Szia! A hibával kérjük fordulj Ügyfélszolgálatunkhoz (lap alja, E-mail menüpont) technikai problémákban ők tudnak segíteni.
(Ez egy válasz X üzenetére (2021. 04. 15. csütörtök 15:29), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (1373892)
2021. 04. 15. csütörtök 15:29
Üdv. Amikor mobil nézetből próbálok fórumban valakinek válaszolni, és rá nyomok az elküld-re, akkor időtúllépés hiba jön elő. Onnan se vissza, se előre, és el sem küldi.
Üdv. Amikor mobil nézetből próbálok fórumban valakinek válaszolni, és rá nyomok az elküld-re, akkor időtúllépés hiba jön elő. Onnan se vissza, se előre, és el sem küldi.
Szia! Frissíts az oldalra (Shift F5), jelentkezz ki majd be. Ha ez nem oldotta meg a problémát, és továbbra is villog a jelzés, írj Ügyfélszolgálatunknak (lap alja, E-mail menüpont)
Az ügyfélszolgálat válaszolt is a leveledre, kérjük ellenőrizd az e-mail fiókodat!
(Ez egy válasz X üzenetére (2021. 01. 05. kedd 09:04), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4478052)
2021. 01. 05. kedd 09:04
Köszönöm,írtam már.a nyitottpár profil még tegnap este december 31.regisztrációt mutatott nállam,törölni most sem tudom.
Köszönöm,írtam már.a nyitottpár profil még tegnap este december 31.regisztrációt mutatott nállam,törölni most sem tudom.
(Ez egy válasz GG Supervisor üzenetére (2021. 01. 02. szombat 14:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 01. 02. szombat 14:02
Szia! Az üzenet törlési hibával kérjük fordulj Ügyfélszolgálatunkhoz (lap alja, E-mail menüpont) technikai problémákban ők tudnak segíteni. A fórumba kitett hirdetéseknél annyi a kritérium, hogy naponta több alkalommal ne posztolja ki senki ugyanazt a hirdetést, ezt a moderátorok ellenőrzik, és ha ilyet találnak törlik. Mivel a Fórum nyilvános, így természetes, hogy aki partnert keres, oda fogja kiírni a hirdetését.
Mi értesz két lépcsős beazonosításon?
Mi értesz két lépcsős beazonosításon?
Szia! Az üzenet törlési hibával kérjük fordulj Ügyfélszolgálatunkhoz (lap alja, E-mail menüpont) technikai problémákban ők tudnak segíteni. A fórumba kitett hirdetéseknél annyi a kritérium, hogy naponta több alkalommal ne posztolja ki senki ugyanazt a hirdetést, ezt a moderátorok ellenőrzik, és ha ilyet találnak törlik. Mivel a Fórum nyilvános, így természetes, hogy aki partnert keres, oda fogja kiírni a hirdetését.
Mi értesz két lépcsős beazonosításon? (Ez egy válasz X üzenetére (2021. 01. 02. szombat 12:34), amit ide kattintva olvashatsz)
Mi értesz két lépcsős beazonosításon? (Ez egy válasz X üzenetére (2021. 01. 02. szombat 12:34), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4478052)
2021. 01. 02. szombat 12:34
Sziasztok!Kérdésem a követtkező,van egy felhasználó,akit nem tudok törölni a kimenő üzenetből.Ez rendszeres hiba nállam,amíg nem olvassa,vagy törli magát mindig megjelenik törölhetettlen,már 3.napja,.nyitottprvpár, a név.Örülnék ha utánna néznétek,hogy ki is mi is.Kapcsolattra jelölt aztán azóta eltünt,egy levelet írtam,de látom nem fontos.Észrevételem is van,szinte ugyanazok a prifilok hirdettnek folyamatosan minden topikba be írják a keresésüket,ha rájuk ír valaki,akkor röviden lerázzák,vagy figyelembe se veszik az adott partnerkeresőt.Nem látom értelmét és esélyét,hogy partnert keressünk,mert látszólag csak szórakozásból megy az egész.Javasolnám a kétlépcsős azonosítás bevezetését,sexualítástól függetlenül,hogy tudjuk kivel állunk szembe a másik oldalon.Így kiszűrhetők lennének a valódi partnerkeresők és a játszadozok.
