horvátország gyönyörű...mi 94ben voltunk először a háború után, rab szigeten, a homokos tengerparti részen...és 5 éve voltunk lovranban, opatija mellett...észre kellett volna vennünk érkezéskor, hogy milyen zöld minden növény, de csak akkor figyeltünk fel rá, amikor minden nap esett az eső...ettől függetlenül minden nap lehetett fürdeni a tengerben, a nap nem esős részében
egyébként nagyon hangulatos volt a város...olyan monarchiás
én kedvelem a középkori sikátoros városrészeket, és itt volt olyan is
egyébként nagyon hangulatos volt a város...olyan monarchiás
én kedvelem a középkori sikátoros városrészeket, és itt volt olyan is
Az a velencei járat még most is megy. A kikötői árusok még mindig ott vannak, de most ne lehetett azt mondani, hogy kongana az ürességtől. A jetski most már drága, legalább is a mi pénztárcánkhoz.
ja, es köszi ADMIN,h kijavitottad!
en meg köszönöm a lehetöseget!
nekünk nagyon tetszett, keszülünk is vlmikor vissza!
csak ajanlani tudom mindnekinek!tökeletes volt! (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 08. 01. szerda 08:17), amit ide kattintva olvashatsz)
nekünk nagyon tetszett, keszülünk is vlmikor vissza!
csak ajanlani tudom mindnekinek!tökeletes volt! (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 08. 01. szerda 08:17), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (21812)
2007. 08. 01. szerda 08:17
Köszönöm, hogy töltöttél fel képeket.
Korfu nagyon szép hely a képek tanulsága szerint is.
(én még sajnos nem voltam ott, de ami késik...)
hé balukaptjan!
jól értem? itt nya/ra/ltál?
nagyon szép! a fotókért meg gratula!
jól értem? itt nya/ra/ltál?
nagyon szép! a fotókért meg gratula!
Szia Charlotte!nemrég nekem is volt szerencsém Héderváron a kastélyszállóban járni! Valóban szép épület és nagyon jó állapotban megmaradt! A parkjában is jót lehet sétálni, és a településen is érdemes körülnézni. A képek jók!
Köszönöm, hogy töltöttél fel képeket.
mi itt voltunk tegnap (széchenyi-hegy):
és kinéztem a csillebérci kalandparkot a nagyfiamnak:
ide érkeztünk (hűvösvölgy)
sajnos az idő rövidsége miatt kimaradt a fogaskerekűzés, de nagy élmény volt mindenképpen az erdei vasutazás
és kinéztem a csillebérci kalandparkot a nagyfiamnak:
ide érkeztünk (hűvösvölgy)
sajnos az idő rövidsége miatt kimaradt a fogaskerekűzés, de nagy élmény volt mindenképpen az erdei vasutazás
És még 8-án is tart, ha valaki szeretne elmenni.
Ne feledjük, hogy közép Európa legszebb "tengere" a magyar:
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 06. 29. péntek 14:42), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 06. 29. péntek 14:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 29. péntek 14:42
(hsz. kimoderálva, itt off, menj a picsába offolni a dühöngőbe, vagy az off topicba! tom )
(hsz. kimoderálva, itt off, menj a picsába offolni a dühöngőbe, vagy az off topicba! tom )
Jahhh, BÉKE! (Zommbiee-san!)
elfogadva (kis kiváncsi provokátor ): (Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 06. 29. péntek 09:27), amit ide kattintva olvashatsz)
elfogadva (kis kiváncsi provokátor ): (Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 06. 29. péntek 09:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 29. péntek 09:27
tudod a múltkor amerika majmolónak neveztél, Te franszia seggnyaló! - ez most csak revans volt!
itt a kezem nem disznóláb:
zombeee-san: Béke!
hehe 1ébként sikerült kiugrasztanom, h jártál arrafelé!!!
hehe 1ébként sikerült kiugrasztanom, h jártál arrafelé!!!
amikor arra jártok a disznókő fogadót ki ne hagyjátok!
másik ilyen: Felsőzsolca-Pokol csárda
Szilva!
szívesen innék belőle egy pohárkával! (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 06. 29. péntek 13:00), amit ide kattintva olvashatsz)
másik ilyen: Felsőzsolca-Pokol csárda
Szilva!
