ha felhatalmaznak rá, akkor közzé teszem...ha nem, akkor nem tehetem meg...mingyá összeszámolom
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 03. 12. hétfő 22:50), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (7767)
2007. 03. 12. hétfő 22:50
Nem oda Buda, Fenség! Tudnunk kell róla, hányan szavaztak rá, kit rejt a jelige!
No meg azt is, hogy ki a második és harmadik helyezett(szavazatszám nélkül), és milyen nickek írták azokat a gyönyörűségeket!
No meg azt is, hogy ki a második és harmadik helyezett(szavazatszám nélkül), és milyen nickek írták azokat a gyönyörűségeket!
Nem oda Buda, Fenség! Tudnunk kell róla, hányan szavaztak rá, kit rejt a jelige!
No meg azt is, hogy ki a második és harmadik helyezett(szavazatszám nélkül), és milyen nickek írták azokat a gyönyörűségeket! (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 03. 12. hétfő 22:45), amit ide kattintva olvashatsz)
No meg azt is, hogy ki a második és harmadik helyezett(szavazatszám nélkül), és milyen nickek írták azokat a gyönyörűségeket! (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 03. 12. hétfő 22:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 12. hétfő 22:45
ahhh...a kutya sem fog már szavazni...vagy, ha igen sem fogja megváltoztatni a végeredményt...
tehát: az ex jeligéjű történet nyerte meg az első díjat gratulálok a nyertesnek
ahhh...a kutya sem fog már szavazni...vagy, ha igen sem fogja megváltoztatni a végeredményt...
akarom mondani vizuális
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 03. 12. hétfő 22:33), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (21812)
2007. 03. 12. hétfő 22:33
Nagyon vizális vagyok. Szilvi kihúz a szarból. Hujuj, de ronda egy jelenet
Nagyon vizális vagyok. Szilvi kihúz a szarból. Hujuj, de ronda egy jelenet
inkább a 94#t
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 03. 12. hétfő 22:30), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (21812)
2007. 03. 12. hétfő 22:30
Ezt bővítsd ki 3000 karakterre léci!
Ezt bővítsd ki 3000 karakterre léci!
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 03. 12. hétfő 22:29), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 03. 12. hétfő 22:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 12. hétfő 22:29
már írtam a nyertesnek, hogy készüljön, mert az összes történetet el fogjuk játszani
már írtam a nyertesnek, hogy készüljön, mert az összes történetet el fogjuk játszani
nah cicus...teljesül régóta vágyott két nő/egy pasi szexálmod (az ezévi )
tényleg: eljöhetnél te is a díjat átadni
tényleg: eljöhetnél te is a díjat átadni
És ha két pasi győz? Akkor egy ideig bajban leszel
na látod erről fogalmam sincs...majd holnap megmondom, hogy ki győzött...még meg kell szerveznem a díjátadást is
Ma zárul a szavazás. Aki még nem adta le voksát, az tegye meg.
Prune, miért csak 14-én hirdetsz eredményt?
Úgy gondoltad, hogy annyi szavazat lesz, hogy egy napig számolgatod?
Amúgy mennyi szavazat gyűlt össze?
Prune, miért csak 14-én hirdetsz eredményt?
Úgy gondoltad, hogy annyi szavazat lesz, hogy egy napig számolgatod?
Amúgy mennyi szavazat gyűlt össze?
...A kandallóban a lángnyelvek forrón körbenyaldosták a fát, végigkúsztak kemény dudorain, becikkantak a fényük játékától eleven, mohó kisajkakként megcsillanó hajlataiba, s szisszenőn-búgón jajduló hangok úsztak sejtelmesen a tűz ficánkolásától rőt medvebőr fölött. Izzott a szoba s a zizzenő estben lassan parázsló igézetté lettek a lángok.....
Előrehoztam :)
Előrehoztam :)
az itt szereplő történetek közül válassz a topic elején vannak
c. b. nem küldött történetet, nyilván azért mert nagyon régen járt erre...vagy más nevet használ...de az ki van zárva,tudnám, ha küldött volna...akik most küldtek sztorit, azokat pedig ismerem
c. b. nem küldött történetet, nyilván azért mert nagyon régen járt erre...vagy más nevet használ...de az ki van zárva,tudnám, ha küldött volna...akik most küldtek sztorit, azokat pedig ismerem
aki még nem tette meg, az legyen kedves szavazni nem olyan sok sztori van, hamar el lehet olvasni...és elég sokat dolgoztak vele az írók..kéretik megtisztelni őket, és a munkájukat egy vokssal
biztos azért mert cuncusnak így is meglehet szilva a pályamű nélkül...
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 03. 10. szombat 10:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 10. szombat 10:27
Fődíj: Szilva egy egész 7végére.
csak azt nem értem akkor Cuncus miért nem írt semmilyen pályaművet ...
csak azt nem értem akkor Cuncus miért nem írt semmilyen pályaművet ...
Fődíj: Szilva egy egész 7végére.
csak azt nem értem akkor Cuncus miért nem írt semmilyen pályaművet ... (Ez egy válasz WildHorse üzenetére (2007. 03. 10. szombat 10:05), amit ide kattintva olvashatsz)
csak azt nem értem akkor Cuncus miért nem írt semmilyen pályaművet ... (Ez egy válasz WildHorse üzenetére (2007. 03. 10. szombat 10:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 10. szombat 10:05
Én még nem is írtam semmit...
De mi is a díj?
Érdemes írnom...
De mi is a díj?
Érdemes írnom...
na ezt is bebuktam, hogy mindig lemaradok a jóról...
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 03. 10. szombat 10:11), amit ide kattintva olvashatsz)
már késő...ne írj, csak szavazz
(Ez egy válasz WildHorse üzenetére (2007. 03. 10. szombat 10:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 10. szombat 10:05
Én még nem is írtam semmit...
De mi is a díj?
Érdemes írnom...
De mi is a díj?
Érdemes írnom...