Busz leghátsó ülésén barátnőm akciózott egy pippantást, nem tudom mennyire számít különlegesnek.
lakótelep parkjában a padon, a házakból akár látták is :)))
Szexelni azért jó nyilvános helyen mert izgalomba hoz, ilyen történt már velem mikor a bárban vagy mikor a parkolóban szexeltem.
Kíváncsi vagyok hány embernek küldtél még priv üzit képkérés céljából...
Koccolhatnál... Ott a muff tár, az amatőrök keresgélj ott!
Koccolhatnál... Ott a muff tár, az amatőrök keresgélj ott!
én az "olajos út" híve vagyok,ott 1-2 mezőgazdaságból élőn kívül nem nagyon mozog senki :D:D:D
Ezek ám a mellek
Júlia én szivessen járnék benned
Miva'?Ha arról kérsz képet ami az én lábam közt van,akkor te bizony ratyi lehetsz,az asszonyé meg nem publikus.
Kössz a kedves bókot, sokan mondták már.
Gratulálok. Érdekelne még sok hasonló történet.
(Ez egy válasz Jane091 üzenetére (2006. 06. 21. szerda 20:03), amit ide kattintva olvashatsz)
De volt, csak egy vörös tanga, ami hamar átnedvesedett! :))))
(Ez egy válasz JFF üzenetére (2006. 12. 15. péntek 21:37), amit ide kattintva olvashatsz)
Természetesen az étteremben nem volt rajtad bugyi ?
(Ez egy válasz Jane091 üzenetére (2006. 06. 08. csütörtök 15:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 06. 08. csütörtök 15:40
A barátommal elmentünk egy este vacsorázni egy étterembe. Vacsora után mig pezsgőztünk a lábável elkezdte simogatni a combom belső részét. Éreztem, hogy nedves vagyok. Később kocsikázni mentünk, megálltunk egy kitérőn, és rögtön az ölébe pottyantam! Még nagyban szexeltünk amikor megjelent egy rendőr és megzavarva az aktust azt mondta, hogy ez nem szexmegálló és elküldött bennünket! Elég izgalmas volt mert teljesen tisztában voltunk, hogy rajta kapnak bennünket! Otthon a konyhaasztalon folytattuk!
Szólj ha megint moziba mész had üljek melléd!
Na sziasztok!
Beszállok.
Régi történet. Akkori barátnőmmel. Dagály strand, ffi zuhanyzó, üres, barátnőmmel be, levetkőztünk, zuhi, közben felemeltem ölenbe babám. Két srác be, szem kerek, majd mennek tovább, a többi zuhanyzókba. Mi megcsináltuk, majd vigyorogva ki. Azért még megkérdeztem tetszett-é?
Beszállok.
Régi történet. Akkori barátnőmmel. Dagály strand, ffi zuhanyzó, üres, barátnőmmel be, levetkőztünk, zuhi, közben felemeltem ölenbe babám. Két srác be, szem kerek, majd mennek tovább, a többi zuhanyzókba. Mi megcsináltuk, majd vigyorogva ki. Azért még megkérdeztem tetszett-é?
A barátommal elmentünk egy este vacsorázni egy étterembe. Vacsora után mig pezsgőztünk a lábável elkezdte simogatni a combom belső részét. Éreztem, hogy nedves vagyok. Később kocsikázni mentünk, megálltunk egy kitérőn, és rögtön az ölébe pottyantam! Még nagyban szexeltünk amikor megjelent egy rendőr és megzavarva az aktust azt mondta, hogy ez nem szexmegálló és elküldött bennünket! Elég izgalmas volt mert teljesen tisztában voltunk, hogy rajta kapnak bennünket! Otthon a konyhaasztalon folytattuk!
nemrég kimentün egy forgalmas ut szélére és ott szekszeltünk egy tutit, de ugy hogy ha valaki arra nézett az lásson.nagyon izgato volt
Igen, elnyaltam!
amikor jó idő van, akkor nem érünk rá, amikor meg szar, akkor meg mind1... :)
Mindenki csak otthon szexel???
remélem én nyerek
sakk???
najo az őreg és bevált bélyeg album ?
elnyaltad az összeset?
sakk???
najo az őreg és bevált bélyeg album ?
elnyaltad az összeset?