valahol el kell kezdeni
Ma este a szecskában áztattuk a bőrt,amikor 1/4 10 körül egy félvér papula szájú tünemény meg a palija nagyon nagy műsort rendezett a meleg vízbe!Hát be vallom szar volt nézni,de ez jutott!Csak így tovább!Még most is áll a sípom:)
Na, hát süt a nap, és senki nem ír ide? :D
Várjuk az ötleteket a jó helyszínekre, és a jelentkezőket is
Össze hát! Miért ne?
Hát rajtam nem fog múlni
Sehol saját amatőr kép???
annál jobb nincs
én sem találom a zazzle féle képeket...
Weblui!Ha olvasod még, amit ide írok: én is dugtam már kint a bnőmmel, nem is egyszer.A Luppán. De minket is elijesztett az a sok és kifejezetten bunkó kukkoló! Valszeg azért mentünk ki, mert élveztük, ha netán megnéznek...stb.De ez más volt. Kár, mert amúgy sztem szuper dolog! Azóta találtunk ott jó helyeket ;)Ha még jártok ki oda, szívesen megosztom Veletek!
(Ez egy válasz Ati83 üzenetére (2006. 08. 22. kedd 11:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 08. 22. kedd 11:04
" ő előkapta a dákeszát és én 20 ember előtt meglovagoltam miközben a fszommal élveztem és nyögtem, ezután pucéran kosaraztam és a ,,fiúm" azt találta ki hogy számoljuk hány kosarat dobok és ahány pontot szerzek"
Hát ez kurrvajó!!! :D :D
Hát ez kurrvajó!!! :D :D
biztos hogy profi mind1ik.
Ez vmi szopatás vagy csak így akarsz ingyen reklámot
ehh a népligetben majdnem elmentem:) Kedvesem "kissé" felizgatott... aztán egy nagy állami cég egyik irodájának a vécéjében lett vége a dolognak...
Remélem ez te vagy katicika?
Mert jo vagy nagyon!:)
PUSZYKA minden hova:):)!
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 03. 11. szombat 10:16), amit ide kattintva olvashatsz)
Mert jo vagy nagyon!:)
PUSZYKA minden hova:):)!
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 03. 11. szombat 10:16), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (7767)
2006. 03. 11. szombat 10:16
Dobjuk fel a témát néhány igazi amatőr képpel!