:)))) hát már nem is írok semmit :D
jövő héten csatlakozik hozzánk még egy srác! 3 fiú-1 lány! képek is lesznek!!
Te.. és megint nem szóltatok? :D
nem nyilvános, de egy hétvégi ház a Velencei-tó partján, én , a bnőm és egy ismerős srác, ketten adtuk neki, a szomszédok kb 10 méterre szalonnát sütöttek, hallották a nyögéseket, de nem zavartattuk magunkat!
Sziasztok! Szerintem a vonat a legjobb de volt már kilátó,stég stb...
nem tudom mot láttál, de izé?? én nem vagyok seholsem!!
nézd meg hogy honnan szedtem! fingom sincs, hogy ki!!
Ő az én nagy ŐM!! A NŐM!!
(Ez egy válasz charlie79 üzenetére (2005. 07. 02. szombat 22:56), amit ide kattintva olvashatsz)
EZ SEM AZ ÉN NŐM!!
(Ez egy válasz charlie79 üzenetére (2005. 07. 02. szombat 22:54), amit ide kattintva olvashatsz)
Nem az én nőm! az enyém JOBB!!
a szerencsés Silver :))))) csak úgy spontán jött, h kéne ?
(Ez egy válasz X üzenetére (2005. 06. 22. szerda 18:13), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz X üzenetére (2005. 06. 22. szerda 18:13), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (368461)
Admin
2005. 06. 22. szerda 18:13
Most miért? Engem meg kinyalt és megdugott Silverman! Képzeld, ez is megtörtént! És akkor mi van??!
Sajnállak, ha te nem valósítod meg a vágyaid és csak a fantázia világában élsz!
Sajnállak, ha te nem valósítod meg a vágyaid és csak a fantázia világában élsz!
Na, hazajottem! Persze csak vicceltem, de gondoltam igy legalŕbb vŕlaszolsz..:-))
Ha elob szňlsz csaphattunk volna egy jň bulit.:-)
/elobb/ (Ez egy válasz bobxv1600 üzenetére (2005. 06. 25. szombat 15:17), amit ide kattintva olvashatsz)
Ha elob szňlsz csaphattunk volna egy jň bulit.:-)
/elobb/ (Ez egy válasz bobxv1600 üzenetére (2005. 06. 25. szombat 15:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 06. 25. szombat 15:17
:) nagyon nem hat meg.. a lényeg hogyén ott voltam :D ma mennék valahova, de nagyon... már túlvagyok egy esküvőn, és most sexelhetnékem van:D
:) nagyon nem hat meg.. a lényeg hogyén ott voltam :D ma mennék valahova, de nagyon... már túlvagyok egy esküvőn, és most sexelhetnékem van:D
(Ez egy válasz felpa üzenetére (2005. 06. 24. péntek 17:04), amit ide kattintva olvashatsz)
Mindenki alszik? akkor jó éjt!!
Lŕtod? Mŕs sem hiszi el..:;-)))))))
(Ez egy válasz Jane091 üzenetére (2006. 06. 21. szerda 20:03), amit ide kattintva olvashatsz)
Ilyen képekből kellene NAGYON NAGYON SOK!!!
A 4-es egy ! jel akart lenni!
Ilyen:!
Ilyen:!
Erre mit is mondhatnék?
Szerencsés vagy4 (Ez egy válasz Silverman74 üzenetére (2005. 06. 23. csütörtök 09:06), amit ide kattintva olvashatsz)
Szerencsés vagy4 (Ez egy válasz Silverman74 üzenetére (2005. 06. 23. csütörtök 09:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 06. 23. csütörtök 09:06
Szia StaBill:-)
Valóban volt némi kötekedésszerű abban, amire Ery reflektált! DE Ery-nek mostanában nagyon kijutott a "jóból", úgyhogy Plíz, ne haragudj Rá, még ha meg is bántott...OK!
Köszi!
Ui: Valóban már 2x kipróbáltuk 1mást, és egyikünknek sem volt oka panaszra...frankó szűziesen szoros, finom, lucskos puncija van... és naggyon jól szopik...
Valóban volt némi kötekedésszerű abban, amire Ery reflektált! DE Ery-nek mostanában nagyon kijutott a "jóból", úgyhogy Plíz, ne haragudj Rá, még ha meg is bántott...OK!
Köszi!
Ui: Valóban már 2x kipróbáltuk 1mást, és egyikünknek sem volt oka panaszra...frankó szűziesen szoros, finom, lucskos puncija van... és naggyon jól szopik...