szívesen innék belőle egy pohárkával! (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 06. 29. péntek 13:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 29. péntek 13:00
ennyit tennék hozzá a várakhoz, tokajhoz, amely egyébként csodálatos...mi mádon voltunk:
ennyit tennék hozzá a várakhoz, tokajhoz, amely egyébként csodálatos...mi mádon voltunk:
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 06. 29. péntek 08:30), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 06. 29. péntek 08:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 29. péntek 08:30
tőlünk nyugatabbra!
nyalsz má megint az imprelistáknak!
a faszomé kell a nyugatot majmolni, mikor keleten is van ilyen!
a cseh váraknál nem kellenek szebbek.
osztán nehogy gyere a köcsög franciákkal!!!
mert lefejellek, mint Zidane Matterazzit!
York!
váóóó a Tokaji borvidék borai ... úccse a várakra fognak emlékezni!
York!
Sajnos itt még nem jártam: Nagyvárad
York!
javaslom azt a helyet minderre, ahonnan én származom! minden egybe van, amit leírtál!!!
nemtudom most megvan-e, de ebbe a topicba megtalálod! képeket is tettem be róla!
York!
javaslom azt a helyet minderre, ahonnan én származom! minden egybe van, amit leírtál!!!
nemtudom most megvan-e, de ebbe a topicba megtalálod! képeket is tettem be róla!
Ez a topic Bennem nosztalgiát ébreszt!
Például a Vácrátóti Arborétum! Ott éltem három évig!
Rengeteg órát tartottam a természetben, az arborétum környezetében. Szerencsére ingyen bemehettünk bármilyen tanórát megtartani!
Egyik diákom mesélte, hogy ott forgatták a Palacsintás Királyt! Az anyukája látszik is az egyik táncforgatagban.
Szentendre, Skanzen- sokszor jártam ott, mert népművelés gyakorlatomat többnyire ott töltöttem! 4 évig ott is éltem.
A zempléni várak gyönyörűek! Ezeket mind láttam, de már nagyon régen! Mindegyik osztálykirándulásom Heves és BAZ-megyében volt. Diákként!
De az Én szülőföldemen is vannak várromok! Pl. a Gerencsér-vár a Vértesben! Alig látszik, teljesen lerombolódott! Állítólag Mátyás király itt találkozott Szép Ilonkával!
És a Vörös Klastrom! Azt már újítgatják! Szépen, lassan! A tatárok elől menekültek ide az emberek, eredetileg kolostor volt.
Franciaországról annyit, nagynéném ott élt a Moselle-partján, Metz közelében a határnál! Sok képeslapot küldött, de nem tudom hova keveredtek!
Ha megtalálom, fel fogom tenni őket!
Például a Vácrátóti Arborétum! Ott éltem három évig!
Rengeteg órát tartottam a természetben, az arborétum környezetében. Szerencsére ingyen bemehettünk bármilyen tanórát megtartani!
Egyik diákom mesélte, hogy ott forgatták a Palacsintás Királyt! Az anyukája látszik is az egyik táncforgatagban.
Szentendre, Skanzen- sokszor jártam ott, mert népművelés gyakorlatomat többnyire ott töltöttem! 4 évig ott is éltem.
A zempléni várak gyönyörűek! Ezeket mind láttam, de már nagyon régen! Mindegyik osztálykirándulásom Heves és BAZ-megyében volt. Diákként!
De az Én szülőföldemen is vannak várromok! Pl. a Gerencsér-vár a Vértesben! Alig látszik, teljesen lerombolódott! Állítólag Mátyás király itt találkozott Szép Ilonkával!
És a Vörös Klastrom! Azt már újítgatják! Szépen, lassan! A tatárok elől menekültek ide az emberek, eredetileg kolostor volt.
Franciaországról annyit, nagynéném ott élt a Moselle-partján, Metz közelében a határnál! Sok képeslapot küldött, de nem tudom hova keveredtek!
Ha megtalálom, fel fogom tenni őket!
Te arra valósi vagy?
én származásügyileg BAZ-i vagyok, de Borsod vármegye /Gömör határán/
a várainkat télleg meg kéne védeni a további romlástól!!!
