Hát ha itt sokakat izgatnak az anyósokkal kapcsolatos fantáziák akkor az én esetem izgalmas lehet, pedig én amúgy nem is gerjedek az anyósra. Illetve valamennyire izgalmas fantáziálni valamilyen szinten róla, de már eleve őrült bonyodalmakat okozhatna ha bármi konkrét történne esetleg. És amúgy történhetne, mert nálam az van hogy elég egyértelműen ő küld meglehetősen félreérthetetlen jeleket.
Először az tűnt fel hogy ha valami miatt át kellett szaladnom hozzá akkor minden alkalommal úgy fogadott, hogy egy nagyon vékony póló volt rajta melltartó nélkül. Mit mondjak a ruha ellenére meglehetősen jól kivehető volt milyen a melle... Gondolhattam volna hogy ez csak véletlen, de aztán azt is észrevettem hogy ez csak akkor történik ha egyedül megyek át hozzá valamiért és akkor viszont mindig.
A következő eset már ennél is "vadabb"
volt mert egyszer nyáron amikor átmentem hozzá valamiért ilyen egyben ruha izé
volt rajta nem is tudom minek hívják, mint valami köpeny, ráadásul alul nem túl hosszú. Viszont ebben amúgy semmije nem volt különösebben látványos, szóval még csodálkoztam is hogy most elmarad a "szexizés".
Egészen addig amíg fene tudja milyen ürüggyel a szobából nyíló erkélyajtóban megállva nagyon fontos volt lehajolnia és viszonylag hosszasan foglalkozni ott "valamivel". Akkor ugyanis annyira felcsúszott ez az otthonka vagy mi hogy láttam hogy nincs rajta bugyi és a láthatóan szőrös puncijából is látszott valamennyi. Rohadtul zavarba ejtő volt az egész, nyilván ez is volt a célja ezzel főleg hogy a farkam persze brutálisan kemény lett ettől.
Folytatás...
![smile](images/smilies/smile.gif)
Először az tűnt fel hogy ha valami miatt át kellett szaladnom hozzá akkor minden alkalommal úgy fogadott, hogy egy nagyon vékony póló volt rajta melltartó nélkül. Mit mondjak a ruha ellenére meglehetősen jól kivehető volt milyen a melle... Gondolhattam volna hogy ez csak véletlen, de aztán azt is észrevettem hogy ez csak akkor történik ha egyedül megyek át hozzá valamiért és akkor viszont mindig.
A következő eset már ennél is "vadabb"
Folytatás...
...Folytatás
Végül a legegyértelműbb történet egy közös nyaraláson történt ahol ő is velünk jött. Egy komplett több szobás házat béreltünk és rögtön a megérkezéskor volt szerencsém őt meztelenül megcsodálni.
A szituáció teljesen véletlen volt, még épp csak megérkeztünk amikor a feleségem szólt hogy kérjek el valamit az anyjától. Mivel tényleg épp csak megérkeztünk nem gondoltam át a dolgot és benyitottam a szobájába ahol tök meztelen volt éppen. Ahogy nyílt az ajtó felém is fordult, még egy nyomorult zokni sem volt rajta.
Hirtelen annyira "lefagytam" hogy csak bámultam, vannak elképzeléseim milyen lehetett az arckifejezésem.
Persze gyorsan észbe kaptam és hirtelen több dolog is realizálódott bennem. Egyrészt kimondottan zavarba ejtő "huncut" mosoly játszott az arcán és eszébe nem jutott bármijét is eltakarni. Csak ekkor fordultam el totál zavarban és próbáltam összefüggéstelenül bocsánatot kérni. De csak nevetett hogy biztos láttam már meztelen nőt máskor is, nem történt semmi.
Kicsit később még ugyanezen a napon történt azért egy kis, szexi esemény de már azt sem lett volna szabad meglépnem. Történt ugyanis hogy a feleségem a gyerekkel és az anyóssal elindultak a medencékhez fürdeni én valamiért hátramaradtam és kicsivel később indultam utánuk. De amint kiléptem a házból észrevettem hogy anyósom a kocsiba behajolva keresgél valamit a feneke totál látványosan gömbölyödött ebben a helyzetben.
