teli élvezett puncit dugnék. wernelek.teli.mindig@gmail.com
Az egész alakos kép fent van kitakarás nélkül is szánalmas,hogy milyen emberek vannak,csinál egy profilt kamu képekel kamu szövegel és képeket gyűjt
Ne is zavarjon, hogy mindkét kép letöltött kép a netről.
(Ez egy válasz X üzenetére (2017. 06. 01. csütörtök 00:44), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (1629422)
2017. 06. 01. csütörtök 00:44
Bitang jó nő vagy! Én bármennyi farok után tisztára nyalnálak
Jóképű-jókiállású pasit keresünk a témában...
Nem csak ő, én is ezt imádom!! A legjobb dolog a világon ha egy spermával teli lüktető forró punciba csusszanhat bele a farkam! A tökéletes síkosító a geci és a tudat, hogy milyen mocskos szitu ez a csúsra juttat! Bárcsak az én párom is élvezné az ilyesmiket..
(Ez egy válasz gangbang 50-es üzenetére (2017. 06. 01. csütörtök 00:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 06. 01. csütörtök 00:34
A férjem is úgy szereti ha már mások belémélveztek..Azt hittem csak ő ilyen perverz.
Bitang jó nő vagy! Én bármennyi farok után tisztára nyalnálak
(Ez egy válasz gangbang 50-es üzenetére (2017. 06. 01. csütörtök 00:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 06. 01. csütörtök 00:34
A férjem is úgy szereti ha már mások belémélveztek..Azt hittem csak ő ilyen perverz.
Szia!
Olyan akár hivatásos hölgyet keresek, aki miután végzett a vendéggel hosszan csókolna! Ha máshová ment természetesen azt is letisztítom!
Természetesen csak utána lennék ott, nem vagyok kukkoló
Szexmentesen!
Természetesen nem leszek hálátlan ha erre van szükség
Üdv!
smokeyg52@gmail.com
Olyan akár hivatásos hölgyet keresek, aki miután végzett a vendéggel hosszan csókolna! Ha máshová ment természetesen azt is letisztítom!
Természetesen csak utána lennék ott, nem vagyok kukkoló
Szexmentesen!
Természetesen nem leszek hálátlan ha erre van szükség
Üdv!
smokeyg52@gmail.com
Nagyon izgat ha a párnál a Hölgy pinájába élvezek!Te meg utánam dug meg a gecis pináját,közben engem meg szopj tisztára!
Luktetne a faszom a punciaba beleelveznek utanna habosra kefelnem es kinyalnam belole az utolso cseppig.
Az igen! Jól szétélvezték mindhárom puncit!! Imádnám én is ezt!
Az a legjobb,amikor a páromba van még egy idegen farok és közel egyszerre élvezünk el.Én a második szeretek lenni és amikor érzem,hogy a partner fiú elkezd élvezni,lüktet az ejakuláció előtt, az rám olyan izgatólag hat,hogy nem tudom én sem vissza fogni magam.Ez a csúcsok csúcsa!!!
Ez még kimaradt, de kipróbálnám.
Nagyon kellemes is az amikor egy tele élvezett punciba bele lehet hatolni, és habosra lehet kefélni!!!
Csodás gecis puncit dugni vagy ki nyalni
Nagyon jó a teleélvezett punciba belehatolni
imâdom ..☺
Imádok 2. Lenni.söt kinyalni is imádom belöle
én is!