Ja és a Velencei-tóról se feledkezzünk meg. :)
Az exemmel Szfváron, a kiserdőben egy fa alatt du. 2-kor. Szegény arajáró pasi majdnem leesett a bicajról.
De jó hely a sárpentelei erdő is.
De jó hely a sárpentelei erdő is.
Gánton, a tónál szintén.
Ismer valaki olyan helyet Fejér megyében, ahova nyáron a fiatal párok kijárnak szexelni? Állítólag a Fehérvárcsurgói tó ilyen!
Sziasztok! Ti is Szfváriak vagytok? Ha van kedvetek kötetlen egymás előtti szexhez, szóljatok! Mi benne vagyunk a párommal!
Nekünk PL Szfvár mellet a főúttól kb 50 méterre , az autó csomagtartóján szexeltünk, mikor 2 méterre előbukkant egy fiatal turista és elsétált mellettünk. Szegény tiszta vörös volt és oda sem mert nézni, de mi meg úgy bele voltunk melegedve, hogy nem akartuk abbahagyni. Mikor végeztünk, tovább indultunk, a helytől 2-300 méterre egy stoppos állt kint, de amint meglátta az autónkat,elfordult, akkor láttuk, hogy a mi kis leselkedőnk az.
Nekünk PL Szfvár mellet a főúttól kb 50 méterre , az autó csomagtartóján szexeltünk, mikor 2 méterre előbukkant egy fiatal turista és elsétált mellettünk. Szegény tiszta vörös volt és oda sem mert nézni, de mi meg úgy bele voltunk melegedve, hogy nem akartuk abbahagyni. Mikor végeztünk, tovább indultunk, a helytől 2-300 méterre egy stoppos állt kint, de amint meglátta az autónkat,elfordult, akkor láttuk, hogy a mi kis leselkedőnk az.
Szia andrew24.A párom volt az aki csinálta csinálja ezeket a képeket, de nekem kifejezetten tetszenek.
a legjobb strandon kabinban, miközben sorba állnak a nagyik az öltözőre várva
Erdőben s kint a mezőn, ahol még úgy is meg tudják lesni az embert, hogy észre sem veszi.Az ilyet érdemes megörökíteni.Sajna fehérváron kevés az erdő.
Hát...a "büntetést" most előre megkaptam...
De ilyen "bűntetés végrehajtó" mellett, azt hiszem, gyakrabba fogok bűnözni...
De ilyen "bűntetés végrehajtó" mellett, azt hiszem, gyakrabba fogok bűnözni...
Jó volt már talizni... :D:D:D:D
Sajnálom a letartóztatásod elmaradását... ;)
Neked a járgányod, a rendőrnek meg a gumibotja is elmaradt.... hmmm...
Nagy "büntetést" kívánok Néked!
Sajnálom a letartóztatásod elmaradását... ;)
Neked a járgányod, a rendőrnek meg a gumibotja is elmaradt.... hmmm...
Nagy "büntetést" kívánok Néked!
Édesem...egy boszitól mit vártál?
Letartóztatás elmaradt...még
Letartóztatás elmaradt...még
Gonosz vagy, és ez megmutatkozott pénteken is... [#eplus 2]
Amúgy Neked könnyű volt ;)
Kár hogy múltkor nem voltam, akkor cukkolhattalak volna én is...
Amúgy milyen volt a priccsen? Nem tartóztattak le?
Amúgy Neked könnyű volt ;)
Kár hogy múltkor nem voltam, akkor cukkolhattalak volna én is...
Amúgy milyen volt a priccsen? Nem tartóztattak le?
Mire is?
Tudod kedves, milyen éhes voltam? hmm....
:D
:D
Hát...a pincér még időben kivitte a vacsit...bár a Kama Sutra szerintem sok embernek tetszett volna...
Hi!
Kedvenc nyilvános helyem a Veszprémi vár volt, késő éjjel :D
Amúgy megint majdem összejött egy nyilvános hely... Csak sokan voltak az étteremben...
Éljen a chatbuli!!!
Kedvenc nyilvános helyem a Veszprémi vár volt, késő éjjel :D
Amúgy megint majdem összejött egy nyilvános hely... Csak sokan voltak az étteremben...
Éljen a chatbuli!!!
Én aa feleségemmel a Balatonon a strandon,pontosabban a vízben szexeltünk egy nagyot. Mellettünk 2 méterre fiatalok fürödtek(igaz mi is csak 25 vagyunk) finoman,lassan. Nagyon izgató volt, de a lányok vigyázzanak,mert ilyen helyeken könnyen összeszedhetnek valami bacit! Tapasztalat.
Milyen volt?Olyan mint ahogyan elképzelted?
SZIA! Mit tettél meg?
És megtettem............
(Ez egy válasz X üzenetére (2005. 02. 05. szombat 22:19), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (368461)
2005. 02. 05. szombat 22:19
Szerintem az igazán izgis dolgok spontán születnek. De ez csak az én véleményem:-)
Milyen jókat lehet fantáziálgatni a buszon ülve/állva pl., titkon odapislantani az "álompasira/nőre" és eljátszani a gondolattal, hogy odamegyek/odajön hozzám és lejátszódik mindaz köztünk, ami előtte szeplőtlen fantáziánkban lepörgött....Már a gondolat is bizsergető, hogy képzeletben levetkőztettem..simogattam, kényeztettem, s a kiszemelt ebből semmit sem sejt:-)
Ha azok a "hülye" erkölcsök nem lennének, egyszer azért lehet, hogy "szerencsét próbálnék"....
Most ez azért a spontanitásnak elég szélsőséges módja volt, de csak arra szerettem volna kitérni, hogy aki nagyon előre tervez, az nem biztos, hogy azt kapja, amit akar/akart.
Milyen jókat lehet fantáziálgatni a buszon ülve/állva pl., titkon odapislantani az "álompasira/nőre" és eljátszani a gondolattal, hogy odamegyek/odajön hozzám és lejátszódik mindaz köztünk, ami előtte szeplőtlen fantáziánkban lepörgött....Már a gondolat is bizsergető, hogy képzeletben levetkőztettem..simogattam, kényeztettem, s a kiszemelt ebből semmit sem sejt:-)
Ha azok a "hülye" erkölcsök nem lennének, egyszer azért lehet, hogy "szerencsét próbálnék"....
Most ez azért a spontanitásnak elég szélsőséges módja volt, de csak arra szerettem volna kitérni, hogy aki nagyon előre tervez, az nem biztos, hogy azt kapja, amit akar/akart.