Sziasztok!
Én voltam a srác aki lekéste az "eksönt"!
Sajnáltam is nagyon,mert gyönyörű szép Nő a párod!!! Remélem lesz még lehetőség,és szóltok ha ilyet terveztek!!!!
Üdv! (Ez egy válasz X üzenetére (2009. 05. 17. vasárnap 06:54), amit ide kattintva olvashatsz)
Én voltam a srác aki lekéste az "eksönt"!
Sajnáltam is nagyon,mert gyönyörű szép Nő a párod!!! Remélem lesz még lehetőség,és szóltok ha ilyet terveztek!!!!
Üdv! (Ez egy válasz X üzenetére (2009. 05. 17. vasárnap 06:54), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (314412)
2009. 05. 17. vasárnap 06:54
Egy srác volt ott és néhány táborozó.
A srácot bevettük harmadiknak, a táborozóknak pedig volt néhány kellemes percük, amikor fát gyűjteni indultak. Andi magas sarkú cipőben, övszerű miniben és egy melltartóban volt. Felváltva szeretkeztünk vele. Hátulról keféltem miközben a srác derekát átölelve szopta. Közben néha a Dunán úszó kivilágított hajókban is gyönyörködött.
Utána elszívtunk egy cigit a kocsi mellett, akkor futott be még egy srác. Látta Andi hiányos öltözetét gondolom kitalálta, hogy lekéste az eksönt. Bocsi!
Az előjáték után Andival itthon még egy nagyot szeretkeztünk.
A srácot bevettük harmadiknak, a táborozóknak pedig volt néhány kellemes percük, amikor fát gyűjteni indultak. Andi magas sarkú cipőben, övszerű miniben és egy melltartóban volt. Felváltva szeretkeztünk vele. Hátulról keféltem miközben a srác derekát átölelve szopta. Közben néha a Dunán úszó kivilágított hajókban is gyönyörködött.
Utána elszívtunk egy cigit a kocsi mellett, akkor futott be még egy srác. Látta Andi hiányos öltözetét gondolom kitalálta, hogy lekéste az eksönt. Bocsi!
Az előjáték után Andival itthon még egy nagyot szeretkeztünk.
Egy srác volt ott és néhány táborozó.
Az előjáték után Andival itthon még egy nagyot szeretkeztünk. (Ez egy válasz X üzenetére (2009. 05. 16. szombat 19:28), amit ide kattintva olvashatsz)
Az előjáték után Andival itthon még egy nagyot szeretkeztünk. (Ez egy válasz X üzenetére (2009. 05. 16. szombat 19:28), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (314412)
2009. 05. 16. szombat 19:28
Valaki szervez valamit ma estére? Ha valakit érdekel: ma este kilenc óra után Hajógyári sziget északi csücsök.
Szia! Minket is érdekelne pár hely a Dunaparton ha tudnál pár ötletet küldeni azt köszönjük .mail:standard1@citromail.hu
(Ez egy válasz X üzenetére (2009. 04. 15. szerda 19:25), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (373340)
2009. 04. 15. szerda 19:25
Szóval a dunapart:
Dunakeszivel szemben a szigeten kellemes a hely a dunaparton. Kevesen is vannak, azok is csak evezősök. A kedvesem bringával jött, én kajakkal. Nem messze volt már egy pár. Napoztak, és figyeltek minket. Aztán belevetettük magunk a szexbe. Az első kör után odajött a szmszéd figyelős srác, és kérdezte, hogy lenne e kedvünk közelebb menni és néznénk egymást.
Volt.
Izgalmas nézelődés volt. A szomszédban szoptak, aztán dugtak is egy igazit. Mi is. Este dög fáradt voltam a bevetéstől.
Kedvesemmel még többször találkoztunk ott a parton, és kereste a szomszédékat. Izgatta a dolog, de többször már nem jött össze.
Ami jó hely a Szentendrei sziget Nagyduna északi spicctől lefelé, Tahival szemben, és Dunakeszivel, Göddel szemben is sok frankó hely van.
