Egy párszor jártam a Mátyáshegyiben. Egy nagy részében talán még most is tudnám hol járok.
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 04. 13. péntek 11:25), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (21812)
2007. 04. 13. péntek 11:25
A nagyközönség által látogatható barlangok Magyarországon:
Abaliget: Abaligeti-barlang
Aggtelek-Jósvafő: Baradla-barlangrendszer
Balatonederics: Csodabogyós-barlang
Balatonfüred: Lóczy-barlang
Budapest: Pálvölgyi-barlang, Szemlőhegyi-barlang
Diósgyőr-Tapolca: Tavas-barlang
Lillafüred: István-barlang , Anna-barlang
Miskolctapolca: Miskolctapolcai barlangfürdő
Tapolca: Tapolcai-tavasbarlang
Ki jár barlangászni? Ki szereti a barlangokat?
Délután hosszú időt töltöttem azzal, hogy megtaláljam a tökéletes képet, amellyel erre a hsz-re válaszolni tudok, demonstrálva a túrázás veszélyeit és hátulütőit. Sajnos a képet nem találtam meg, de bízom a fantáziádban
(Ez egy válasz new1 üzenetére (2007. 04. 13. péntek 11:43), amit ide kattintva olvashatsz)
Ez igaz. Rád szakadnék. Nagyon szeretném (még, hogy szexmentes )
A nagyközönség által látogatható barlangok Magyarországon:
ezenkívül a Nagytemplom és a Nagyerdő ami említésre méltő. :S
(Ez egy válasz new1 üzenetére (2007. 04. 11. szerda 14:53), amit ide kattintva olvashatsz)
Szeged álitólag a fürdők városa!Sajnos még ilyenünk nincs!:-(
(Ez egy válasz new1 üzenetére (2007. 04. 11. szerda 14:53), amit ide kattintva olvashatsz)
itt voltunk húsvétkor.Nagyon jól éreztük magunkat. Debrecen
Vedd meghívásnak!!!!Állok elibé...Fehér száraz bort iszom!Neked bontok vöröset!
Köszi Aranyos vagy. Remélem, hogy egyszer szavadon foglak és felkereslek majd és megiszunk együtt egy vöröset
(Ez egy válasz Wörösbikanö üzenetére (2007. 04. 10. kedd 22:55), amit ide kattintva olvashatsz)
Szeretettel meghívak!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 04. 10. kedd 21:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 10. kedd 21:08
Vagy rossz helyeken voltál, vagy rossz hangulatban, vagy nagyon rosszkor.
Sajnos én is csak egyszer voltam még Szegeden, de nekem nagyon tetszik. Fogok még ott járni remélem
Sajnos én is csak egyszer voltam még Szegeden, de nekem nagyon tetszik. Fogok még ott járni remélem
Szerintem nem a hangulatommal volt a baj, meg bejártuk az egész várost, a dóm volt ami tetszett, de a többi nem váltott ki vmi nagy lelkesedést belőlem.
Tisza-partot látok eleget, mivel Tisza-parti településen lakok, ráadásul a település végét jelző táblát elhagyva a Hortobágyi Nemzeti Parkban találom magam.
Hétközben Miskolc és a Bükk közelségét élvezem.
Szóval legyen alföld, vagy Tisza-part, engem ez már meg nem hat.
Amit viszont egyáltalán nem értek és ezért nem tud meghatni a szegediek "sírása" amikor minden víz alatt van: Mi a fakanál volt az oka, hogy beleépítkeztek a folyómederbe? Főleg azután, hogy már sok évvel azt megelőzően elvitte fél Szegedet az árvíz. (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 04. 10. kedd 21:08), amit ide kattintva olvashatsz)
Tisza-partot látok eleget, mivel Tisza-parti településen lakok, ráadásul a település végét jelző táblát elhagyva a Hortobágyi Nemzeti Parkban találom magam.
Hétközben Miskolc és a Bükk közelségét élvezem.
Szóval legyen alföld, vagy Tisza-part, engem ez már meg nem hat.
Amit viszont egyáltalán nem értek és ezért nem tud meghatni a szegediek "sírása" amikor minden víz alatt van: Mi a fakanál volt az oka, hogy beleépítkeztek a folyómederbe? Főleg azután, hogy már sok évvel azt megelőzően elvitte fél Szegedet az árvíz. (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 04. 10. kedd 21:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 10. kedd 21:08
Sajnos én is csak egyszer voltam még Szegeden, de nekem nagyon tetszik. Fogok még ott járni remélem (Ez egy válasz Yocoo üzenetére (2007. 04. 10. kedd 17:27), amit ide kattintva olvashatsz)
Sajnos én is csak egyszer voltam még Szegeden, de nekem nagyon tetszik. Fogok még ott járni remélem (Ez egy válasz Yocoo üzenetére (2007. 04. 10. kedd 17:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 10. kedd 17:27
Barátnőm kedvenc városa Szeged.
1x jártam ott én is, de engem vhogy nem nyűgözött le sem a Tisza, se semmi.
Lehet azért mert közvetlen a Tisza mellett lakom és nem kicsit unom.
Barátnőm kedvenc városa Szeged.
Köszönöm!
Talán sejtitek mért szeretem!Nagyon sok szép hely van magyarországon,de nekem Szeged a legszebb! Talán a Tisza,talán az alföld...
Talán sejtitek mért szeretem!Nagyon sok szép hely van magyarországon,de nekem Szeged a legszebb! Talán a Tisza,talán az alföld...
Aztán majd kérünk ám fényképes beszámolót, hogy milyen szép helyeken jártál!
(Ez egy válasz mona20 üzenetére (2007. 04. 07. szombat 15:56), amit ide kattintva olvashatsz)
huuu köszi, itt tényleg sokmindent találtam!!!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 04. 07. szombat 10:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 07. szombat 10:15
Lehet, hogy ez segít:kirándulástervező - katt ide
Lehet, hogy ez segít:kirándulástervező - katt ide
(Ez egy válasz mona20 üzenetére (2007. 04. 07. szombat 09:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 07. szombat 09:53
ahammm... köszi. picit körülnéztem sajnos nem sok időm van mert vár a munka..de itt inkáb több az emlékmű mint a kirándulóhely...
ahammm... köszi. picit körülnéztem sajnos nem sok időm van mert vár a munka..de itt inkáb több az emlékmű mint a kirándulóhely...
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 04. 07. szombat 09:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 07. szombat 09:40
Arrafelé sajnos nem vagyok járatos, Debrecenben is csak egyszer voltam sajnos, de itt a vendégváró honlapja, sok jó ötlettel, nézz szét, hátha:
katt ide
katt ide