Kölcsönös szimpátia esetén benne lennénk a dologban.
Kép rólam.
Nekünk már volt olyan leselkedőnk aki vissza jött s azt hitte nem vettük észre.
Pedig igen s neki szóllt az előadásunk.
Kép rólam.
Nekünk már volt olyan leselkedőnk aki vissza jött s azt hitte nem vettük észre.
Pedig igen s neki szóllt az előadásunk.
Egy tegnapi eset: este sétáltunk az utcán egy kedves hölgyismerőssel hazafelé. Az idő kb este 10-11 körül volt. Egy hirtelen ötletet követően megálltunk egy lakótelepen. Nem a szélén, persze nem is a közepén. A hely félig eldugottnak mondható, bar volt egy házsor szemben és persze egy mögöttünk. A dolog vége: egy gyors szopás után egy viszonylag gyors dugás volt (szeretkezésnek ezt nem mondhatnám). Az egész kb 15-20 percig tartott és a fenekem szinte szétfagyott.
ebbe a baráti társaságba becsatlakozhat egy motoros pár is?! merakkor mennénk mi is
Ismerős a helyzet!
tegnap megálltunk nagygombos mellett a gesztenyesornál az asszonnyal egyet dugni. nagyon kellemes volt! csak az volt egy kicsit zavaró, de nagyon izgató is, hogy az úttól kb 10 m-re voltunk és a fél óra alatt amíg ott voltunk 19 autó ment el mellettünk. kíváncsi lennék hányan láttak meg, ugyanis a hideg ellenére a kocsi előtt ill. a motorháztetőn csináltuk, de a bokrok egy kicsit takartak. az asszony nagyon beindult amikor 1 opel 4.-szer ment el mellettünk.
tegnap megálltunk nagygombos mellett a gesztenyesornál az asszonnyal egyet dugni. nagyon kellemes volt! csak az volt egy kicsit zavaró, de nagyon izgató is, hogy az úttól kb 10 m-re voltunk és a fél óra alatt amíg ott voltunk 19 autó ment el mellettünk. kíváncsi lennék hányan láttak meg, ugyanis a hideg ellenére a kocsi előtt ill. a motorháztetőn csináltuk, de a bokrok egy kicsit takartak. az asszony nagyon beindult amikor 1 opel 4.-szer ment el mellettünk.
Jó lenne egy baráti társaságot létrehozni, akik szeretik az ilyen dolgokat, és PL: miden hónap 1.-3.- hétvégén találkozhatnánk vmi kijelölt helyen este, és mehetne a szex!
Itt mindig megtalálhatók vagyunk! Ez az oldal a legjobb!!! Csak kevés a hozzászóló!
A vízparti szexpartyt mi is nagyon szeretjük!!!
Melyik képekből? Nem igazán látok rajtuk semmit.Az utóbbiakból legalábbis.
Nos? Megnéztétek?
Megnéztem. a 1039,1024, 1012 a miénk.
Csak a feleségem képei vannak fent. Rá vagyok büszke! amatőr lányok oldalon GRUPPÁR néven van fent pár darab. 3-4 sorozat. És NEKTEK van fent?
Nyáron este v éjjel csináltunk olyat, hogy a feleségem meztelen volt, én vezettem és közben orális kényeztetésben volt részem. Így kocsikáztunk Fehérváron.
Fehérvárcsurgó a halastónál sem!Főleg ha benéznek az autó ablakán!
megyönk = megyünk
Szóljatok ha mentek,megyönk mi is!!!
Szfváron a Kelemen B lakótelep mögötti halastóhoz járnak nyáron a fiatalok szexelni. Állítólag!
Mi esküvőn voltunk, éjjel az étterem előtt adtuk neki, pedig sokan jártak arra,de takarásban voltunk.
Érdekes.. főleg ha véletlenül rendőrségi akciót folytatnak és a rendőr bekopog az ablakon...
Erre mondaná lótusvirág íj...
Erre mondaná lótusvirág íj...