Szólj hozzá te is!
Ez egy válasz lesz üzenetére () Mégsem

Az eddigi hozzászólások

2010. 03. 01. hétfő 08:25  #63
Törölt felhasználó (408385)
nekem a hiba az hogy amikor megnyitom a társkeresőt vagy a havi amatör versenyt akkor mgáll az oldal nem tudja betölteni . mi lehet a probléma?
2009. 08. 02. vasárnap 21:16  #62
vazelinator vazelinator VIP Admin
azota is fen áll?
2009. 02. 19. csütörtök 20:39  #61
dako84 joker32

internet expoler 7
vagy firefox 3

flash player 10..

de debúgólnak folyamatosan ennél, kisebb verziójú változataira
2009. 02. 19. csütörtök 20:36  #60
media player 10 kell minimum hozzá
és akkor le irja mit kel és hogyan.
(Ez egy válasz gbtiger üzenetére (2009. 02. 19. csütörtök 06:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 02. 19. csütörtök 06:51
nálam eddig minden jol ment,kivéve,hogy nem tudtam megnézni a letöltött videoimat.
de ez se zavart nagyon.
2009. 02. 19. csütörtök 06:51  #59
gbtiger gbtiger VIP
nálam eddig minden jol ment,kivéve,hogy nem tudtam megnézni a letöltött videoimat.
de ez se zavart nagyon.
2009. 02. 18. szerda 23:34  #58
joker32 joker32
Hali.Nálam is az a gond hogy amikor nézegetem az amatört nem látom a sorozat képeit öszesitve.Mi a gond ,eddig jo volt![ szomoru1
(Ez egy válasz Bandur üzenetére (2008. 05. 01. csütörtök 21:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 05. 01. csütörtök 21:09
Nálam minden tökéletesen müködik smile
2008. 05. 01. csütörtök 21:09  #57
Bandur Bandur VIP
Nálam minden tökéletesen müködik smile
2008. 05. 01. csütörtök 12:19  #56
Törölt felhasználó (69371)
tudom nem a fórumhoz tartozik, de az amatőr képeket nézegetve, rendszeresen megfagy az oldal... mindhárom böngészőmnél... más oldalakon nem tapasztalom ezt a hibát... valami lehetett az oldallal vagy nem tudom, de kezd zavaró lenni... bár lehet nálamvan a bibi... másnál előfordult ilyen?
2008. 03. 21. péntek 16:26  #55
AngelH AngelH VIP Admin
Megkérnék minden kedves látogatót, hogy a gyorsabb hibakezeléshez/megoldáshoz használja a bal oldalon található Segítség menüpontot, írjon Ügyfélszolgálatunkra!
2008. 03. 21. péntek 01:23  #54
DrAnthony DrAnthony VIP Admin
A Help Me topicban ezt találtam neked:

Film letöltés:

1.: Kinézed a filmet, amit le akarsz tölteni. A letöltésért nem kell fizetni, VIP és nem VIP is le tudja őket tölteni.
2.: Letöltöd. Javaslok letöltésvezérlő használatát, hogyha megszakad, ne kezdje újra. Gyors a GG szervere, 0,5MByte/sec-kel jön a film, magyarul ha gyors a neted, egy 700 megás film 25-30 perc alatt lejön.
3.: Megnyitod a filmet. A legelső megnyitáskor megjelenik egy ablak, amelyben egy úgynevezett licence kódot kér. Ott feltünteti azt az emeltdíjas sms számot is, ahova el kell küldeni a sms-t.
4.: sms megjön, benne a licence kóddal, a megfelelő helyre beírod, és láss csodát, a film megy!
5.: 1 film - 1 sms. Ugyanazzal a licence-l csak 1 filmet tudsz megnézni, másik film, másik sms. De ha belegondolsz, még így is olcsó, mert egy-egy film 900-1500 Ft, az sms ennél jóval kevesebb.

Licence:

A windows a licence-t megjegyzi, de ha rendszert frissítesz, újra kérni fogja, de ugyanahhoz a filmhez fel tudod használni. Én úgy szoktam, hogy a filmet mappába teszem, és alá készítek egy readme.txt file-t, amibe beírom a licence-t.
(Valahol a system-ben tárolja, de nekérdewzd, hol).

