Ne foglalkozzál senkivel,ha gecit akarnak nyalni nyalják ki egymásbol sok itt a beteg majd meglátod te is
s
(Ez egy válasz X üzenetére (2017. 06. 05. hétfő 18:18), amit ide kattintva olvashatsz)
![hehe](images/smilies/hehe.gif)
Törölt felhasználó (1413112)
2017. 06. 05. hétfő 18:18
Tudom, hogy hogyan kell bekapcsolni a gépet. Nem vagyok szűz! Nem csak akkor láttam pinát mikor nagyit fellökte a malac az ólban!
Tudom, hogy hogyan kell bekapcsolni a gépet. Nem vagyok szűz! Nem csak akkor láttam pinát mikor nagyit fellökte a malac az ólban!
(Ez egy válasz X üzenetére (2017. 06. 05. hétfő 13:29), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (1771082)
2017. 06. 05. hétfő 13:29
![eljen](images/smilies/eljen.gif)
Neeem... inkább más jelőt lehet rá használni.
(Ez egy válasz jani27 üzenetére (2017. 06. 05. hétfő 18:02), amit ide kattintva olvashatsz)
![smile](images/smilies/smile.gif)
Vagy csak nehezen
Kicsit én központú vagy kedves 8-as
![vigyor2](images/smilies/vigyor2.gif)
Kicsit én központú vagy kedves 8-as
Szia. Köszike. Most már rájöttem én is. Igazatok van. Ezért is hagytam abba, mert nem akartam személyeskedni.... Még csodálkoznak a pasik, hogy nem találnak szex-társat.......
(Ez egy válasz X üzenetére (2017. 06. 05. hétfő 13:23), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (1794082)
2017. 06. 05. hétfő 13:23
Helló Nata!
Totál felesleges köröket futsz...
Nyolc valójában lehet csak 8 éves, de lehet az IQ-ja annyi, bár akkor a gépet sem tudná bekapcsolni. Mondjuk a kuki éppen lehet 8-as. Vagy a 40 éves szűz saját maga személyesen.
Látszik nem sok köze van a szexhez. (Ez egy válasz X üzenetére (2017. 06. 05. hétfő 13:23), amit ide kattintva olvashatsz)
Látszik nem sok köze van a szexhez. (Ez egy válasz X üzenetére (2017. 06. 05. hétfő 13:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 06. 05. hétfő 13:23
Helló Nata!
![eljen](images/smilies/eljen.gif)
Törölt felhasználó (1574052)
2017. 06. 05. hétfő 11:38
Mert mi nők szeretjük, ha nyalnak is. Egy-egy ilyen alkalommal senki nem azon gondolkodik, hogy előtte-utána nyaljanak e, hanem, hogy hogyan a legjobb a nőnek. Persze azt már látom, hogy te nem azt nézed, hogy egy nőnek mi a legjobb, hanem, hogy neked. De ez valóban nem a topikról szól, hanem a ti kettőtök dolga, aminek semmi köze a topikhoz. Erősködjetek csak egymással.
Több pasi szereti annyira a szexet és a puncit, mint te azt gondolnád. Nem számít szerencsére, hogy első, vagy második. Csak az a lényeg, hogy jó legyen mindenkinek. Mint mondtam ez neked lehet, hogy meghaladja a szexualitásodat.
Több pasi szereti annyira a szexet és a puncit, mint te azt gondolnád. Nem számít szerencsére, hogy első, vagy második. Csak az a lényeg, hogy jó legyen mindenkinek. Mint mondtam ez neked lehet, hogy meghaladja a szexualitásodat.
Helló Nata!
(Ez egy válasz X üzenetére (2017. 06. 05. hétfő 12:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 06. 05. hétfő 12:48
Gratulálok a szexuális hozzáállásodhoz. Ezek a mondataid mindent elmondtak, végképp.
További sok sikert és jó fórumozást neked! Szió Téma: OFF részemről (meddő)
További sok sikert és jó fórumozást neked! Szió Téma: OFF részemről (meddő)
Gratulálok a szexuális hozzáállásodhoz. Ezek a mondataid mindent elmondtak, végképp.
További sok sikert és jó fórumozást neked! Szió Téma: OFF részemről (meddő) (Ez egy válasz X üzenetére (2017. 06. 05. hétfő 12:23), amit ide kattintva olvashatsz)
További sok sikert és jó fórumozást neked! Szió Téma: OFF részemről (meddő) (Ez egy válasz X üzenetére (2017. 06. 05. hétfő 12:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 06. 05. hétfő 12:23
Nem erősködök én senkivel! Legjobb a nőnek? Ne csak a nőnek legyen legjobb, de nem is mindenkinek! Hanem mindkettőnknek! És nem mindegy hanyadik vagyok! ha olyan a helyzet legyek én az első és nyalja az enyémet más!
Nem erősködök én senkivel! Legjobb a nőnek? Ne csak a nőnek legyen legjobb, de nem is mindenkinek! Hanem mindkettőnknek! És nem mindegy hanyadik vagyok! ha olyan a helyzet legyek én az első és nyalja az enyémet más!
