Szólj hozzá te is!
Ez egy válasz lesz üzenetére () Mégsem

A téma leírása

Parkoló, bevásárlóközpont, a természet lágy öle, színházi páholy , közlekedési eszközök, stb...
Szexeltél már így? Izgalmas volt? Oszd meg velünk élményeidet!

Nem társkereső! IMindenféle időpont és helyszín egyeztetést csak priviben, ezért a felajánlkozó bejegyzések moderálásra/törlésre kerülnek!

Az eddigi hozzászólások

2009. 04. 15. szerda 19:25  #971
Törölt felhasználó (373340)
Szóval a dunapart:
Dunakeszivel szemben a szigeten kellemes a hely a dunaparton. Kevesen is vannak, azok is csak evezősök. A kedvesem bringával jött, én kajakkal. Nem messze volt már egy pár. Napoztak, és figyeltek minket. Aztán belevetettük magunk a szexbe. Az első kör után odajött a szmszéd figyelős srác, és kérdezte, hogy lenne e kedvünk közelebb menni és néznénk egymást.
Volt.
Izgalmas nézelődés volt. A szomszédban szoptak, aztán dugtak is egy igazit. Mi is. Este dög fáradt voltam a bevetéstől.
Kedvesemmel még többször találkoztunk ott a parton, és kereste a szomszédékat. Izgatta a dolog, de többször már nem jött össze.
Ami jó hely a Szentendrei sziget Nagyduna északi spicctől lefelé, Tahival szemben, és Dunakeszivel, Göddel szemben is sok frankó hely van.
Aki kér fotót priviben küldök.
2009. 04. 15. szerda 12:29  #970
Törölt felhasználó (399158)
Ez sosem úgy van, hogy előre eltervezzük. Akkor hajnalban kellett Gödöllőre menni és unalmasan álmatag volt az út. Normál esetben ilyenkor mi is épp kimászunk az ágyból odahaza. Ezekben a spontanitás a legjobb.
2009. 04. 14. kedd 15:18  #969
fjoy fjoy
Kérlek, írj egy pár helyet!
(Ez egy válasz X üzenetére (2009. 03. 30. hétfő 12:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 03. 30. hétfő 12:02
A főváros nudli már..
Jön a jóidő.
klassz dunaparti helyek vannak.
2009. 04. 14. kedd 11:43  #968
Nem elszólás, hanem konkrétum. A legutóbbi, tóparti élmény. Nem tudjuk neki mekkora élmény volt, mert nem mondta. A kék Favorit pedig nem állt meg. bee1
Mondjuk ott azóta nem voltunk, de pár napja reggel hat körül Hatvan és Aszód közt megálltunk egy kis időre megnézni, hogy jól van-e megmetszve a szőlő az út mellett. bee1
2009. 04. 14. kedd 11:11  #967
Egyetértek. A nyilvános az, ahol valóban vannak, vagy lehetnek emberek. Egy zárt szauna az változatos ugyan, de nem nyilvános. Még a webkamera sem igazán nyilvános. Az a nyilvános, amikor a zöld Lada Niva megáll tőletek 5 méterre és a párod ettől még odaadóbban veti magát a szexbe smile
(Ez egy válasz X üzenetére (2009. 04. 13. hétfő 07:40), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (314412)
2009. 04. 13. hétfő 07:40
Ez csalás!
A nyilvános helyen szeretkezésben pont az a jó, hogy nem (csak) négyszemközt történik. Ha magadra zársz valamit az már privát hely lett!
2009. 04. 14. kedd 08:36  #966
Törölt felhasználó (68131)
Sziasztok! Itt a jo idö és a párommal azt tervezzük kimegyünk a héten a városligetbe és a vajdahunyadvár környékén szeretkezünk 1 szenvedéjeset. Régota izgat már milyen lehet szabadban ahol bárki megláthat.... irjon akinek volt már ilyeben része! mint résztvevö mint kukkolo milyen érzés! Az biztos hogy sötétedésbe megyünk még lehet hogy megirom napra pontosan ha érdkel valakit.....
2009. 04. 13. hétfő 07:40  #965
Törölt felhasználó (314412)
Ez csalás!
A nyilvános helyen szeretkezésben pont az a jó, hogy nem (csak) négyszemközt történik. Ha magadra zársz valamit az már privát hely lett!
(Ez egy válasz X üzenetére (2009. 04. 13. hétfő 07:13), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (166411)
2009. 04. 13. hétfő 07:13
Nálunk a férjemnek jo haverja az uszodába a főnök és mi ugy járunk szaunázni amikor nincs senki ,magunkra csukjuk a szaunát és hatalmasakat szoktunk szeretkezni, itt mindig isteni.
2009. 04. 13. hétfő 07:13  #964
Törölt felhasználó (166411)
