Azon az éven mikor az kis buzi zsoltika versenyzett nem néztem f1
Kubica viszont jó pilóta egy aránylag jól összerakott gépel
Belépek a KUBICA RAJONGÓK KLUBJÁBA már vagyunk ketten (Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2008. 03. 25. kedd 12:35), amit ide kattintva olvashatsz)
Kubica viszont jó pilóta egy aránylag jól összerakott gépel
Belépek a KUBICA RAJONGÓK KLUBJÁBA már vagyunk ketten (Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2008. 03. 25. kedd 12:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 03. 25. kedd 12:35
rajongjunk Kubikáért!
mert lengyel-magyar két jóbarát! tehát tiszteletbeli magyar!
meg inkább Ő, mint Baumgartner Zsoltika ... azóta nem hallani felőle mióta kipicsázták az F1ből! no nem mint, ha hiányozna!
hmmm fősulin is wót 1-2 lengyel jó barát!
meg inkább Ő, mint Baumgartner Zsoltika ... azóta nem hallani felőle mióta kipicsázták az F1ből! no nem mint, ha hiányozna!
hmmm fősulin is wót 1-2 lengyel jó barát!
rajongjunk Kubikáért!
hmmm fősulin is wót 1-2 lengyel jó barát! (Ez egy válasz Bandur üzenetére (2008. 03. 25. kedd 11:49), amit ide kattintva olvashatsz)
hmmm fősulin is wót 1-2 lengyel jó barát! (Ez egy válasz Bandur üzenetére (2008. 03. 25. kedd 11:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 03. 25. kedd 11:49
Éntőlem meg mindenki azért rajog akiért akar,én ha lenne egyszer egy jó magyar versenyző egy jó csapattal na azért tudnék rajongani
Éntőlem meg mindenki azért rajog akiért akar,én ha lenne egyszer egy jó magyar versenyző egy jó csapattal na azért tudnék rajongani
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2008. 03. 25. kedd 11:46), amit ide kattintva olvashatsz)
és ezek után csodálkoznak az imádói, h én nem wok oda érte!
(Ez egy válasz Bandur üzenetére (2008. 03. 25. kedd 11:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 03. 25. kedd 11:21
Surdapapa amit irsz a dühöngőbe hát arra tényleg no coment,ezért kár dühöngeni egyszerüen egy tiszteletlen kijelentés volt
Surdapapa amit irsz a dühöngőbe hát arra tényleg no coment,ezért kár dühöngeni egyszerüen egy tiszteletlen kijelentés volt
Kimi is THE BEST!
Forever!
Go Kimi go!
Forever!
Go Kimi go!
Még jó hogy reggel nem keltem fel hogy élőben megnézem a délutáni ismétlésen elszundikáltam olyan unalmas volt ahogy az első 3 körben rájkönen és masza elmentek már majdnem lehetet boritékolni a győzelmet,viszont kubica 2 helyzésének örülök megérdemli
(Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2008. 03. 23. vasárnap 19:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 03. 23. vasárnap 19:51
A ferraris Kimi Räikkönen magabiztos sikert aratott Malajziában, amivel némileg kiköszörülte a csorbát, amit Ausztráliában szedett össze. A kettős Ferrari-győzelmet Massa hiúsította meg, aki kicsúszott. A dobogóra Robert Kubica és Heikki Kovalainen állhatott fel a címvédő mellé.
A ferraris Kimi Räikkönen magabiztos sikert aratott Malajziában, amivel némileg kiköszörülte a csorbát, amit Ausztráliában szedett össze. A kettős Ferrari-győzelmet Massa hiúsította meg, aki kicsúszott. A dobogóra Robert Kubica és Heikki Kovalainen állhatott fel a címvédő mellé.
Mijjóta legnagyobb wisszawonult..(M.S.)...a király...nekem sincs még kedwencem.. ...
De majd csak jön wmi tökös pilóta... (Ez egy válasz Bandur üzenetére (2008. 03. 22. szombat 21:16), amit ide kattintva olvashatsz)
De majd csak jön wmi tökös pilóta... (Ez egy válasz Bandur üzenetére (2008. 03. 22. szombat 21:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 03. 22. szombat 21:16
Nekem igazából nincs kedvencem de azt szeretem mikor egy kicsinek sikerül a nagyot lenyomni,én az éven a kis pikére leszek kiváncsi
Nekem igazából nincs kedvencem de azt szeretem mikor egy kicsinek sikerül a nagyot lenyomni,én az éven a kis pikére leszek kiváncsi
(Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2008. 03. 22. szombat 19:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 03. 22. szombat 19:25
Höhöhöhö...gondolhatod...a banánewő meg ment hátra büntiből pár helyet..
Csak az én "kisalonsóm" gyengélkedik..szegény...
Csak az én "kisalonsóm" gyengélkedik..szegény...
Höhöhöhö...gondolhatod...a banánewő meg ment hátra büntiből pár helyet..
Csak az én "kisalonsóm" gyengélkedik..szegény... (Ez egy válasz Bandur üzenetére (2008. 03. 22. szombat 17:19), amit ide kattintva olvashatsz)
Csak az én "kisalonsóm" gyengélkedik..szegény... (Ez egy válasz Bandur üzenetére (2008. 03. 22. szombat 17:19), amit ide kattintva olvashatsz)
Holnap a Maláj nagydij edzések után A FERRÁRIK TAROLTAK,
(Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2008. 03. 16. vasárnap 07:30), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2008. 03. 16. vasárnap 07:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 03. 16. vasárnap 07:30
Nyah...nm waok biztos benne,hogy ezért a futamért érdemes wót felkelni...hmmmm
Elég tréé werseny wolt...mondjuk eddig egy óusztrál futam sem tetszett...és lassan nm tuom megszámolni a zegy kezemen,mennnyiszer nyert már az első futamon mclaren...oszt utána éw wégére semmi....
Neeem tetszett...noh...
Elég tréé werseny wolt...mondjuk eddig egy óusztrál futam sem tetszett...és lassan nm tuom megszámolni a zegy kezemen,mennnyiszer nyert már az első futamon mclaren...oszt utána éw wégére semmi....
Neeem tetszett...noh...
Én is nagyon szeretem a forma1 de szerintem nem volt rosssz egy évadnyitónak,és azért volt benne izgalom
Neeem tetszett...noh...
Neeem tetszett...noh...
A futam
de mi a fenét csinált Kovalainen
jah és vizsgálják Nyalonzót is mert sárga zászló alatt előzött! (Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2008. 03. 16. vasárnap 22:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 03. 16. vasárnap 22:16
Azóta már kizárták Barrichello-t....úgy,hogy 6...a befutós...de ettől még nm ízgultam...minél kewesebb óótó...annál unalmasabb....
Éééérteeeemmm...?!
Éééérteeeemmm...?!
Azóta már kizárták Barrichello-t....úgy,hogy 6...a befutós...de ettől még nm ízgultam...minél kewesebb óótó...annál unalmasabb....
Éééérteeeemmm...?! (Ez egy válasz sanyisanyi74 üzenetére (2008. 03. 16. vasárnap 20:18), amit ide kattintva olvashatsz)
Éééérteeeemmm...?! (Ez egy válasz sanyisanyi74 üzenetére (2008. 03. 16. vasárnap 20:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 03. 16. vasárnap 20:18
Hát elég ritka hogy csak 7 autó érbe a célba,én szerintem volt izgalom bőven
Hát elég ritka hogy csak 7 autó érbe a célba,én szerintem volt izgalom bőven
Neeem tetszett...noh...
Neeem tetszett...noh...
Neeem tetszett...noh...
Neeem tetszett...noh...