Az innen letöltött filmet NEM vásárolod meg!!! Az elküldött sms áráért (mint ahogy a kért kód is jelzi), egy licence-t kapsz csupán, ami azt jelenti, hogy az sms áráért arra kapsz csupán jogosultságot, hogy otthon, a számítógépeden megnézd. Se többre, se kevesebbre.
A DVD-re kiírás feltételezi a sokszorosítást, a továbbadást (ellenszolgáltatásért vagy ingyenesen), üzletszerű felhasználást.
A film jogdíjasa (aki a GG rendelkezésére bocsátotta a filmet) egyedül ahhoz járult hozzá, hogy egy sms-ért egy számítógépen megtekinthessék, máshoz NEM! Nem járult hozzá sem a sokszorosításhoz, sem a másoláshoz, sem a továbbadáshoz, sem semmi máshoz.
Lehet itt érvelni, hogy "asztali DVD-n, meg TV-n akarom megnézni", de ez a mai korban gyenge érv, 1 kábellel és egy kis szoftveres-hardveres tudással bármilyen TV-re ráköthető a számítógép, így meg tudod nézni.
Semmi "sépci" program nem kell hozzá, és nincs semmi rejtély. Ez van. Az sms-ért nem vetted meg a filmet, csupán jogot vásároltál arra, hogy megnézd.
Épp ezért van az, hogy a licence-t a rendszer továbbítja, magyarul ez nem egy továbbadható "kulcs" (mint a játék-kulcsok). A filmet ki tudod írni az adott formátumban (AVI, mpeg, stb.) DVD-re, de hiába adod tovább, aki meg akarja nézni, annak ismét kell sms-ért licence-t vásárolnia. Hiába adod tovább a licence-t, az másik gépen nem fog működni.
Magyarul ha az ismert módszerekkel és programokkal a filmet visszakódolod DVD formátumúra, az a licence-t nem "viszi" magával, így azt az ismert módszerekkel nem lehet DVD-re visszakódolni.

Tehát a letöltött filmeket nem vásárolod meg!!!

Ezeket nem tudod kiírni, ha mégis, és máshol akarod lejátszani, akkor megint kell kérni licence-t.
2008. 03. 20. csütörtök 13:43  #53
Törölt felhasználó (75419)
Miért nem tudok privát üzenetet írni? adatbázis-hiba...
2007. 10. 20. szombat 11:44  #52
f1ck0 f1ck0
internet explorer 6.0
(Ez egy válasz Törté-Net üzenetére (2007. 10. 19. péntek 22:54), amit ide kattintva olvashatsz)
Törté-Net Törté-Net VIP Admin
2007. 10. 19. péntek 22:54
Böngésző tipusa, verziója?
2007. 10. 20. szombat 08:09  #51
surdapapa surdapapa
csak nehogy ezt válaszolja: kitekintő gyorsvonat! hehe
(Ez egy válasz Törté-Net üzenetére (2007. 10. 19. péntek 22:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 10. 19. péntek 22:54
2007. 10. 19. péntek 22:54  #50
(Ez egy válasz f1ck0 üzenetére (2007. 10. 15. hétfő 16:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 10. 15. hétfő 16:29
Lehet, hogy nem értelek teljesen, de ahogy most gondolom k**vára nem! Azt tudom, hogy benne van ez a funkció, csak nem akar odaugrani ahová kell és ez a fórum hiba: D
Betöltődő képek alatt a feltöltött képeket érted?
Mert ahol nincsennek képek se visz oda a hsz-hez ahova akarom, sőt még csak nem is piros négyzetel smile
A címsorban pedig enterezhetek én éjjel-nappal, akkor is ugyanaz, ugyanúgy jön be és nem ugrik sehova. Biztos belefáradt abba a sok ugrálásba smile
2007. 10. 15. hétfő 16:29  #49
f1ck0 f1ck0 VIP
Lehet, hogy nem értelek teljesen, de ahogy most gondolom k**vára nem! Azt tudom, hogy benne van ez a funkció, csak nem akar odaugrani ahová kell és ez a fórum hiba: D
Betöltődő képek alatt a feltöltött képeket érted?
Mert ahol nincsennek képek se visz oda a hsz-hez ahova akarom, sőt még csak nem is piros négyzetel smile
A címsorban pedig enterezhetek én éjjel-nappal, akkor is ugyanaz, ugyanúgy jön be és nem ugrik sehova. Biztos belefáradt abba a sok ugrálásba smile
(Ez egy válasz Törté-Net üzenetére (2007. 10. 15. hétfő 13:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 10. 15. hétfő 13:16
Most is benne van ez a funkció, oda is ugrik, csupán a betöltődő képek miatt eltolódik az oldal onnan.
Ha a böngésződ címsorában nyomsz egy entert, akkor odaugrik, ahova kell. smile
2007. 10. 15. hétfő 13:19  #48
Fögenyó Fögenyó
Igen, nincs száz nevem smile

