Szólj hozzá te is!
Ez egy válasz lesz üzenetére () Mégsem

Az eddigi hozzászólások

2008. 04. 07. hétfő 17:38  #2206
gazosgyuri gazosgyuri
Nah szewa...rég olwastalak wink

Kultiba (coulthard) teljesen egyetértünk...kiwénhedt...kiégett csataló...mi a bajnak wan még itt az F1-ben nmtom...csak wmi tehetséges újonc elöl foglalja a helyet...már éwek óta könyörgök,hogy hajjjjítsákk mán ki onnan...unatkozó millijomos...wagy szíwesen látnám a forszindiába... eplus2
(Ez egy válasz yanee84 üzenetére (2008. 04. 07. hétfő 16:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 04. 07. hétfő 16:21
azért nézd meg sumaher 1991-1992-1993-as produktumát!!! gyors volt, dörzsölt,de néha túl lelkes,és agressziv. kb mint most hamilton. van 1 video ahol senna meséli sumahernek egy ütközés után, hogy hogyan is kell autót vezetni nyes de anno 84ben meg valaki biztos ugyanezt mesélte sennának smile ez a világ rendje. amúgy a legrutintalanabb ezen a futamon hamilton után a vén coulthard volt nyes az elég neveccséges volt amit művelt... (Kimi, Kubica, Kovalainen hajrá!! elvégre rokon, vagy baráti népek fiai vagytok)
2008. 04. 07. hétfő 16:21  #2205
yanee84 yanee84
azért nézd meg sumaher 1991-1992-1993-as produktumát!!! gyors volt, dörzsölt,de néha túl lelkes,és agressziv. kb mint most hamilton. van 1 video ahol senna meséli sumahernek egy ütközés után, hogy hogyan is kell autót vezetni nyes de anno 84ben meg valaki biztos ugyanezt mesélte sennának smile ez a világ rendje. amúgy a legrutintalanabb ezen a futamon hamilton után a vén coulthard volt nyes az elég neveccséges volt amit művelt... (Kimi, Kubica, Kovalainen hajrá!! elvégre rokon, vagy baráti népek fiai vagytok)
(Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2008. 04. 07. hétfő 13:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 04. 07. hétfő 13:43
Részemről meg nyilwánwaló,hogy a ferrárik dőntik el az idei éwadot is...
Massa wégre tökéletesen autózott...kár ,hogy a zedzésen Massa rontott...mert Kubika csak így szerezhette meg a pole-t... wink

Kiemelném Alonso csodélatos technikáját,hogy kell megfékezni egy nyeretlen újoncot...gondolok itt Hamilton hátulról belemenésére ami igazolja a túlfeszített idegállapotát...és nyilwánwaló,hogy nm tud olyan régi pilóták nagyságára emlékeztetni mint Schummaher...
2008. 04. 07. hétfő 14:40  #2204
Bandur Bandur
Na legalább mindanyian egyben egyetértünk KUBICA smile
Hát amit hamilton gyerek csinált a rajtnál elbambult,alonzónál meg a rutintalanságából belement
Na fog még kubica kellemes meglepiket okozni az évadban eljen
2008. 04. 07. hétfő 14:20  #2203
gazosgyuri gazosgyuri
Nah..jah...de szerintem Alonso csak törleszt...tökéletesen igazat adok néki...de abban már nm wagyok biztos,hogy más pilóta ezt benyalta wolna...hihihi

Amúgy én már rég wártam,hogy a bmw...eljusson erre a szintre...lassan jön a toyota is,ahogy wártam...de a toyotánál még mindig azt hiszem,hogy kéne oda egy nagyon jóóó pilóta...sokkkal jobbak lennének...már tawaly is hülyéztem őket,hogy nm weszik meg Alonsot...sokkal űtősebbek lennének... eljen

Kubika pedig egy igen jóó pilóta...még pár szezon és nagyon kell majd wele számolni...erről jut eszembe például Webbert is szerződtethetné a toyota...kiwáló wersenyző...
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2008. 04. 07. hétfő 13:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 04. 07. hétfő 13:55
persze és az is nyilvánvaló, hogy Alonso egy ön és közveszélyes őrült, akinek ezek után minimum pár futamos eltiltást kéne kapnia!

nem tudom miért emlékeztet a kedvencedre ez a viselkedés!

bár most kell magammal vitába szállni: SUmi ezt sose tette volna meg amit Alonso megengedett magának!

go Kimi go! kívánom, hogy ismét világbajnok légy!

