Szólj hozzá te is!
Ez egy válasz lesz üzenetére () Mégsem

A téma leírása

"Van aki két nővel, van aki két pasival, van aki az anyósával stb...fantáziál!"
"Kinek az anyós, kinek a szomszéd felesége...izgatja a fantáziáját mi a különbség, ha egy kívánatos nőről van szó!! "
"az ember tudja hogy nem szabad, és ellen áll, de olykor oly erős a vágy minden porcikáddal azt szeretnéd, hogy már csak a gondolattól is izgalmi állapotba kerülsz és ha ez párosul a tisztelettel, udvarias közeledéssel. mhhhh "

Az eddigi hozzászólások

2023. 10. 03. kedd 22:25  #1677
Törölt felhasználó (4712614)
Hello! Nem tudom, hogy jó ötlet-e a letámadás. Lehet, hogy elszalasztottad a lehetőséget és ezért is állt tovább. Ahogy leírtad egy tartással rendelkező nő lehet, aki nem adja magát egykönnyen. Ez alapján lehet várakozó állásba helyezkednék, persze kedveskednék. Aztán ha adódik a lehetőség, akkor ott kell lenni. Mert nem minden affér tart egy életen át.
(Ez egy válasz nogradisrac üzenetére (2023. 10. 03. kedd 22:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 10. 03. kedd 22:20
Az egész sztori röviden...
Egyszer találtam cicis képeket anyukáról. Hát ezek után én elkezdtem udvarolni...majd jött egy buli, ahol rövid időre kettesben maradtunk. Mindketten picit italosan, ami azt eredményezte, hogy megcsókoltam. A heves csókolózás közben csúszott be az ujjam a punciba. Ezek után úgy tettünk mintha semmisem történt volna. 1 honap múlva még egy buli... kihívtam, csókok simogatás, kedves szavak. Itt már após, aki szinten ott volt a buliban már gyanakodott. Az ezt követő hónapokban még el-el csattant néhány csók, de egyre elutasitobb lett anyósom. Most pár hónap (kb fél év) udvarlás és csókok nélkül. Aztán egyszer csak azt látom hogy egy számomra idegen férfinak írogat. Nem bírtam ki és rákérdeztem. Próbált tagadni és kamuzni. A beszélgetés végen elkezdtem közeledni, próbáltam csókolni, de csak puszikat sikerült adnom. Mondhatni elutasított.
Nemtudom hogyan tovább...
Udvarlós üzenetekre nem igazán reagál.
Már ott tartok, hogy amikor egyedül van otthon este, meglátogatom és leteperem. nyes
Fújjogásra és kioktatásra nincs szükség, tanácsokra annal inkabb!
Köszi, hogy elolvastad.
2023. 10. 03. kedd 22:20  #1676
nogradisrac nogradisrac
Az egész sztori röviden...
Egyszer találtam cicis képeket anyukáról. Hát ezek után én elkezdtem udvarolni...majd jött egy buli, ahol rövid időre kettesben maradtunk. Mindketten picit italosan, ami azt eredményezte, hogy megcsókoltam. A heves csókolózás közben csúszott be az ujjam a punciba. Ezek után úgy tettünk mintha semmisem történt volna. 1 honap múlva még egy buli... kihívtam, csókok simogatás, kedves szavak. Itt már após, aki szinten ott volt a buliban már gyanakodott. Az ezt követő hónapokban még el-el csattant néhány csók, de egyre elutasitobb lett anyósom. Most pár hónap (kb fél év) udvarlás és csókok nélkül. Aztán egyszer csak azt látom hogy egy számomra idegen férfinak írogat. Nem bírtam ki és rákérdeztem. Próbált tagadni és kamuzni. A beszélgetés végen elkezdtem közeledni, próbáltam csókolni, de csak puszikat sikerült adnom. Mondhatni elutasított.
Nemtudom hogyan tovább...
Udvarlós üzenetekre nem igazán reagál.
Már ott tartok, hogy amikor egyedül van otthon este, meglátogatom és leteperem. nyes
Fújjogásra és kioktatásra nincs szükség, tanácsokra annal inkabb!
Köszi, hogy elolvastad.
2023. 10. 03. kedd 04:51  #1675
Porthos61 Porthos61
Küldj neki Te is szivecskéket és kedves szavakat, és kiderül hogy hogyan reagál rá. Abból már fogod tudni hogy mehetsz tovább vagy nem. Bár ha már a punciba volt az ujjad szinte biztos a siker.
2023. 10. 02. hétfő 19:43  #1674
nogradisrac nogradisrac
Hogy mondjad meg az anyósomnak, hogy láttam amint mellette ültem, hogy egy férfivel beszél, aki nem az apósom, es szíveket es kedves szavakat küld neki, becézgeti.
A lényeg, meg akarom dugni! nyes korábban már elég kozel kerültünk egymáshoz. Volt csók, tapi. Egyszer az ujjam a punciba is becsuszott... segitsetek nyes
2023. 08. 13. vasárnap 05:32  #1673
Porthos61 Porthos61
Na? Sikerült becserkészned a mamát?
(Ez egy válasz Vitézúr29 üzenetére (2023. 07. 25. kedd 00:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 07. 25. kedd 00:26
17 éves koromban sokat aludtam a csajomnál! ez 13 éve volt. Akkor volt az anyja 50 éves! Véletlenül, elcsúszott hálóing okán láttam meg először a szőrös pináját ! amúgy is nagyon izgató jelenség volt számomra, de ez a látvány után teljesen "beleszerettem". Szeretett hajnalban kávézni a konyhában, és főrdeni is mielött a család felkel. Mondanom sem kell rendszeressé vált hogy véletlen énis felébredtem és kimentem hozzá egy kv-ra....és nyilván többször kiosontam az alvó csajom mellől mikor hallottam hogy hajnalban engedi a vizet magának...a fürdő ajtaján alul volt egy szellőzőrács . nesztelenül kúsztam manovereztem oda hogy láthassam. nagyon vágytam a ráncos seggére és a szőrös pinájára... majdnem le is buktam, már gyanús lett a viselkedésem a csajomnak is anyosomnak is... aztán ultoljára mielott szétmentünk a csajommal egy családi bulin igen alaposan betintáztam és állítólag )nem emlékszem sajna) felhúztam a szoknyáját és jó telitenyérrel alányúltam kb a fél család elött...