Aki kér fotót priviben küldök.
Dunakeszivel szemben a szigeten kellemes a hely a dunaparton. Kevesen is vannak, azok is csak evezősök. A kedvesem bringával jött, én kajakkal. Nem messze volt már egy pár. Napoztak, és figyeltek minket. Aztán belevetettük magunk a szexbe. Az első kör után odajött a szmszéd figyelős srác, és kérdezte, hogy lenne e kedvünk közelebb menni és néznénk egymást.
Volt.
Izgalmas nézelődés volt. A szomszédban szoptak, aztán dugtak is egy igazit. Mi is. Este dög fáradt voltam a bevetéstől.
Kedvesemmel még többször találkoztunk ott a parton, és kereste a szomszédékat. Izgatta a dolog, de többször már nem jött össze.
Ami jó hely a Szentendrei sziget Nagyduna északi spicctől lefelé, Tahival szemben, és Dunakeszivel, Göddel szemben is sok frankó hely van.
Valaki szervez valamit ma estére? Ha valakit érdekel: ma este kilenc óra után Hajógyári sziget északi csücsök.
Voltam a héten a kedvenc helyemen a dunaparton.
Írtó jó idő volt a sexre. A párom rádőlt a motorháztetőre, én pedig ami belefért.......
Nem volt nagy takarás, és kukkoló se.
Írtó jó idő volt a sexre. A párom rádőlt a motorháztetőre, én pedig ami belefért.......
Nem volt nagy takarás, és kukkoló se.
Sziasztok! Szombaton megyünk ki a párommal a Margit szigetre 1- vad szeretkezésre, a szökökút környékém este 11 után. Ha vannak esetleg olyan párok akik csatlakoznának ill izgat a téma irjanak! Nekünk az első lesz nincs tapasztalatunk de izgalmasnak vennénk ha messziröl kukkolnának minket....
Sziasztok! Pécsiek közül tud valaki valami jó helyet, ahol nappal is lehet autóban kefélni és nem járnak arra?
sziasztok!van esetleg olyan hely bp-déli részén amit gyakrabban frekventálnak párok az esti órákban ,kikapcsolodásra esetleg nyilvános szexre?hely hiányában én is mennék a csajommal,ki tudja lehet még több is történhet!msn ejvbig@hotmail.com csak párok!!!
Mihez várod a hozzászólásokat? A jó időhöz meg az azt tervezzük, hogyhoz? Vagy ahhoz, hogy a természet lágy ölén akarsz szexelni a pároddal? Ez a hely arról szól, mit szóljunk hozzá? Írd meg, mikor, merre, meddig s biztos lesz közönség, ha ez kell, légy biztos benne és ne visszakozz. Mi meg az akciót várjuk.
(Ez egy válasz X üzenetére (2009. 04. 20. hétfő 17:38), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (68131)
2009. 04. 20. hétfő 17:38
Még mindig várom a hozzászolásotokat !!! Sziasztok! Itt a jo idö és a párommal azt tervezzük kimegyünk a héten a városligetbe és a vajdahunyadvár környékén szeretkezünk 1 szenvedéjeset. Régota izgat már milyen lehet szabadban ahol bárki megláthat.... irjon akinek volt már ilyeben része! mint résztvevö mint kukkolo milyen érzés! Az biztos hogy sötétedésbe megyünk még lehet hogy megirom napra pontosan ha érdkel valakit.....
"én bárhol bárkivel lefekszek. lehet öreg ember is , csak a fasza felálljon." -írod. Nagyon helyes, de nem árt, ha tudod, hogy tőled függ. Ha jó csaj vagy és teszel róla, akkor fel fog állni neki, hidd el.
(Ez egy válasz X üzenetére (2009. 04. 20. hétfő 14:32), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (432008)
2009. 04. 20. hétfő 14:32
én bárhol bárkivel lefekszek. lehet öreg ember is , csak a fasza felálljon.