és hajrá Kubika nyes

ami meglepő, hogy a McLarenek mennyire gyengék voltak!

úgy néz ki, mint ha a BMW is előttük lenne!
2008. 04. 07. hétfő 13:55  #2202
surdapapa surdapapa
persze és az is nyilvánvaló, hogy Alonso egy ön és közveszélyes őrült, akinek ezek után minimum pár futamos eltiltást kéne kapnia!

nem tudom miért emlékeztet a kedvencedre ez a viselkedés!

bár most kell magammal vitába szállni: SUmi ezt sose tette volna meg amit Alonso megengedett magának!

go Kimi go! kívánom, hogy ismét világbajnok légy!

és hajrá Kubika nyes

ami meglepő, hogy a McLarenek mennyire gyengék voltak!

úgy néz ki, mint ha a BMW is előttük lenne!
(Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2008. 04. 07. hétfő 13:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 04. 07. hétfő 13:43
Massa wégre tökéletesen autózott...kár ,hogy a zedzésen Massa rontott...mert Kubika csak így szerezhette meg a pole-t... wink

Kiemelném Alonso csodélatos technikáját,hogy kell megfékezni egy nyeretlen újoncot...gondolok itt Hamilton hátulról belemenésére ami igazolja a túlfeszített idegállapotát...és nyilwánwaló,hogy nm tud olyan régi pilóták nagyságára emlékeztetni mint Schummaher...
2008. 04. 07. hétfő 13:43  #2201
gazosgyuri gazosgyuri

(Ez egy válasz Bandur üzenetére (2008. 04. 07. hétfő 09:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 04. 07. hétfő 09:06
A BMW tündöklése vasárnap már nem folytatódott Bahreinben, mondhatni érvényesült a papírforma, Felipe Massa és Kimi Räikkönen is megelőzte a pole pozícióból induló Robert Kubicát, aki a dobogó 3. fokára azért felállhatott. Lewis Hamilton a rajtnál beragadt, és pont nélkül zárta a hétvégét.
1. Kimi Räikkönen 19p
2. Nick Heidfeld 16p
3. Robert Kubica 14p
4. Lewis Hamilton 14p
5. Heikki Kovalainen 14p
6. Felipe Massa 10p
7. Jarno Trulli 8p
8. Nico Rosberg 7p

Na az eredmények magukért beszélnek bár még az elején vagyunk
De részmről az idei kedvenc még mindig Robert Kubica eljen
2008. 04. 07. hétfő 09:06  #2200
Bandur Bandur
A BMW tündöklése vasárnap már nem folytatódott Bahreinben, mondhatni érvényesült a papírforma, Felipe Massa és Kimi Räikkönen is megelőzte a pole pozícióból induló Robert Kubicát, aki a dobogó 3. fokára azért felállhatott. Lewis Hamilton a rajtnál beragadt, és pont nélkül zárta a hétvégét.
1. Kimi Räikkönen 19p
2. Nick Heidfeld 16p
3. Robert Kubica 14p
4. Lewis Hamilton 14p
5. Heikki Kovalainen 14p
6. Felipe Massa 10p
7. Jarno Trulli 8p
8. Nico Rosberg 7p

Na az eredmények magukért beszélnek bár még az elején vagyunk
De részmről az idei kedvenc még mindig Robert Kubica eljen
2008. 04. 04. péntek 00:29  #2199
Yocoo Yocoo
Klikkelj a normál/tömörített mérethez
2008. 04. 02. szerda 19:13  #2198
Törölt felhasználó (69371)

2008. 04. 02. szerda 19:10  #2197
Törölt felhasználó (69371)