Mostanában elkezdte minden fotóm bejegyzésem kedvelni az arcos oldalon, na erre meg én az övéit. aztán ráírtam hogy a hogyléte felől érdeklődjek, illetve a tudtára adtam hogy még mindig megdugnám.
Meglepően örömmel fogadta, a héten lehet hogy találkozunk is egy kv-ra...
tul a 60on meg mindig simán megcsinálnám
2023. 07. 25. kedd 08:34  #1672
gate555 gate555
Szia!
Kíváncsian várjuk a fejleményeket!
(Ez egy válasz Vitézúr29 üzenetére (2023. 07. 25. kedd 00:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 07. 25. kedd 00:26
17 éves koromban sokat aludtam a csajomnál! ez 13 éve volt. Akkor volt az anyja 50 éves! Véletlenül, elcsúszott hálóing okán láttam meg először a szőrös pináját ! amúgy is nagyon izgató jelenség volt számomra, de ez a látvány után teljesen "beleszerettem". Szeretett hajnalban kávézni a konyhában, és főrdeni is mielött a család felkel. Mondanom sem kell rendszeressé vált hogy véletlen énis felébredtem és kimentem hozzá egy kv-ra....és nyilván többször kiosontam az alvó csajom mellől mikor hallottam hogy hajnalban engedi a vizet magának...a fürdő ajtaján alul volt egy szellőzőrács . nesztelenül kúsztam manovereztem oda hogy láthassam. nagyon vágytam a ráncos seggére és a szőrös pinájára... majdnem le is buktam, már gyanús lett a viselkedésem a csajomnak is anyosomnak is... aztán ultoljára mielott szétmentünk a csajommal egy családi bulin igen alaposan betintáztam és állítólag )nem emlékszem sajna) felhúztam a szoknyáját és jó telitenyérrel alányúltam kb a fél család elött...

Mostanában elkezdte minden fotóm bejegyzésem kedvelni az arcos oldalon, na erre meg én az övéit. aztán ráírtam hogy a hogyléte felől érdeklődjek, illetve a tudtára adtam hogy még mindig megdugnám.
2023. 07. 25. kedd 00:26  #1671
Vitézúr29 Vitézúr29 VIP

