Szia StaBill:-)
Valóban volt némi kötekedésszerű abban, amire Ery reflektált! DE Ery-nek mostanában nagyon kijutott a "jóból", úgyhogy Plíz, ne haragudj Rá, még ha meg is bántott...OK!
Köszi!
Ui: Valóban már 2x kipróbáltuk 1mást, és egyikünknek sem volt oka panaszra...frankó szűziesen szoros, finom, lucskos puncija van... és naggyon jól szopik... (Ez egy válasz Deakbill üzenetére (2005. 06. 23. csütörtök 08:40), amit ide kattintva olvashatsz)
Valóban volt némi kötekedésszerű abban, amire Ery reflektált! DE Ery-nek mostanában nagyon kijutott a "jóból", úgyhogy Plíz, ne haragudj Rá, még ha meg is bántott...OK!
Köszi!
Ui: Valóban már 2x kipróbáltuk 1mást, és egyikünknek sem volt oka panaszra...frankó szűziesen szoros, finom, lucskos puncija van... és naggyon jól szopik... (Ez egy válasz Deakbill üzenetére (2005. 06. 23. csütörtök 08:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 06. 23. csütörtök 08:40
Köszi Eryka75 de tényleg igazán nem kell,hogy sajnálj nyugodt lehetsz benne,hogy nem csak a szám jár és a faszomat verem forumozás közben hanem egy két dologban már volt nekem is részem,én csak azt szerettem volna kifelyteni bobxv1600-nak,hogy amit irt egy merő ábránd szerintem bár az is lehet,hogy tényleg megtörtént nem akartam megbántani őt,hogy meghazudtolom.Ja és,hogy Silverman kinyalt és megdugodt ehhez csak gratulálni tudok és remélni,hogy hatalmasat élveztél igazad van nincs is ebben semmi különös nyalni mindenki tud,rám sem volt idáig panasza a páromnak.
Köszi Eryka75 de tényleg igazán nem kell,hogy sajnálj nyugodt lehetsz benne,hogy nem csak a szám jár és a faszomat verem forumozás közben hanem egy két dologban már volt nekem is részem,én csak azt szerettem volna kifelyteni bobxv1600-nak,hogy amit irt egy merő ábránd szerintem bár az is lehet,hogy tényleg megtörtént nem akartam megbántani őt,hogy meghazudtolom.Ja és,hogy Silverman kinyalt és megdugodt ehhez csak gratulálni tudok és remélni,hogy hatalmasat élveztél igazad van nincs is ebben semmi különös nyalni mindenki tud,rám sem volt idáig panasza a páromnak.
(Ez egy válasz X üzenetére (2005. 06. 22. szerda 18:13), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (368461)
Admin
2005. 06. 22. szerda 18:13
Most miért? Engem meg kinyalt és megdugott Silverman! Képzeld, ez is megtörtént! És akkor mi van??!
Sajnállak, ha te nem valósítod meg a vágyaid és csak a fantázia világában élsz!
Sajnállak, ha te nem valósítod meg a vágyaid és csak a fantázia világában élsz!
Ismerős, csak párokkal!!
a mai világba bármit lehet, csak akarni kell!! 1 hónapja pénteken a bnőm du azt kívánta, hogy 2 fiú dugja, erre küldtem egy sms-t a megfelelő helyre, 1 óra múlva tali és á egy órával már a srác lakásán adtuk neki!! Ennyi! De én is ugyanígy voltam 2 lánnyal EGYSZERRE! SZERETJÜK EGYMÁST ÉS A SZEXET!!
Most miért? Engem meg kinyalt és megdugott Silverman! Képzeld, ez is megtörtént! És akkor mi van??!
Sajnállak, ha te nem valósítod meg a vágyaid és csak a fantázia világában élsz! (Ez egy válasz JFF üzenetére (2006. 12. 15. péntek 21:37), amit ide kattintva olvashatsz)
Sajnállak, ha te nem valósítod meg a vágyaid és csak a fantázia világában élsz! (Ez egy válasz JFF üzenetére (2006. 12. 15. péntek 21:37), amit ide kattintva olvashatsz)
:)) a vicc az, hogy télleg megtörtént... de tudodmit? legyen igazad :)
(Ez egy válasz JFF üzenetére (2006. 12. 15. péntek 21:37), amit ide kattintva olvashatsz)
és utánna felébredtél.De legalább van fantáziád.
(Ez egy válasz bobxv1600 üzenetére (2005. 06. 22. szerda 08:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 06. 22. szerda 08:29
:))) már korán reggel adtunk az erotikának a kolleganőmmel.. gyerekek.. erdőben, fának támasztva.. huhh :) éljen a természet és a jóidő
:))) már korán reggel adtunk az erotikának a kolleganőmmel.. gyerekek.. erdőben, fának támasztva.. huhh :) éljen a természet és a jóidő
:)) jogos... én ezt szeretem a motorozásban.. szép helyek, csini lányok.. eldugott rétek ;) aztán egy kis testmozgás sem árt a sok ülés után :D
Én szívesen kiverem ha nézik jó csajok.
En viszont szoktam volt forumozni...
Semmi ovatoskodas a nemzetiseggel.
Igen a "roman" szo serto, ha nem romannak/rol mondod!
Nem "szebben" kell mondani, hanem helyesebben!
Engem meg az zavar, ha a magyarorszagi magyarnak mindegy, hogy kirol mit mond.
Erdely-bol attelepult felesegem egyszer megkerdezte egy volt osztalytarsa: "...mond, hogy van az, hogy ilyen jol beszelsz magyarul? Teroman vagy nem?..."
Tehat tenyleg nem ertettel meg.
Delehet, hogy ezek utan sem!
Sajnalom. (Ez egy válasz X üzenetére (2005. 06. 19. vasárnap 03:37), amit ide kattintva olvashatsz)
Semmi ovatoskodas a nemzetiseggel.
Igen a "roman" szo serto, ha nem romannak/rol mondod!
Nem "szebben" kell mondani, hanem helyesebben!
Engem meg az zavar, ha a magyarorszagi magyarnak mindegy, hogy kirol mit mond.
Erdely-bol attelepult felesegem egyszer megkerdezte egy volt osztalytarsa: "...mond, hogy van az, hogy ilyen jol beszelsz magyarul? Teroman vagy nem?..."
Tehat tenyleg nem ertettel meg.
Delehet, hogy ezek utan sem!
Sajnalom. (Ez egy válasz X üzenetére (2005. 06. 19. vasárnap 03:37), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (602)
2005. 06. 19. vasárnap 03:37
bocs, nem szoktam fórumozni de ezt nem állom meg szó nélkül:)
mano azt mondta románok voltak... naés? ugyanígy lehettek volna horvátok, csehek, magyarok, stb.
bocs ha tévedek, de úgy vettem ki a szavaidból, hogy az a szó: román, sértő lenne, ezért szebben úgy kell mondani: romániai
ha nem így van akkor tévedtem és bocs, ellenkező esetben viszont nem értelek... és zavar ez a túlzott óvatoskodás a nemzetiségiekkel
mano azt mondta románok voltak... naés? ugyanígy lehettek volna horvátok, csehek, magyarok, stb.
bocs ha tévedek, de úgy vettem ki a szavaidból, hogy az a szó: román, sértő lenne, ezért szebben úgy kell mondani: romániai
ha nem így van akkor tévedtem és bocs, ellenkező esetben viszont nem értelek... és zavar ez a túlzott óvatoskodás a nemzetiségiekkel
Amúgy szerintem az ágy már hátrrébb szorult, sokkal többet szexelnek a "fiatalok" a természetben, autóban, parkban,tóparton, utcán..... legalább is a haverok és munkatársak ezt mondják!4 persze ha az időjárás engedi!! MI is ott szeretjük, a nőm kedvére sikíthat, én adhatom neki, a végén nem kell figyelni, hogy mit kensz össze.... TUTI!!!
Nyilvános helynek számít a pláza tetőparkoló is? Szoktuk ott csinálni!! Jó a levegő!!
:))) én tegnap huncutkodtam egy ismerősömmel ... ráadást a mezőőr sűrűn járőrözött :))) de asszem nem csak az adrenalintől vert hevesebben a szivem... ő akkor csinálta először így.. és várja a folytatást :) hajrá, amíg ilyen szép az idő
No, ez a verseny ide illik!!
bocs, nem szoktam fórumozni de ezt nem állom meg szó nélkül:)
ha nem így van akkor tévedtem és bocs, ellenkező esetben viszont nem értelek... és zavar ez a túlzott óvatoskodás a nemzetiségiekkel (Ez egy válasz birlik üzenetére (2005. 06. 16. csütörtök 19:59), amit ide kattintva olvashatsz)
ha nem így van akkor tévedtem és bocs, ellenkező esetben viszont nem értelek... és zavar ez a túlzott óvatoskodás a nemzetiségiekkel (Ez egy válasz birlik üzenetére (2005. 06. 16. csütörtök 19:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 06. 16. csütörtök 19:59
..." a rendszamrol kesobb kiderult romanok voltak..."
Ezt irtad es nem azt amit most irtal!
Nem emlekszel?
Nem emlekszel?
..." a rendszamrol kesobb kiderult romanok voltak..."
Nem emlekszel? (Ez egy válasz mano43 üzenetére (2005. 06. 16. csütörtök 19:35), amit ide kattintva olvashatsz)
Nem emlekszel? (Ez egy válasz mano43 üzenetére (2005. 06. 16. csütörtök 19:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 06. 16. csütörtök 19:35
birlik: Nem mondtam semmit, hogy milyen nemzetiségüek voltak, csak annyit, hogy az autó rendszámát Romániában adták ki.
Dörk Digler: ha bementek volna egy szobába, akkor ezt a topikot be lehet zárni :) Nyugi a "fiatal gyerekek" többet tudnak, nekik ez semmi :)
Dörk Digler: ha bementek volna egy szobába, akkor ezt a topikot be lehet zárni :) Nyugi a "fiatal gyerekek" többet tudnak, nekik ez semmi :)
birlik: Nem mondtam semmit, hogy milyen nemzetiségüek voltak, csak annyit, hogy az autó rendszámát Romániában adták ki.
(Ez egy válasz birlik üzenetére (2005. 06. 16. csütörtök 11:20), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz birlik üzenetére (2005. 06. 16. csütörtök 11:20), amit ide kattintva olvashatsz)
Persze, hogy mindegy a nemzetiseguk,de nem mindegy hogyan fogalmazod meg a mondatod.
Ugy erted,hogy: romaniaiak voltak.
Nem mindegy! (Ez egy válasz ati--- üzenetére (2006. 05. 30. kedd 16:58), amit ide kattintva olvashatsz)
Nem mindegy! (Ez egy válasz ati--- üzenetére (2006. 05. 30. kedd 16:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 05. 30. kedd 16:58
Napoztunk egymás mellett a barátnômmel a Lupa szigeti
tavaknál (Budakalász) és nem bírtuk tovább... szeretkezni
kezdtünk úgy, hogy mellettünk jobbra balra pár méterre voltak
párok, magányos pasik... elôszôr csak óvatosan csináltuk,
késöbb már nem érdekelt minket hogy látnak, sôt izgatott is...
Úgy tűnt ôket is izgatta...
tavaknál (Budakalász) és nem bírtuk tovább... szeretkezni
kezdtünk úgy, hogy mellettünk jobbra balra pár méterre voltak
párok, magányos pasik... elôszôr csak óvatosan csináltuk,
késöbb már nem érdekelt minket hogy látnak, sôt izgatott is...
Úgy tűnt ôket is izgatta...