2008. 03. 26. szerda 08:52  #2196
Bandur Bandur
Ha valakit érdekel itt mendent megtalál*=http://***]KUBICÁRÓL[*

ha valakit érdekel, majd rákeres a neten...ha van valami nagyon tuningos róla, akkor másold be...egyébként meg térjetek vissza a tuninghoz! a te pruncid
(Ez egy válasz Bandur üzenetére (2008. 03. 25. kedd 16:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 03. 25. kedd 16:59
FIGYELEM:Alapitok egy KUBICA rajongói klubott,itt a topicon belül
Edigi tagjai
Bandur,Surdapapa
Tagsági feltétel
1:minden férfi tagnak megkell dugnia szopatnia minden csajt aki a klubba belép
2:minden új női tagnak lekelszopnia minden férfi klubtagot
3:klubösszejövetelen a gruppen szex kötelező
4:Kubicát nem kötelező a tagnak szeretnie csak a szexet
wink
5:És mindenkit várunk akit érdekel a forma1 eljen
2008. 03. 25. kedd 23:21  #2195
Bandur Bandur
Üdv a klubba remélem holnap a csajok is jelentkeznek eljen
(Ez egy válasz Fögenyó üzenetére (2008. 03. 25. kedd 23:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 03. 25. kedd 23:12
Jelzem belépek. nyes
Accony lengyel vérvonallal rendelkezik.
2008. 03. 25. kedd 23:12  #2194
Fögenyó Fögenyó
Jelzem belépek. nyes
Accony lengyel vérvonallal rendelkezik.
2008. 03. 25. kedd 16:59  #2193
Bandur Bandur
FIGYELEM:Alapitok egy KUBICA rajongói klubott,itt a topicon belül
Edigi tagjai
Bandur,Surdapapa
Tagsági feltétel
1:minden férfi tagnak megkell dugnia szopatnia minden csajt aki a klubba belép
2:minden új női tagnak lekelszopnia minden férfi klubtagot
3:klubösszejövetelen a gruppen szex kötelező
4:Kubicát nem kötelező a tagnak szeretnie csak a szexet
wink
5:És mindenkit várunk akit érdekel a forma1 eljen
2008. 03. 25. kedd 16:52  #2192
Bandur Bandur
Attól hogy neked nem a no1 lehetsz kubica klub tag
smile
(Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2008. 03. 25. kedd 15:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 03. 25. kedd 15:21
Erről még nm hallottam...de nálunk is wót nm rég és itthun is motorkázott....de szerintem ez csak a sebesség hiányának a pótlására cselekszi... wink

Kubika nagyszerű sport embör...minden elismerésem az öwé...de nm Ő lesz nekem a No1!
Surdikám! mf2
2008. 03. 25. kedd 15:32  #2191
surdapapa surdapapa
tudjuk!

a sportszerűtlenség a kedvenced!

eplus2 mf1 mf2

hejjj!
nincs má itt
nyomatják is a büntiket 1000rel!

neki a futamok felén kijárt wóna a bünti!
(Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2008. 03. 25. kedd 15:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 03. 25. kedd 15:21
Erről még nm hallottam...de nálunk is wót nm rég és itthun is motorkázott....de szerintem ez csak a sebesség hiányának a pótlására cselekszi... wink

Kubika nagyszerű sport embör...minden elismerésem az öwé...de nm Ő lesz nekem a No1!
Surdikám! mf2
2008. 03. 25. kedd 15:21  #2190
gazosgyuri gazosgyuri

Surdikám! mf2
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 03. 25. kedd 14:18), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (52127)
2008. 03. 25. kedd 14:18

A L'Equipe című francia lap szerint a hétszeres világbajnok Schumacher motorversenyzőként fog visszatérni idén a Moto GP-ben. Az újság értesülései szerint a német rendszeresen és titokban gyakorol egy Ducatival a franciaországi, bresse-i versenypályán, ahová helikopterével érkezik.
Elképzelhető, hogy rajthoz áll

Nem titok, hogy a volt F1-es pilóta kétszer is tesztelt korábban a Ducatival, - legutoljára az év végén - amikor is Casey Stoner Moto GP-világbajnok kétkerekűjét próbálta meglepően jó eredménnyel.