2023. 07. 09. vasárnap 00:27  #1670
Bz1979 Bz1979
Mi jövő hétvégén indulunk közös nyaralásra, a párom azt mindta simán monokinizik a szülei előtt, sőt a bikini alsót is szívesen levenné.Hát kíváncsian várom az anyós a bikini felsőt leveszi-e?
Egész csinos alkat, de kiváncsi vagyok bevállalja-e?
2023. 07. 08. szombat 18:32  #1669
Törölt felhasználó (4712614)
Nagyon jó a téma vigyor2
2023. 07. 08. szombat 08:29  #1668
Porthos61 Porthos61
Ne várj az alkalomra! Csinálj Te alkalmat. Az hamarabb lehet.
(Ez egy válasz nogradisrac üzenetére (2023. 07. 07. péntek 23:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 07. 07. péntek 23:44
Az én anyósom sem egy bombázó, viszont olyan vágyat érzek iránta, amilyet még soha!
Csók, tapi, simogatás már megvolt. Egy buliban részegen...ő egy padon ült, melléálltam és megcsókoltam, közben az egyik kezem ujja a punciba is becsúszott. Hihetetlen érzés volt az az adrenalin löket. Leírhatatlan. Kesőbb még próbálkoztam, egy másik buliban intettem, hogy jöjjön utánam. Ő pedig jött. Újra csókolózztunk. Sajnos ezután az após már kapizsgált valamit és kérdőre vonta őt. Ezek után mar nagyon elutasi volt, így egy jóideje nem próbálkoztam. Mostanában, nagyon kedves velem. Lehet itt az ideje a tettek mezejére lépni. Csak egy jó alkalom kellene hozzá!
2023. 07. 07. péntek 23:44  #1667
nogradisrac nogradisrac
Az én anyósom sem egy bombázó, viszont olyan vágyat érzek iránta, amilyet még soha!
Csók, tapi, simogatás már megvolt. Egy buliban részegen...ő egy padon ült, melléálltam és megcsókoltam, közben az egyik kezem ujja a punciba is becsúszott. Hihetetlen érzés volt az az adrenalin löket. Leírhatatlan. Kesőbb még próbálkoztam, egy másik buliban intettem, hogy jöjjön utánam. Ő pedig jött. Újra csókolózztunk. Sajnos ezután az após már kapizsgált valamit és kérdőre vonta őt. Ezek után mar nagyon elutasi volt, így egy jóideje nem próbálkoztam. Mostanában, nagyon kedves velem. Lehet itt az ideje a tettek mezejére lépni. Csak egy jó alkalom kellene hozzá!
2023. 07. 07. péntek 04:48  #1666
Porthos61 Porthos61
Úgy is van. Arról nem is beszélve hogy a családban marad... crazya
(Ez egy válasz Mentek üzenetére (2023. 07. 06. csütörtök 08:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 07. 06. csütörtök 08:51
Nem tetszik, nem tetszik... Nincs fontosabb mint a jó kapcsolat az anyóssal. Összeszorított foggal jól meg kell rakni! Enyém sem top10-es, de csak megdugnám az anyóst! nyes
2023. 07. 06. csütörtök 12:20  #1665
Törölt felhasználó (4705510)
Dugd meg az anyósod! Viheted az enyémet is! smile De aztán nincs reklamáció! nyes
(Ez egy válasz Mentek üzenetére (2023. 07. 06. csütörtök 08:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 07. 06. csütörtök 08:51
Nem tetszik, nem tetszik... Nincs fontosabb mint a jó kapcsolat az anyóssal. Összeszorított foggal jól meg kell rakni! Enyém sem top10-es, de csak megdugnám az anyóst! nyes
2023. 07. 06. csütörtök 08:51  #1664
Mentek Mentek
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 07. 06. csütörtök 08:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 07. 06. csütörtök 08:44
Ez nem bátorság kérdése. Ha nem tetszik valaki, bármilyen bátor lehetek. smile
2023. 07. 06. csütörtök 08:44  #1663
Ez nem bátorság kérdése. Ha nem tetszik valaki, bármilyen bátor lehetek. smile
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 07. 05. szerda 19:34), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (1339692)
2023. 07. 05. szerda 19:34
Dehogy lenne kellemetlen, csak szedd össze a bátorságod.
2023. 07. 05. szerda 19:34  #1662
Törölt felhasználó (1339692)
Dehogy lenne kellemetlen, csak szedd össze a bátorságod.
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 07. 01. szombat 10:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 07. 01. szombat 10:11
Sajnos nem az esetem. Kellemetlen lenne.
2023. 07. 01. szombat 10:11  #1661
Sajnos nem az esetem. Kellemetlen lenne.
(Ez egy válasz Porthos61 üzenetére (2023. 06. 30. péntek 15:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 06. 30. péntek 15:36
Én a helyedben átgondolnám ismét ezt a szitut. Talán vele is és madaddal is jót tennél... Talán még újat is tudna mutatni.
2023. 06. 30. péntek 15:36  #1660
Porthos61 Porthos61
Én a helyedben átgondolnám ismét ezt a szitut. Talán vele is és madaddal is jót tennél... Talán még újat is tudna mutatni.
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 06. 30. péntek 10:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 06. 30. péntek 10:48
Nem hagyom, sajnos nem az esetem. De mindenesetre érdekes szitu.
2023. 06. 30. péntek 10:50  #1659
Azt azért észreeveszi az ember. nyes Persze nem alpári és tolakodó, de érdekli a milyen lehet kérdés. Ráadásul valami töketlen férje van, aki nem rendezi el.
(Ez egy válasz smallcock21 üzenetére (2023. 06. 29. csütörtök 19:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 06. 29. csütörtök 19:49
Szia
Az igen
Hogy veted észre ?
2023. 06. 30. péntek 10:48  #1658
Nem hagyom, sajnos nem az esetem. De mindenesetre érdekes szitu.
(Ez egy válasz Porthos61 üzenetére (2023. 06. 30. péntek 04:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 06. 30. péntek 04:39
És? Hagyod magad elcsábítani?
/ 91