Elég egy helyre is,megértjük frankón..
A többit töröltem.
Üdv:free (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 11. 15. szerda 22:33), amit ide kattintva olvashatsz)
A többit töröltem.
Üdv:free (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 11. 15. szerda 22:33), amit ide kattintva olvashatsz)
Bezzeg felém nem járt senki.
minap barátnőmmel sétálgattunk a Dunaparton (viszonylag késő este), és gondoltuk, hogy "jé itt egy ilyen kis sötét zugocska, bevonulnánk kicsit". azért előtte be akartuk világítani tellával a placcot, hogy nincs-e ott valami hajléktalan/stb, és sikeresen bevilágítottunk egy másik párt :))) szegény barátnőm olyan szinten megijedt, hogy sikított is egyet, másrészt most egy darabig tuti nem lehet rávenni ilyesmire :)
Köszi! De nem a fotózáshoz kell a segítség!!:-)
Hol ez a kietlen út,segitek fotózni legközelebb,mert megyek Soponyára vadászni!
Tegnap kocsikáztunk és Fehérvár mellett egy kietlen útra értünk. Ki is használtuk!:-) Jó volt, de ha lett volna ott még 1 pár!!!:-)
Megálltunk tegnap szexelni. :-D
Ilyen bevállalós lányokat, mint Júlia szívesen megismernék
köszi, majd megpróbálom
szia Júlia a kép.tár-ból nem érdemes feltölteni képet mert általában úgy jár az ember mint te az előbb, ott jobban levannak védve a képek esetleg csak privát részre lett engedve és akkor csak az tudja megnézni aki kapott rá jogosultságot(ha jol tudom) inkább tedd fel a kepfeltoltes.hu-ra és onnan töltsd fel a képeket. sok sikert i.kutya.
Meg ez is én vagyok.
(megint jav. kellett)
(megint jav. kellett)
Ki szórakozik? A képen én vagyok látható.
Csak nem te vagy a képeken Júlia kedves???
Jobb egér - tulajdonságok, és kimásolod az url-t
(Ez egy válasz BigJoe23 üzenetére (2006. 09. 28. csütörtök 00:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 09. 28. csütörtök 00:52
Huh egy órája 10es úton egy bezárt magyar benzinkút parkolójában szemlélője lettem egy gyorsmenetnek...
Ne haragudj de ez az x-x-nekem nem mond semmit.
Egy kep sem jelenik meg!?
Egy kep sem jelenik meg!?
Ha szex nem is , de nyilvános meztelenkedés az igen.