én származásügyileg BAZ-i vagyok, de Borsod vármegye /Gömör határán/
a várainkat télleg meg kéne védeni a további romlástól!!!
tudod a múltkor amerika majmolónak neveztél, Te franszia seggnyaló! - ez most csak revans volt!
hehe 1ébként sikerült kiugrasztanom, h jártál arrafelé!!! (Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2007. 06. 29. péntek 09:05), amit ide kattintva olvashatsz)
hehe 1ébként sikerült kiugrasztanom, h jártál arrafelé!!! (Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2007. 06. 29. péntek 09:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 29. péntek 09:05
papi!
igazad van, mert a cseh, szlovák és lengyel várak is nagyon szépek (igaz én csak Mo-ról beszéltem, és ahhoz viszonyítottam a nyugatabbra lévő várakat), de valóban körülöttünk is vannak szép helyek és várak (viszont nincs még egy olyan szép ország, mint Mo-g! csak jobban kéne vigyáznunk rá-közösen!!!)
- voltam a cseheknél, (régebben csehszlov-ban) és a lengyeleknél is, nem is 1*, hanem 16 éves koromtól elég gyakori rendszerességgel...és van szemem is...
- viszont én sem díjjazom a hsz-ed többi tartalmát!
(a munkában nálam nincs barátság, simán kiraklak dühöngeni 24 órára legközelebb! és kapd is be! )
igazad van, mert a cseh, szlovák és lengyel várak is nagyon szépek (igaz én csak Mo-ról beszéltem, és ahhoz viszonyítottam a nyugatabbra lévő várakat), de valóban körülöttünk is vannak szép helyek és várak (viszont nincs még egy olyan szép ország, mint Mo-g! csak jobban kéne vigyáznunk rá-közösen!!!)
- voltam a cseheknél, (régebben csehszlov-ban) és a lengyeleknél is, nem is 1*, hanem 16 éves koromtól elég gyakori rendszerességgel...és van szemem is...
(a munkában nálam nincs barátság, simán kiraklak dühöngeni 24 órára legközelebb! és kapd is be! )
papi!
(a munkában nálam nincs barátság, simán kiraklak dühöngeni 24 órára legközelebb! és kapd is be! ) (Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 06. 29. péntek 08:30), amit ide kattintva olvashatsz)
(a munkában nálam nincs barátság, simán kiraklak dühöngeni 24 órára legközelebb! és kapd is be! ) (Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 06. 29. péntek 08:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 29. péntek 08:30
tőlünk nyugatabbra!
York!
York!
fektess az öledbe és paskold a popsim Úrnő!!!
nem!
ott vannak a cseh várak, ott vannak a magyar permemvidéken /pl ld a lotyó képeit Kézsmárkról/ a várak! vagy ott vannak a lengyelek!
mif@szért a nyugatot kell emlegetni?
a fránsziákat meg azé hoztam fel, mert tom má 1* előhozta indokként, pont Őket, h mennyire jók!
láccik, h még a cseheknél nem volt!!!
és közlöm Veled nem antinacionalista volt a hsz-em, hanem kimondottan nacionalista! -remélem most má télleg nem úszom meg az öledbe fektetést! (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 06. 29. péntek 08:38), amit ide kattintva olvashatsz)
nem!
ott vannak a cseh várak, ott vannak a magyar permemvidéken /pl ld a lotyó képeit Kézsmárkról/ a várak! vagy ott vannak a lengyelek!
mif@szért a nyugatot kell emlegetni?
a fránsziákat meg azé hoztam fel, mert tom má 1* előhozta indokként, pont Őket, h mennyire jók!
láccik, h még a cseheknél nem volt!!!
és közlöm Veled nem antinacionalista volt a hsz-em, hanem kimondottan nacionalista! -remélem most má télleg nem úszom meg az öledbe fektetést! (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 06. 29. péntek 08:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 29. péntek 08:38
annyiban egyetértek, hogy nem feltétlenül kell helyreállítani azt, ami lerombolódott a mi váraink ilyenek, és ennek így van romantikája
de az antinacionalista, soviniszta hozzáállásod büntit vonhat maga után
de az antinacionalista, soviniszta hozzáállásod büntit vonhat maga után