Szerk:

Klikkelj a normál/tömörített mérethez
(Ez egy válasz Törté-Net üzenetére (2007. 10. 15. hétfő 13:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 10. 15. hétfő 13:14
Nálam FF2-vel is rendben van. Biztos, hogy ugyanazzal a névvel vagy bejelentkezve mindkettő böngészőben?
2007. 10. 15. hétfő 13:16  #47
Most is benne van ez a funkció, oda is ugrik, csupán a betöltődő képek miatt eltolódik az oldal onnan.
Ha a böngésződ címsorában nyomsz egy entert, akkor odaugrik, ahova kell. smile
(Ez egy válasz f1ck0 üzenetére (2007. 10. 14. vasárnap 22:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 10. 14. vasárnap 22:03
Hello
Volna egy fórumhiba, ami nem annyira fórumhiba, de lehet, hogy az: D vigyor2
Jól jönne egy doktor aki orvosolja:
Ha rákeresek YYY névre akkor megmutatja az összes hosszászólást. Írt pl 10 oldalnyit odamegyek az első hozzászólásához. Ki van írva, hogy melyik topicba írta. Írta mondjuk a Fórum hiba topicba. Az ugye ki van írva a neve mellett.
Régen -vagyis mikor még nem kezdődött el a messenger fejlesztése- ha rákattintottam a neve mellett a fórum hiba címre, akkor azonnal odavitt abba a topicba ahhoz a hsz-hez amit YYY írt és piros négyzettben volt.
Most pedig ha rákeresek YYYra és oda kattintok az első hsz-ére ami a Fórum hiba topicban volt (és azóta már írtak oda) akkor csak a topicba visz bele. A hsz-éhez már nem. Így ha azóta a Fórum hiba topicba írtak nagycsomó hsz-t akkor nézhetek vissza nagycsomó hsz-t, ha elakarom olvasni YYY első hsz-át.
2007. 10. 15. hétfő 13:14  #46
Nálam FF2-vel is rendben van. Biztos, hogy ugyanazzal a névvel vagy bejelentkezve mindkettő böngészőben?
(Ez egy válasz Fögenyó üzenetére (2007. 10. 15. hétfő 11:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 10. 15. hétfő 11:55
Ez sem fórum, inkább lap hiba, de mivel gondolom Torte-net úgyis olvassa, ide írom.
A magyar amatőröknél a beküldött videókat nem tudom megnézni, mondván nincs elég G-pontom. Ez a hiba csak FF2-vel van, IE-vel működik rendesen. A kismalac videókat minden további nélkül meg tudom nézni FF2-vel is.
2007. 10. 15. hétfő 11:55  #45
Fögenyó Fögenyó
Ez sem fórum, inkább lap hiba, de mivel gondolom Torte-net úgyis olvassa, ide írom.
A magyar amatőröknél a beküldött videókat nem tudom megnézni, mondván nincs elég G-pontom. Ez a hiba csak FF2-vel van, IE-vel működik rendesen. A kismalac videókat minden további nélkül meg tudom nézni FF2-vel is.
2007. 10. 14. vasárnap 22:03  #44
f1ck0 f1ck0 VIP
Hello
Volna egy fórumhiba, ami nem annyira fórumhiba, de lehet, hogy az: D vigyor2
Jól jönne egy doktor aki orvosolja:
Ha rákeresek YYY névre akkor megmutatja az összes hosszászólást. Írt pl 10 oldalnyit odamegyek az első hozzászólásához. Ki van írva, hogy melyik topicba írta. Írta mondjuk a Fórum hiba topicba. Az ugye ki van írva a neve mellett.
Régen -vagyis mikor még nem kezdődött el a messenger fejlesztése- ha rákattintottam a neve mellett a fórum hiba címre, akkor azonnal odavitt abba a topicba ahhoz a hsz-hez amit YYY írt és piros négyzettben volt.
Most pedig ha rákeresek YYYra és oda kattintok az első hsz-ére ami a Fórum hiba topicban volt (és azóta már írtak oda) akkor csak a topicba visz bele. A hsz-éhez már nem. Így ha azóta a Fórum hiba topicba írtak nagycsomó hsz-t akkor nézhetek vissza nagycsomó hsz-t, ha elakarom olvasni YYY első hsz-át.
/ 7