Sziasztok!Kérdésem a követtkező,van egy felhasználó,akit nem tudok törölni a kimenő üzenetből.Ez rendszeres hiba nállam,amíg nem olvassa,vagy törli magát mindig megjelenik törölhetettlen,már 3.napja,.nyitottprvpár, a név.Örülnék ha utánna néznétek,hogy ki is mi is.Kapcsolattra jelölt aztán azóta eltünt,egy levelet írtam,de látom nem fontos.Észrevételem is van,szinte ugyanazok a prifilok hirdettnek folyamatosan minden topikba be írják a keresésüket,ha rájuk ír valaki,akkor röviden lerázzák,vagy figyelembe se veszik az adott partnerkeresőt.Nem látom értelmét és esélyét,hogy partnert keressünk,mert látszólag csak szórakozásból megy az egész.Javasolnám a kétlépcsős azonosítás bevezetését,sexualítástól függetlenül,hogy tudjuk kivel állunk szembe a másik oldalon.Így kiszűrhetők lennének a valódi partnerkeresők és a játszadozok.
Szia! Próbáltad már frissíteni a böngésződet? Esetleg másik böngészővel is érdemes megpróbálni, mert úgy tűnik ez egyedi hiba, ami csak nálad fordul elő
(Ez egy válasz dundiego1 üzenetére (2020. 09. 26. szombat 16:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 09. 26. szombat 16:12
Szerintnék egy hibabejentést tenni a chaten nem jelennek meg az avatarok.
Szerintnék egy hibabejentést tenni a chaten nem jelennek meg az avatarok.
Kedves Adminok!
Az utóbbi időben többször töltöttem fel képet a Főoldal / Fórum / Erotikus és szex képek, videók , fórumhoz és tapasztalom, hogy nem jelennek meg a fotók, csak egy klikkelj a normál/tömörített mértethez felírat. Az adott oldalról többször töltöttem már fel fotót és azzal semmi gond nem volt. Meg tudnátok mondani mia gond?
Köszi!
Az utóbbi időben többször töltöttem fel képet a Főoldal / Fórum / Erotikus és szex képek, videók , fórumhoz és tapasztalom, hogy nem jelennek meg a fotók, csak egy klikkelj a normál/tömörített mértethez felírat. Az adott oldalról többször töltöttem már fel fotót és azzal semmi gond nem volt. Meg tudnátok mondani mia gond?
Köszi!
megoldva több technikai, akadályt görgetünk eléjük, kb 2600 el is távolítottunk.
(Ez egy válasz DJHR üzenetére (2012. 04. 16. hétfő 23:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 04. 16. hétfő 23:15
Igazából nem is fórum hiba.
Megszaporodtak a botok -sorozat hozzászólások pl:
http://www.goldengate.hu/kepsorozat/154846-Szeresd-a-szaddal-svedasztalos-reggeli/1
http://www.goldengate.hu/kepsorozat/154846-Szeresd-a-szaddal-svedasztalos-reggeli/1
Igazából nem is fórum hiba.
segitséged kérem,szept.9-bulira jelentkezve elküldtük az sms-t. nem kaptunk válasz emailt,és a biztosrésztvevők között sem szerepelünk.A kapott kódot beirtam és elküldtem. köszönettel buszoszoli71
(ez NEM fórum hiba, rossz helyre írtad a problémádat! van a bulinak külön topicja, ott jelezd a "hibát"!) :tom
(ez NEM fórum hiba, rossz helyre írtad a problémádat! van a bulinak külön topicja, ott jelezd a "hibát"!) :tom
Milyen feltételek mellett? Utánanéznénk
(Ez egy válasz Andras_39 üzenetére (2010. 03. 23. kedd 00:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 03. 23. kedd 00:39
Működik a társkereső? Nem ad találatot olyan keresési feltételek mellett, ami mellet biztosan kéne legyen sok találat (korábban is volt).
Működik a társkereső? Nem ad találatot olyan keresési feltételek mellett, ami mellet biztosan kéne legyen sok találat (korábban is volt).
Utánanézünk a problémának. Addig is azt javaslom frissítsd fel a böngésződ a legújabb, 8as verzióra, nekem azzal működik.
(Ez egy válasz X üzenetére (2010. 03. 03. szerda 22:25), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (408385)
2010. 03. 03. szerda 22:25
Explorer 7
Explorer 7
Arra lennék kiváncsi, pontosan milyen verzió? Internet Explorer 6? 7? 8?
(Ez egy válasz X üzenetére (2010. 03. 02. kedd 07:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 03. 02. kedd 07:32
Mozzila , Internet Explorer,
Mozzila , Internet Explorer,
Pontosan milyen böngészőt használsz?
(Ez egy válasz X üzenetére (2010. 03. 01. hétfő 08:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 03. 01. hétfő 08:25
nekem a hiba az hogy amikor megnyitom a társkeresőt vagy a havi amatör versenyt akkor mgáll az oldal nem tudja betölteni . mi lehet a probléma?