Folytatás...
Végül a legegyértelműbb történet egy közös nyaraláson történt ahol ő is velünk jött. Egy komplett több szobás házat béreltünk és rögtön a megérkezéskor volt szerencsém őt meztelenül megcsodálni.
Kicsit később még ugyanezen a napon történt azért egy kis, szexi esemény de már azt sem lett volna szabad meglépnem. Történt ugyanis hogy a feleségem a gyerekkel és az anyóssal elindultak a medencékhez fürdeni én valamiért hátramaradtam és kicsivel később indultam utánuk. De amint kiléptem a házból észrevettem hogy anyósom a kocsiba behajolva keresgél valamit a feneke totál látványosan gömbölyödött ebben a helyzetben.
Folytatás...
...Folytatás
Na itt a korábbi kis "epizód" miatt kissé farok vezérelt módba kapcsoltam, mögé léptem és megmarkoltam a seggét. Ez amúgy elég nagy marhaság volt mert nyilván meglepődött tőle és majdnem beugrott az autóba hirtelen. De amikor leesett neki hogy pontosan mi történik, hátra fordult, elmosolyodott és rácsúszott a kezemre úgy hogy akkor már a lába közé került a tenyerem és még a rövidnadrágon és a bugyin kereszül is éreztem a nagyajkait, ahogy összeérnek, kidomborodnak. Ezen a ponton az volt a mázli hogy ugyan senki nem volt a környéken de mégis csak nyilvános helyen voltunk, gyorsan észhez tértem, pedig olyan merevedésem lett hogy az szinte kellemetlen volt. Ennek ellenére kicsit még finoman simogattam a lába közét, de azán elvettem a kezem és gyorsan az asszonyék után indultam. Ezek után az anyós elég soká érkezett meg hozzánk a medencékhez, nem igen tudtam szabadulni a gondolattól hogy visszament masztizni a házba. Persze ez nem biztos, de könnyen elképzelhető.
Szerencsére a történtek után visszaállt minden a korábbi állapotba, ő sem próbált később utalni sehogy a történtekre, gondolom levette, hogy én nem szeretnék továbblépni ebben az irányban. Mondjuk szerintem már ezt az utolsó dolgot is nagy hiba volt megtenni, az ilyesmi olyan bonyodalmakhoz vezethet amire semmi szükségem.
Na itt a korábbi kis "epizód" miatt kissé farok vezérelt módba kapcsoltam, mögé léptem és megmarkoltam a seggét. Ez amúgy elég nagy marhaság volt mert nyilván meglepődött tőle és majdnem beugrott az autóba hirtelen. De amikor leesett neki hogy pontosan mi történik, hátra fordult, elmosolyodott és rácsúszott a kezemre úgy hogy akkor már a lába közé került a tenyerem és még a rövidnadrágon és a bugyin kereszül is éreztem a nagyajkait, ahogy összeérnek, kidomborodnak. Ezen a ponton az volt a mázli hogy ugyan senki nem volt a környéken de mégis csak nyilvános helyen voltunk, gyorsan észhez tértem, pedig olyan merevedésem lett hogy az szinte kellemetlen volt. Ennek ellenére kicsit még finoman simogattam a lába közét, de azán elvettem a kezem és gyorsan az asszonyék után indultam. Ezek után az anyós elég soká érkezett meg hozzánk a medencékhez, nem igen tudtam szabadulni a gondolattól hogy visszament masztizni a házba. Persze ez nem biztos, de könnyen elképzelhető.
Szerencsére a történtek után visszaállt minden a korábbi állapotba, ő sem próbált később utalni sehogy a történtekre, gondolom levette, hogy én nem szeretnék továbblépni ebben az irányban. Mondjuk szerintem már ezt az utolsó dolgot is nagy hiba volt megtenni, az ilyesmi olyan bonyodalmakhoz vezethet amire semmi szükségem.
Komolyan elhiszed? Lehet nem szégyenlős, vagy direkt így alkarta... De hogy nem véletlen az biztos.
