S csak csendben irígykedem...
Nem semmi :-)
Tiétek a medáll :-)
Akkor Nosza :-)
Képek vannak fent rólunk, igaz, olyan nincs.
Egy ilyen képsorozatot szívesen megnéznék :-) Sőtt :-)
Mivel rossz idő volt és szerdáig esett, ez elmaradt. Majd legközelebb :-) Lennt a strandon este szexeltünk már mi is, csak pár pecás volt ott.
Én nappal is szívesen kipróbálnám, de ahhoz egy olyan csaj kéne, aki beválalja...
(Ez egy válasz bxbetyar üzenetére (2006. 08. 16. szerda 11:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 08. 16. szerda 11:24
Szerintem tök jó izgis.a múltkori nagy melegben lementünk a Balatonra a csajommal fürödni 1-et.Este volt de a strandon jópáran voltak,fürdés után neki láttunk ott a padon a part szélén,ha tehetitek ne hagyjatok ki egy ilyen bulit
Szerintem tök jó izgis.a múltkori nagy melegben lementünk a Balatonra a csajommal fürödni 1-et.Este volt de a strandon jópáran voltak,fürdés után neki láttunk ott a padon a part szélén,ha tehetitek ne hagyjatok ki egy ilyen bulit
Tényleg egyszer ki kéne próbélni valami nyilvános helyen :-)
Lányok van vállalkozó? :-)
Lányok van vállalkozó? :-)
Esetleg Északi partról, nem párcsere, este séta beszélgetés, aztán ha an szimpátia és kedv, 1 kis szex, ennyi. Írjatok
Aki esetleg benne van, írjon privire elérhetőséget
gyere be a chat terembe !
lent a mólónál, ha jó idő lesz, este kb 8-9 körül
Merre és mikor ?
Holnap du vagy este Révfülöpön nincs kedve 1 párnak esetleg szexelni nyilvánosan?, egymás előtt!?? Mi ott leszünk!! Írjatok privire!!
Tegnap láttam 1 párt, az út mellettnem messze 1 szalmabála mögött csináltak valamit,
Te hol játszol?
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 08. 02. szerda 11:34), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (29760)
2006. 08. 02. szerda 11:34
nem csak otthon az ágyikóban
nem csak otthon az ágyikóban
(Ez egy válasz hohobeja üzenetére (2006. 07. 31. hétfő 10:13), amit ide kattintva olvashatsz)
Nyár közepe van,mindenki csak otthon az ágyikóban "játszik"???