03. 25. szerda 21:04
Papa!!!!
Még 3nap és keeezdőőőődik...az F1....
Jah..katicika hsz-ben megnézheted az istent...
Jah...Timi egy
Jah...Timi egy
Papa!!!!
Jah...Timi egy
Jah...Timi egy
RÖVIDHÍR - A hétszeres Forma-1-es világbajnok, Michael Schumacher is elutazik a sorozat hétvégi szezonnyitójára, Melbourne-be. A német nem pusztán az illusztris vendégek listáját bővíti, hanem menedzsere szerint aktívan részt is vesz majd a Ferrarinál zajló munkában.
"A korábbi években nem volt feltétlenül szükség arra, hogy Michael ott legyen a szezonnyitón a Ferrari bokszában. Most azonban, amikor olyan sok szabály változott, Michael segíthet a mérnököknek az autó beállításában. A tapasztalata most rengeteget érhet"- mondta Willi Weber a német Bild-nek.
A német lap információi szerint a rekordbajnok az évad második versenyére, Malajziába is elutazik a Ferrarival.
"A korábbi években nem volt feltétlenül szükség arra, hogy Michael ott legyen a szezonnyitón a Ferrari bokszában. Most azonban, amikor olyan sok szabály változott, Michael segíthet a mérnököknek az autó beállításában. A tapasztalata most rengeteget érhet"- mondta Willi Weber a német Bild-nek.
A német lap információi szerint a rekordbajnok az évad második versenyére, Malajziába is elutazik a Ferrarival.
Sziasztok!
A segítségeteket szeretném kérni!
Részt veszek egy versenyen, aminek fődíja egy vadonat új motor.
Akinek van 2 perce, hogy szavazzon rám, annak nagyon hálás lennék, ha megtenné! A szavazók közt is sorsolnak ki ajándékokat! Minden voks jól jönne!
A link: ***********************************
(a link kimoderálva :tom)
Előre is köszönöm mindenkinek!
A segítségeteket szeretném kérni!
Részt veszek egy versenyen, aminek fődíja egy vadonat új motor.
Akinek van 2 perce, hogy szavazzon rám, annak nagyon hálás lennék, ha megtenné! A szavazók közt is sorsolnak ki ajándékokat! Minden voks jól jönne!
A link: ***********************************
(a link kimoderálva :tom)
Előre is köszönöm mindenkinek!
Egy kis jövő
hogy küldjem kepeim?
mi a lószarnak 1100 lóerő az utcára?
bezzeg a versenyautók teljesítményét meg folyton csak csökkenteni igyekszenek!
pedig azokat "hozzáértők" vezetik, zárt pályán.
látszik, hogy válság van. de nem pénzügyi, hanem gondolkodásbeli! (Ez egy válasz tom1o19 üzenetére (2008. 12. 26. péntek 18:45), amit ide kattintva olvashatsz)
bezzeg a versenyautók teljesítményét meg folyton csak csökkenteni igyekszenek!
pedig azokat "hozzáértők" vezetik, zárt pályán.
látszik, hogy válság van. de nem pénzügyi, hanem gondolkodásbeli! (Ez egy válasz tom1o19 üzenetére (2008. 12. 26. péntek 18:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 12. 26. péntek 18:45
1104 lóerős sportkocsi Dániából
A dán Zenvo Automotive ST1 projektnéven szupererős sportkocsit fejleszt. Az autóból mindössze 15 darab készül.
Válság van, ezt senki sem vitathatja, ettől függetlenül is van azonban egy réteg, amelynek mindig lesz igénye exkluzív szupersportkocsikra. Ezt lovagolja meg a dán Zenvo Automotive is, amely éppen most jelentette be legújabb projektjének, az ST1-nek célegyenesbe kerülését.
A középmotoros szupersportkocsi turbófeltöltővel és kompresszorral is megbolondított, valószínűleg Chevrolet-gyökerű hétliteres, V8-as motort kapott, melynek csúcsteljesítménye szédületes 1104 lóerő. A hihetetlen erő hatfokozatú kézi váltón keresztül jut az aszfaltra.
A projekt még 2004-ben indult, az első kiszállításokat most 2009-re tervezik a formás sportkocsiból. A hátsókerékhajtású ST1 túl van az első teljesítmény-teszteken, százra 3,2 másodperc alatt gyorsult fel, de a kétszázat is elérte durván kilenc szekundum alatt.
A végsebességet valahol 370 körül elektronikusan korlátozták, a gyorsasági rekorderek így - egyelőre - fellélegezhetnek. Figyelem: az exkluzivitást garantálandó csak 15, a bumeráng-formához nagyon ragaszkodó autó gyártását tervezik a dánok, akinek kell egy, siessen a rendeléssel! Ára ismeretlen, de százmillió forint alatt biztos nem adják oda.
A dán Zenvo Automotive ST1 projektnéven szupererős sportkocsit fejleszt. Az autóból mindössze 15 darab készül.
Válság van, ezt senki sem vitathatja, ettől függetlenül is van azonban egy réteg, amelynek mindig lesz igénye exkluzív szupersportkocsikra. Ezt lovagolja meg a dán Zenvo Automotive is, amely éppen most jelentette be legújabb projektjének, az ST1-nek célegyenesbe kerülését.
A középmotoros szupersportkocsi turbófeltöltővel és kompresszorral is megbolondított, valószínűleg Chevrolet-gyökerű hétliteres, V8-as motort kapott, melynek csúcsteljesítménye szédületes 1104 lóerő. A hihetetlen erő hatfokozatú kézi váltón keresztül jut az aszfaltra.
A projekt még 2004-ben indult, az első kiszállításokat most 2009-re tervezik a formás sportkocsiból. A hátsókerékhajtású ST1 túl van az első teljesítmény-teszteken, százra 3,2 másodperc alatt gyorsult fel, de a kétszázat is elérte durván kilenc szekundum alatt.
A végsebességet valahol 370 körül elektronikusan korlátozták, a gyorsasági rekorderek így - egyelőre - fellélegezhetnek. Figyelem: az exkluzivitást garantálandó csak 15, a bumeráng-formához nagyon ragaszkodó autó gyártását tervezik a dánok, akinek kell egy, siessen a rendeléssel! Ára ismeretlen, de százmillió forint alatt biztos nem adják oda.
Ez jól látom a színéből a régi benetton csapat (Ez egy válasz X üzenetére (2009. 02. 06. péntek 11:34), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (233911)
VIP
Admin
2009. 02. 06. péntek 11:34
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2009. 02. 06. péntek 11:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 02. 06. péntek 11:13
Emberek! és Gyurcy!
Rájöttem mi az oka annak, hogy
Kimi miért is
piál annyit!
Ennek az oka a kiváló ízlésében keresendő!
Ugyanis nagy-nagy
Hofi rajongó:
3perc 33-nál halgassátok!
És betartja az általa megénekelteket!
Kimi miért is
piál annyit!
Ugyanis nagy-nagy
Hofi rajongó:
Emberek! és Gyurcy!
Kimi miért is
piál annyit!
Ugyanis nagy-nagy
Hofi rajongó:
Kimi miért is
piál annyit!
Ugyanis nagy-nagy
Hofi rajongó: