Én is várom a jó kis storikat!
Hol,mikor,hányan láttak vagy bármi ami veled "történt" nyilvános helyeken szex közben!De ha gondolod írhatsz a beja20@freemail.hu-ra
(Ez egy válasz vikicsaj üzenetére (2005. 03. 12. szombat 13:36), amit ide kattintva olvashatsz)
mi is érdekelne?:)
Engem érdekelne,nekem is van pár sztorim!
(Ez egy válasz vikicsaj üzenetére (2005. 03. 12. szombat 13:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 03. 12. szombat 13:12
Én is szeretem a spontán dolgokat.Sokat tudnék mesélni,nem tudom,kit mennyire érdekel...:)
Én is szeretem a spontán dolgokat.Sokat tudnék mesélni,nem tudom,kit mennyire érdekel...:)
Még mindig semmi változás ezen az oldalon!
Nah nem azert mert oda jarunk.
Csakhat arra volt a seta aztan ...
Buzit nemlattam
Csakhat arra volt a seta aztan ...
Buzit nemlattam
Oda járnak a buzik is.
Before-ral találkoztál? (Ez egy válasz Peter North üzenetére (2005. 03. 08. kedd 04:44), amit ide kattintva olvashatsz)
Before-ral találkoztál? (Ez egy válasz Peter North üzenetére (2005. 03. 08. kedd 04:44), amit ide kattintva olvashatsz)
Hát én csináltam hidegbe is!
Népliget késődélután...
Népliget késődélután...
Ezt én is őszíntén reménylem.
Kedves Before!
Ráharaptál a fiúhúsra? (Ez egy válasz Before üzenetére (2005. 03. 07. hétfő 11:46), amit ide kattintva olvashatsz)
Ráharaptál a fiúhúsra? (Ez egy válasz Before üzenetére (2005. 03. 07. hétfő 11:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 03. 07. hétfő 11:46
Kedves főiskolás izé...
Annyi intelligenciát igazán összekaparhattál volna főiskolás létedre, hogy tudd: nem illik egy fórumba egy csomószór bemásolni ugyanazt a szöveget!
Semmi bajom a vágyaiddal, de baromi unalmas már a harmadik topicban ugyanazt látni, főleg ebben, aminek a címe az, hogy "Szex nyilvános helyeken", miközben te többször kikötöd, hogy semmi szex, csak nudi.
Nem érzed égőnek?
Annyi intelligenciát igazán összekaparhattál volna főiskolás létedre, hogy tudd: nem illik egy fórumba egy csomószór bemásolni ugyanazt a szöveget!
Semmi bajom a vágyaiddal, de baromi unalmas már a harmadik topicban ugyanazt látni, főleg ebben, aminek a címe az, hogy "Szex nyilvános helyeken", miközben te többször kikötöd, hogy semmi szex, csak nudi.
Nem érzed égőnek?
Kedves főiskolás izé...
Nem érzed égőnek?
Nem érzed égőnek?
Sziasztok! Budapesti főiskolás fiú vagyok. Kizárólag közös meztelenkedésre keresek haverilag lányokat, nőket. Semmi többet nem akarok, csak nudizni. Tavaly ismertem meg ezt az érzést, hihetetlenül kellemes, nyugis, és izgalmas dolog meztelenül lenni szép tavaknál, meztelen emberek között, csak egyedül unalmas. Keresgéltem társat, de csak melegek akartak jönni, a lányok csak hülyítettek. Fontos, hogy NEM szexet keresek, ugyanis van barátnőm akivel nagyon jól megvagyunk, kivéve ezen a téren...Tehát simán barátilag ha van kedved nyáron tavaknál, strandon együtt nudizni, napozni, légyszi jelentkezz. Télen lakásban ugyanez megoldható, nagyon kellemes lehet együtt fürdeni, meztelenül TV-zni, megmasszírozni egymást... Van webkamera is ha van kedved kezdhetjük ott :)
u.i.: Mivel nudizni keresek társakat és nem szexet, hetero fiúk is írhatnak, de semmi trükk!!!!! Címem: nudizzunk@freemail.hu
u.i.: Mivel nudizni keresek társakat és nem szexet, hetero fiúk is írhatnak, de semmi trükk!!!!! Címem: nudizzunk@freemail.hu
Reméljük jön a TAVASZ és mindenki tele lesz új sztorikkal és képekkel! Nem csak az aberráltak lesznek többségben!!
cép csaj
Senki nem akar hozzászólni ehhez az oldalhoz?
Minden kezdet nehéz!
(Ez egy válasz bobxv1600 üzenetére (2005. 02. 25. péntek 08:15), amit ide kattintva olvashatsz)
Látom képet beszúrni azt nemtudsz
(Ez egy válasz X üzenetére (2004. 09. 19. vasárnap 20:47), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (74101)
2004. 09. 19. vasárnap 20:47
Amit te irtál site cimet ott szó nincs ilyenről.Az egy nagy átverés a javábol.
Küldjetek képet magatokról, akár ide vagy privire. Kölcsönös szimpátia esetén sok minden előfordulhat!!