Szólj hozzá te is!
Ez egy válasz lesz üzenetére () Mégsem

A téma leírása

"Van aki két nővel, van aki két pasival, van aki az anyósával stb...fantáziál!"
"Kinek az anyós, kinek a szomszéd felesége...izgatja a fantáziáját mi a különbség, ha egy kívánatos nőről van szó!! "
"az ember tudja hogy nem szabad, és ellen áll, de olykor oly erős a vágy minden porcikáddal azt szeretnéd, hogy már csak a gondolattól is izgalmi állapotba kerülsz és ha ez párosul a tisztelettel, udvarias közeledéssel. mhhhh "

Az eddigi hozzászólások

2023. 06. 30. péntek 04:39  #1657
Porthos61 Porthos61
És? Hagyod magad elcsábítani?
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 06. 29. csütörtök 09:19), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4705510)
2023. 06. 29. csütörtök 09:19
Nálunk fordítva van. Az anyós kíván engem. nyes
2023. 06. 29. csütörtök 19:49  #1656
smallcock21 smallcock21
Szia
Az igen
Hogy veted észre ?
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 06. 29. csütörtök 09:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 06. 29. csütörtök 09:19
2023. 06. 29. csütörtök 09:19  #1655
2023. 06. 17. szombat 08:48  #1654
Törölt felhasználó (4696407)
vigyor2
(Ez egy válasz fütykös üzenetére (2023. 06. 16. péntek 19:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 06. 16. péntek 19:08
Biztos úgy értette nesztelen (hang nélküli ) volt az anyósa . nyes
2023. 06. 16. péntek 19:08  #1653
fütykös fütykös
Biztos úgy értette nesztelen (hang nélküli ) volt az anyósa . nyes
(Ez egy válasz káró üzenetére (2023. 06. 16. péntek 15:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 06. 16. péntek 15:38
Ne haragudj, de rossz olvasni. Meztelenül és nem mesztelenül...
2023. 06. 16. péntek 15:38  #1652
káró káró
Ne haragudj, de rossz olvasni. Meztelenül és nem mesztelenül...
(Ez egy válasz nonoka24 üzenetére (2023. 06. 15. csütörtök 21:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 06. 15. csütörtök 21:38
Pedig nincs is annál szebb mikor a jó formás mesztelen anyóst lehet nézegetni.Nekem volt benne részem,ő nem volt szívbajos.Ha úgy volt mesztelenül jött velem szembe,ha úgy adta mesztelenül állt előttem.Minden szívbaj nélkül átöltözött előttem.Sajnos mára már ezek a dolgok megszüntek.Annyira akartam már ezt az egészet hogy,egy szép nyári napon írtam neki hogy,szeretném újra mesztelenül látni.Írtam neki hogy,úgyis láttam már mesztelenül.Sajnos ez mint kiderült nem volt jó ötlet.Mostmár nem nagyon látom mesztelenül.Ha mégis láthatnám akkor gyorsan probálja takarni magát.Így egy álom szertefoszlott de az illatos bugyi az megmaradt.
2023. 06. 15. csütörtök 21:38  #1651
nonoka24 nonoka24
Pedig nincs is annál szebb mikor a jó formás mesztelen anyóst lehet nézegetni.Nekem volt benne részem,ő nem volt szívbajos.Ha úgy volt mesztelenül jött velem szembe,ha úgy adta mesztelenül állt előttem.Minden szívbaj nélkül átöltözött előttem.Sajnos mára már ezek a dolgok megszüntek.Annyira akartam már ezt az egészet hogy,egy szép nyári napon írtam neki hogy,szeretném újra mesztelenül látni.Írtam neki hogy,úgyis láttam már mesztelenül.Sajnos ez mint kiderült nem volt jó ötlet.Mostmár nem nagyon látom mesztelenül.Ha mégis láthatnám akkor gyorsan probálja takarni magát.Így egy álom szertefoszlott de az illatos bugyi az megmaradt.
(Ez egy válasz Mentek üzenetére (2023. 06. 11. vasárnap 17:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 06. 11. vasárnap 17:45
Én sajnos még nem láttam meztelenül. De mindig igyekszem úgy helyezkedni, hogy lássam a fenekére feszülni a leggingset, vagy belássak a dekoltázsba, ahogy előre hajol. De a friss illatos szaftos bugyijait én is imádom!
2023. 06. 12. hétfő 18:39  #1650
Törölt felhasználó (4710270)
én is kívántam..
2023. 06. 11. vasárnap 17:45  #1649
Mentek Mentek
Én sajnos még nem láttam meztelenül. De mindig igyekszem úgy helyezkedni, hogy lássam a fenekére feszülni a leggingset, vagy belássak a dekoltázsba, ahogy előre hajol. De a friss illatos szaftos bugyijait én is imádom!
(Ez egy válasz jawbreaker üzenetére (2023. 06. 02. péntek 14:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 06. 02. péntek 14:36
Sokszor sikerült kukkolnom zuhanyzás közben!
Nagyon begerjedek tőle és hatalmasat élvezek a használt bugyijába.
2023. 06. 06. kedd 21:21  #1648