(Ez egy válasz X üzenetére (2017. 06. 05. hétfő 11:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 06. 05. hétfő 11:38
Mert mi nők szeretjük, ha nyalnak is. Egy-egy ilyen alkalommal senki nem azon gondolkodik, hogy előtte-utána nyaljanak e, hanem, hogy hogyan a legjobb a nőnek. Persze azt már látom, hogy te nem azt nézed, hogy egy nőnek mi a legjobb, hanem, hogy neked. De ez valóban nem a topikról szól, hanem a ti kettőtök dolga, aminek semmi köze a topikhoz. Erősködjetek csak egymással.
Több pasi szereti annyira a szexet és a puncit, mint te azt gondolnád. Nem számít szerencsére, hogy első, vagy második. Csak az a lényeg, hogy jó legyen mindenkinek. Mint mondtam ez neked lehet, hogy meghaladja a szexualitásodat. (Ez egy válasz X üzenetére (2017. 06. 05. hétfő 11:26), amit ide kattintva olvashatsz)
Több pasi szereti annyira a szexet és a puncit, mint te azt gondolnád. Nem számít szerencsére, hogy első, vagy második. Csak az a lényeg, hogy jó legyen mindenkinek. Mint mondtam ez neked lehet, hogy meghaladja a szexualitásodat. (Ez egy válasz X üzenetére (2017. 06. 05. hétfő 11:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 06. 05. hétfő 11:26
Persze, hogy olvastam! De én fazonkirály 05.07 írására irtam, ebböl alakukt ez a vita. Olvasd el! Ő szeret második lenni és nyalni is!
Persze, hogy olvastam! De én fazonkirály 05.07 írására irtam, ebböl alakukt ez a vita. Olvasd el! Ő szeret második lenni és nyalni is!
(Ez egy válasz X üzenetére (2017. 06. 05. hétfő 11:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 06. 05. hétfő 11:00
Elhiszem, hogy vannak nők akiknek az jó ha két hapsival vannak. De mi abban a jó a hapsiknak ha egymás gecijét nyalják a punciból? Kicsit langyi!
Olvastad a topic címét, hogy "dugni"???
Úgy látszik, hogy te a saját érdekeidet tartod szem előtt, mint inkább egy nőét, hogy neki vajon milyen jó érzés lehet.
Mivel nem vagytok egyformák, így ezt te soha sem fogod megérteni.
Ez ugyanolyan, mint amikor téged esetleg orálisan kényeztet egy lány, utána pedig csókolózol vele...vajon akkor az olyan a számodra, mint ha saját magad szopiztad volna? (Ez egy válasz X üzenetére (2017. 06. 05. hétfő 11:00), amit ide kattintva olvashatsz)
Úgy látszik, hogy te a saját érdekeidet tartod szem előtt, mint inkább egy nőét, hogy neki vajon milyen jó érzés lehet.
Mivel nem vagytok egyformák, így ezt te soha sem fogod megérteni.
Ez ugyanolyan, mint amikor téged esetleg orálisan kényeztet egy lány, utána pedig csókolózol vele...vajon akkor az olyan a számodra, mint ha saját magad szopiztad volna? (Ez egy válasz X üzenetére (2017. 06. 05. hétfő 11:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 06. 05. hétfő 11:00
Elhiszem, hogy vannak nők akiknek az jó ha két hapsival vannak. De mi abban a jó a hapsiknak ha egymás gecijét nyalják a punciból? Kicsit langyi!
(Ez egy válasz X üzenetére (2017. 06. 05. hétfő 09:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 06. 05. hétfő 09:33
Mi abban a jó ha az egyik hapsi habosra kefél egy puncit a másik meg kinyalja?
Egyszer az életben, ha olyan nő közelébe jutsz, majd megtudod. Képzeld el, hogy van olyan nő, aki szereti. Persze, aki 41 évesen életében egyszer nyalt puncit, annak ez túl magas ez a dolog....
(Ez egy válasz X üzenetére (2017. 06. 05. hétfő 09:33), amit ide kattintva olvashatsz)
![nyes](images/smilies/nyes.gif)
2017. 06. 05. hétfő 09:33
(Ez egy válasz X üzenetére (2017. 06. 05. hétfő 09:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 06. 05. hétfő 09:17
Teljesen felesleges vele erről a témáról kommunikálni. Olvassátok el a véleményét az anális szexről!
Biztos valami "fergeteges" pasi lehet az ágyban, hatalmas szexuális fantáziával
![violent](images/smilies/violent.gif)
Teljesen felesleges vele erről a témáról kommunikálni. Olvassátok el a véleményét az anális szexről!
Biztos valami "fergeteges" pasi lehet az ágyban, hatalmas szexuális fantáziával
(Ez egy válasz zsozs70 üzenetére (2017. 06. 03. szombat 19:27), amit ide kattintva olvashatsz)
![violent](images/smilies/violent.gif)
Sőt onnan frissen kaphatod!
(Ez egy válasz zsozs70 üzenetére (2017. 06. 03. szombat 19:27), amit ide kattintva olvashatsz)
tévedsz
(Ez egy válasz X üzenetére (2017. 06. 03. szombat 18:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 06. 03. szombat 18:33
Ha kinyalod más gecijét majdnem olyan mintha leszopnád a faszt.
Ha kinyalod más gecijét majdnem olyan mintha leszopnád a faszt.
(Ez egy válasz fazonkirály üzenetére (2017. 05. 07. vasárnap 09:49), amit ide kattintva olvashatsz)