Az olasz La Gazzetta dello Sportban megjelent cikk szerint viszont se Carmelo Ezpelata, a Moto GP első embere, se Livio Suppo, a Ducati vezetője nem tudnak a volt F1-es pilóta ilyen szándékáról. "Az igazat megvallva semmit sem tudunk erről. Öröm volt Michaellel együttdolgozni a két teszten, amelyeken bebizonyította profizmusát, ugyanakkor messze van attól, hogy versenyezzen. Mindenekelőtt hallanunk kellene az ő véleményét, de mi sosem beszéltünk erről sem vele, sem a menedzsmentjével" - mondta Suppo.

Schumacher egyelőre hallgat, így nem tudni, mi igaz a hírekből. A gazetta.it szerint az is elképzelhető, hogy Schumi még a nagydíj edzésein is részt vesz majd, és eredményei alapján dönt az indulásról. Szerintünk két dolog lehetséges: vagy indul, vagy nem.

surdikáám..Életem virágszálja...ehez mit szolsz babyyy?
nyes
2008. 03. 25. kedd 14:49  #2189
surdapapa surdapapa
azt, hogy egy új hír Vele kapcsolatban!

tehát nem ezer éves dolog van elő ráncigálva és nem is olyan hír ami a legidétlenebb bulvárújságokba való!

amennyiben ilyen hír lát napvilágot Vele kapcsolatban semmiképp sem a bosszíntós kategória!

jah és imádom azt a nőt akiknek ennyi az összes hibája!
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 03. 25. kedd 14:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 03. 25. kedd 14:18

A L'Equipe című francia lap szerint a hétszeres világbajnok Schumacher motorversenyzőként fog visszatérni idén a Moto GP-ben. Az újság értesülései szerint a német rendszeresen és titokban gyakorol egy Ducatival a franciaországi, bresse-i versenypályán, ahová helikopterével érkezik.

Nem titok, hogy a volt F1-es pilóta kétszer is tesztelt korábban a Ducatival, - legutoljára az év végén - amikor is Casey Stoner Moto GP-világbajnok kétkerekűjét próbálta meglepően jó eredménnyel.

Az olasz La Gazzetta dello Sportban megjelent cikk szerint viszont se Carmelo Ezpelata, a Moto GP első embere, se Livio Suppo, a Ducati vezetője nem tudnak a volt F1-es pilóta ilyen szándékáról. "Az igazat megvallva semmit sem tudunk erről. Öröm volt Michaellel együttdolgozni a két teszten, amelyeken bebizonyította profizmusát, ugyanakkor messze van attól, hogy versenyezzen. Mindenekelőtt hallanunk kellene az ő véleményét, de mi sosem beszéltünk erről sem vele, sem a menedzsmentjével" - mondta Suppo.

Schumacher egyelőre hallgat, így nem tudni, mi igaz a hírekből. A gazetta.it szerint az is elképzelhető, hogy Schumi még a nagydíj edzésein is részt vesz majd, és eredményei alapján dönt az indulásról. Szerintünk két dolog lehetséges: vagy indul, vagy nem.

nyes
2008. 03. 25. kedd 14:18  #2188

nyes
2008. 03. 25. kedd 13:49  #2187
surdapapa surdapapa
haggyadmááá

ez a gazos gázos meg csak azé nem lép be mert én alapító tag vagyok!!!

de mikor jön má Senna unokaöcsikéje kerdes
(Ez egy válasz Bandur üzenetére (2008. 03. 25. kedd 12:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 03. 25. kedd 12:49
Azon az éven mikor az kis buzi zsoltika versenyzett nem néztem f1 levele
Kubica viszont jó pilóta egy aránylag jól összerakott gépel
Belépek a KUBICA RAJONGÓK KLUBJÁBA már vagyunk ketten smile
/ 130