Porthos61 Porthos61
Kár volt kihagynod. A jelek alapján Ő is szerette volna nagyon. Biztos magára engedett volna.
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 06. 04. vasárnap 19:45), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4562632)
2023. 06. 04. vasárnap 19:45
17-18 éves koromban volt egy barátnőm,évekig együtt voltunk és sokszor aludtunk nála, az anyuka 40 éves szőke bombázó volt, a férje mérnök volt és Afrikában dolgozott hónapokig nem volt otthon, mindig nagyon meg akartam dugni de annyira szerettem a barátnőm,hogy sose akartam megbántani mivan ha kiderülne ezért sose kezdeményeztem , 10 évvel később már értem a jeleket , volt pár szituáció csak akkor nem vettem le, pl ketten ültünk a nappaliban és filmeztunk mert a barátnőm elment aznap dolgozni én pedig náluk maradtam, a lényeg hogy egy lenge fekete haloingbe ült fürdés után , mikor oda néztem szándékosan úgy tette a lábat hogy látszódjon a fazonra nyírt punci, én ilyen helyzetekben általában elmentem a WC-re és azonnal ki kellett vernem, sokszor a finom használt bugyijait szagolgattam közben és meg számtalan ilyen helyzet pl nyáron náluk medenceztünk és ott is volt pár helyzet mikor ketten voltunk, ilyenkor mindig csak egy kis tanga fürdőruhában volt és napozáskor egyszer levette a melltartót majd megkérdezte nem erzem e magam kellemetlenül természetesen valamit kinyogtem hogy nem,ezután hason feküdt és megkérte kenjem már be a hátát, már állt a farkam gatyán keresztül is de nem látta , majd szándékosan kérte ,hogy a kb a melle oldalán levő anyajegyet jól kenjem be hat ezek voltak azok a szituációk,hogy azonnal el kellet mennem a WC-re
2023. 06. 04. vasárnap 20:02  #1647
Törölt felhasználó (1339692)
ÓÓÓÓ mekkora hibavolt kihagyni.
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 06. 04. vasárnap 19:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 06. 04. vasárnap 19:45
17-18 éves koromban volt egy barátnőm,évekig együtt voltunk és sokszor aludtunk nála, az anyuka 40 éves szőke bombázó volt, a férje mérnök volt és Afrikában dolgozott hónapokig nem volt otthon, mindig nagyon meg akartam dugni de annyira szerettem a barátnőm,hogy sose akartam megbántani mivan ha kiderülne ezért sose kezdeményeztem , 10 évvel később már értem a jeleket , volt pár szituáció csak akkor nem vettem le, pl ketten ültünk a nappaliban és filmeztunk mert a barátnőm elment aznap dolgozni én pedig náluk maradtam, a lényeg hogy egy lenge fekete haloingbe ült fürdés után , mikor oda néztem szándékosan úgy tette a lábat hogy látszódjon a fazonra nyírt punci, én ilyen helyzetekben általában elmentem a WC-re és azonnal ki kellett vernem, sokszor a finom használt bugyijait szagolgattam közben és meg számtalan ilyen helyzet pl nyáron náluk medenceztünk és ott is volt pár helyzet mikor ketten voltunk, ilyenkor mindig csak egy kis tanga fürdőruhában volt és napozáskor egyszer levette a melltartót majd megkérdezte nem erzem e magam kellemetlenül természetesen valamit kinyogtem hogy nem,ezután hason feküdt és megkérte kenjem már be a hátát, már állt a farkam gatyán keresztül is de nem látta , majd szándékosan kérte ,hogy a kb a melle oldalán levő anyajegyet jól kenjem be hat ezek voltak azok a szituációk,hogy azonnal el kellet mennem a WC-re
2023. 06. 04. vasárnap 19:45  #1646
2023. 06. 02. péntek 14:36  #1645
jawbreaker jawbreaker
Sokszor sikerült kukkolnom zuhanyzás közben!
Nagyon begerjedek tőle és hatalmasat élvezek a használt bugyijába.
2023. 05. 16. kedd 11:46  #1644
ausztriaban ausztriaban
régen barátnöm anyukáját nagyon kivántam sokat kukkoltam is
2023. 05. 16. kedd 09:58  #1643
Törölt felhasználó (4611332)
Hú, de még hogy kívánom az enyém smile 53 éves szexi, kedves, csacsogós...
2023. 05. 13. szombat 07:29  #1642
Borntoride Borntoride
Én imádom mikor náluk vagyok egy szál pólóban süt, főz és dagadnak a bimbók. smile
2023. 05. 08. hétfő 08:30  #1641
TroopFuck TroopFuck
Sziasztok!
Egyszer beszélgettünk a nejemmel, hogy egy alkalommal véletlenül megláttam az anyukája ciciit, és mivel mi mindig teljesen őszinték voltunk egymáshoz, meg mertem mondani, hogy a korához képest meglepően szép, természetesen megereszkedett, de alapvetően kerek, szép ciciket láttam, mintha a nejemét láttam volna. wow1