Faragó Vanesszának hívnak, myvipen nyugodtan kersee meg,v vegyél fel msnre.
vanessza2008@hotmail.com
vanessza2008@hotmail.com
Még mindig várom a hozzászolásotokat !!! Sziasztok! Itt a jo idö és a párommal azt tervezzük kimegyünk a héten a városligetbe és a vajdahunyadvár környékén szeretkezünk 1 szenvedéjeset. Régota izgat már milyen lehet szabadban ahol bárki megláthat.... irjon akinek volt már ilyeben része! mint résztvevö mint kukkolo milyen érzés! Az biztos hogy sötétedésbe megyünk még lehet hogy megirom napra pontosan ha érdkel valakit.....
én bárhol bárkivel lefekszek. lehet öreg ember is , csak a fasza felálljon.
vanessza2008@hotmail.com
vanessza2008@hotmail.com
Azert sotetedeskor egy locan, kenyelmetlenul, berhazakkal korulveve! Az sem volt kutya! Csak keves lany megy bele! Utanna meg gatyatakaritas, mert meg a farmer is atazott! Az mar cikibb volt!
Nagyon otletes es jo tippek! Nem ismerosek ezek a helyek, de erdekelnenek! Szivesen neznem a fotokat is priviben! Koszi! kacsa55@hotmail.com
(Ez egy válasz X üzenetére (2009. 04. 15. szerda 19:25), amit ide kattintva olvashatsz)
Szóval a dunapart:
Volt.
Volt.
milyen volt a csaj mennyire volt szép és hány éves kőrűl volt... és mit látál pontosan... előre is kőszi...
(Ez egy válasz X üzenetére (2009. 04. 19. vasárnap 18:28), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (156485)
2009. 04. 19. vasárnap 18:28
Üdv mindenkinek. Érdekes hogy a Hármas Határ Hegyet nem írja senki. Oda pedig sokan járnak szexelni. Tegnap láttam 1párt pokrócon hancúrozni. Teljesen mesztelen. A végén mikor a lány elélvezett meglátott hogy nézem őket. Kicsikét zavarba jött,de legalább nem csesztek le. Izgi volt nagyon. Kár hogy a párom nem ilyen belevaló. Ha valakit nem zavarna szivesen nézném őket vagy fotóznám....stb. Vannak még jó helyek azért Pesten is. Üdv Hozzászólásokat várom!
Üdv mindenkinek. Érdekes hogy a Hármas Határ Hegyet nem írja senki. Oda pedig sokan járnak szexelni. Tegnap láttam 1párt pokrócon hancúrozni. Teljesen mesztelen. A végén mikor a lány elélvezett meglátott hogy nézem őket. Kicsikét zavarba jött,de legalább nem csesztek le. Izgi volt nagyon. Kár hogy a párom nem ilyen belevaló. Ha valakit nem zavarna szivesen nézném őket vagy fotóznám....stb. Vannak még jó helyek azért Pesten is. Üdv Hozzászólásokat várom!
Szólni kell csak és szívesen videóznék, hogy szex is legyen a parton.
(Ez egy válasz X üzenetére (2009. 04. 16. csütörtök 07:50), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (399158)
2009. 04. 16. csütörtök 07:50
Nekünk több videónk is van az említett partszakaszokról. Igaz szex nincs benne, mert nem volt aki felvegye. Általában csak a párom kelleti magát rajtuk. Van több is, amin hallani, hogy kiszólnak a kenusok. Majd ha jó kedvem lesz, felteszek egyet.
Nekünk több videónk is van az említett partszakaszokról. Igaz szex nincs benne, mert nem volt aki felvegye. Általában csak a párom kelleti magát rajtuk. Van több is, amin hallani, hogy kiszólnak a kenusok. Majd ha jó kedvem lesz, felteszek egyet.
látamirtál amugy neked is utolag boldog nyuszit! de a korotokat még mindig nem irtad meg ...
légyszives ha tudsz meg kőszőném ... rebele@freemail.hu
Szóval a dunapart:
Volt.
Volt.