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 03. 20. hétfő 11:39), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4702056)
2023. 03. 20. hétfő 11:39
Egy hétvégét anyósomnál töltöttünk gyönyörű nő.
Volt egy alkalom mikor láttam meztelen csodás testét.
Én a hálószobában voltam ő pedig a fürdő szobában es egyszerre léptünk ki a folyosóra, úgy gondolom hogy ő mai napig nem tudja hogy én láttam vonzó testét. Azóta néha néha fantaziálok róla.
Én a hálószobában voltam ő pedig a fürdő szobában es egyszerre léptünk ki a folyosóra, úgy gondolom hogy ő mai napig nem tudja hogy én láttam vonzó testét. Azóta néha néha fantaziálok róla.
Nem próbálkoztál be nála? Talán tetszett volna neki is.
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 03. 20. hétfő 11:39), amit ide kattintva olvashatsz)
Azt mondják, nézd meg az anyját s vedd el a lányát!
Volt is valami?
(Ez egy válasz kerek popsi üzenetére (2023. 03. 19. vasárnap 07:43), amit ide kattintva olvashatsz)
Sikerrel legalább?
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 03. 05. vasárnap 10:58), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4671519)
2023. 03. 05. vasárnap 10:58
Após is játszik? Én az exem apját kívántam....
dettó
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 03. 05. vasárnap 10:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 03. 05. vasárnap 10:58
Hasonló a szitu nálam is.Itt csak annyi a külömbség hogy,nem szilikonos a melle.De a többi az stimmel.
(Ez egy válasz Akodka üzenetére (2023. 03. 15. szerda 06:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 03. 15. szerda 06:41
Hétvégén volt nálunk anyósom. Egyszerűen megőrjít, ahogy a szilikon cicik domborodnak, és a merev bimbói át ütik még a melltartóját is. Kikészít a nő....
Hétvégén volt nálunk anyósom. Egyszerűen megőrjít, ahogy a szilikon cicik domborodnak, és a merev bimbói át ütik még a melltartóját is. Kikészít a nő....
Érdekes, nekem pont fordított esetem volt. Exem anyját nagyon nem kedveltem. Sokat ivott ami taszított.
Egyszer úgy adódott, hogy muszáj volt vele lennem, szex lett belőle.Onnantól jóba lettünk...
Egyszer úgy adódott, hogy muszáj volt vele lennem, szex lett belőle.Onnantól jóba lettünk...
Sajnos csak hallottam h nyőg hangosan ❤️
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 02. 17. péntek 06:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 02. 17. péntek 06:04
Láttad is vagy csak hallottad?
Láttad is vagy csak hallottad?
(Ez egy válasz mindigmegy üzenetére (2023. 02. 05. vasárnap 12:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 02. 05. vasárnap 12:52
Én egyszer úgy értem"haza" h pont dugta magát a vibrátorával.
Sose gondoltam volna h van neki de azt meg főleg nem h ilyen durván szereti.
A hangokból ítélve nem kímélte a punciját vagy a popsiját.
Ez mindig eszembe jut ha találkozunk.
Én egyszer úgy értem"haza" h pont dugta magát a vibrátorával.
Én kukkoltam régebben anyósomat, átlag alkat..semmi különös, de a kukkolás miatt felajzva kpróbáltam volna..viszont sógorom és anyós viszonya régóta gyanús nekem..
Ez nem én vagyok. Csak hozzászóltam. Rá sem tudnék nézni anyósra.
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 01. 28. szombat 14:06), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (1339692)
2023. 01. 28. szombat 14:06
Szerintem nagy esély van rá hogy félrekefél a párod rendesen, viszont kíváncsi vagyok mit intéz az anyósoddal.
Szerintem nagy esély van rá hogy félrekefél a párod rendesen, viszont kíváncsi vagyok mit intéz az anyósoddal.
(Ez egy válasz oxygen üzenetére (2023. 01. 28. szombat 10:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 01. 28. szombat 10:51
Lehet. Én mondjuk félnék, hogy "ezt" mikor fogja felhasználni szabad kapcsolatra.