Szó szót követett, s kimondta Kedvesem, büszke volna az anyjára, ha szeretkezni akarnék vele. wink
Egyébként az anyósom nagyon kedves, erkölcsös, és régóta özvegy, sok-sok éve nyugdíjas, nem igazán a zsánerem, de ahogy mondtam a nejemnek, jó volna látni az anyján a kéjt, jó volna neki megadni ezt az isteni örömöt, amire talán már nem is emlékszik, olyan régen történt meg vele.

Talán kár, hogy erre sohasem kerülhet sor...
2023. 05. 05. péntek 17:59  #1640
Törölt felhasználó (4658466)
Én anyósomat cumiztattam.Nem volt kifejezetten szép,de huncut.Nagyon szeretett mint vejét,lányával is jól bántam.Mikor lánya nem volt itthon,mondom Zs.néni(magáztam),könnyíthetne rajtam,és megfogtam a nadrágban farkam,mondja,na gyere.Elég nagy darab asszony volt,gyári munkás,mesélt dugásokról rendesen.Leült egy székre,kivette farkam,letoltam nadrágot hogy jobban hozzá férjen.Nagyon jó kapcsolatban voltunk,tudtam nem szereti fogsort,elkezdett mohón szopni,bólogatni,nagy munkás kezével fejte szájába farkam.Szóltam h néni gyugodtan vegye ki fogsort,amúgy is úgy jobban izgat,kitette asztalra,ő sem szerette,na az ahogy csámcsogott rajta,mesés.Talán pár perc végem lett,mondtam szopjad bébi jövök,semmi rezzenés,életem legnagyobb élvezése,rengeteg spermám van,szó nélkül nyelte,szopta míg le nem lankadt.Egy csepp se ment kárba,azért a régiek tudtak élni,élvezték.
2023. 05. 03. szerda 07:23  #1639
gate555 gate555
valakinek valami akció az anyóssal amit szívesen megosztana velünk?
2023. 04. 07. péntek 23:02  #1638
sakter1222 sakter1222
levetkozunk egymas elott nagyon izgalmas,mind ketten nezzuk a masik testet
/ 91