Nálunk a férjemnek jo haverja az uszodába a főnök és mi ugy járunk szaunázni amikor nincs senki ,magunkra csukjuk a szaunát és hatalmasakat szoktunk szeretkezni, itt mindig isteni.
2009. 04. 13. hétfő 00:09  #963
Törölt felhasználó (72523)
Sziasztok! Mi a párommal Tapolcán a barlangfürdő egyik termében próbálkoztunk, de sajna nem tudott magába fogadni, az okát nem tudom, talán a víz miatt, talán mert elég szégyenlős nem tudom, de utána azért befejeztük az öltöző kabinban. Igaz utána a személyzet eléggé furán nézett ránk smile . Előtte egy Wellness hotel szaunájában nyaltam ki. Nagyon izgató volt a tudat hoy bármikor ránk nyithatnak. Én nagyon élvezem az ilyen alkalmakat. Párom nem mondja ki, de biztos hogy ő is élvezi!
2009. 04. 12. vasárnap 20:48  #962
rebele rebele
megkérdezhetem mennyi a korotok..? és ha esetleg meglátnálak bennetek akció közben oda mehetnék ...hogy esetleg közelebröl láthasam az eseményeket...
2009. 04. 10. péntek 14:40  #961
zorn zorn
nincs is baj,elég tömören próbálok írni így könnyü engem félre érteni pedig semmi rossz szándékom nincs.Tegyétek amit lehet én mindig úgy vagyok max meglátnak na ésy akkor mi van?
2009. 04. 10. péntek 13:37  #960
A párom kimondottan élvezi, ha meglátnak minket, én kevésbé. Lényegében az ő kedvéért járunk tópartokra, utak melletti erdősávokba szexelni. De volt már forgalmas út melletti parkoló is a motorháztetőn. Utat szegélyező földút, ami látszik a műútról, mert csak 15 méterre van. Volt olyan, aki lassított, volt aki meg is állt, nézte egy darabig, majd elment. Oda még sosem jött senki.
2009. 04. 10. péntek 11:52  #959
zorn zorn
Szerintem ha az ember dugni akar általában félre vonul.Volt hogy én sem tettem mivel én Budafoki vagyok itt vannak azért jó kis helyek Duna Nagytétényi fennsík Kamara erdő sorolhatnám.Nem is ez a lényeg.Na gondoltuk dugunk egyet a fennsíkon kocsi ajtó nyitva pokróc párna minden megvolt igaz én voltam marha kocsi ajtó nyitva rádió szólt egyszer csak öt ló a lovakon olyan tizenöt körüli lányok a lovak alig tudtak megállni a lányok meg visitottak a röhögéstől
2009. 04. 10. péntek 11:34  #958
zorn zorn
Nem kéne mérgesnek lenned,A helyesírásommal lehet baj majd megpróbálok felnőni..Nincs problémám csak ekkora hülyeséget,hogy a vízben de csak nyáron.Ki a fasz fog bemenni a jeges Dunába dugni?Csupán ezen akadtam ki.Lehet neked kéne agyadhoz kapni!
2009. 04. 10. péntek 01:05  #957
zorn zorn
Te most mekkora okosságot mondtál beájjúltam.
2009. 04. 09. csütörtök 18:47  #956
Dunapart mindig bejön....
főleg, ha kicsi a víz, pl. ha Nagymarosnál 180 alatt van.
Ha spothajóban vagy szinte bárhol ok. ahol nincs település.
Kocsival nehezebb megtalálni a tutit.
De: Kisoroszi felső spicctől lefelé kb2 km. nagydunai ág.
Tahitótfalu szigeti oldal a híd felett, lehajtás ahogy átmész a hídon a tüzépesnél balra.
Meg van még egy intim helyem, de azt nem árulom el, oda csak egyvalakivel járok....
Hajógyári északi rész is jó, már voltak ott ma is...
2009. 04. 08. szerda 19:27  #955
MilkMan27 MilkMan27
Gellért hegy oldalában fényes nappal.
Sajnos a sok járókelő miatt, csak pettingig tudtunk jutni! (de egy ketten néztek furcsán amikor konstatálták, hogy a Hölgy nadrágja alatt eltűnik a kezem és fickándozik.
Szóval nem a klasszikus nyilvános szex.
2009. 04. 08. szerda 16:58  #954
Törölt felhasználó (217845)
Köszönöm a leveleket és ne haragudjatok, ha nem válaszolok, mert én ezt 1 valakinek szántam. Az offolásért meg külön bocsánatot szeretnék kérni, csak kellett hirtelen egy topic, ahova írok neki, de ez hosszú, még egyszer bocsi!
(Ez egy válasz X üzenetére (2009. 04. 08. szerda 00:08), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (217845)
2009. 04. 08. szerda 00:08
Szeretnék egyszer a kertünkben kefélni, de nem a férjemmel.....

(témáról írjatok, és ne csak kívánságokról, mert így felhívás keringőre, és társkeresés, chat-lés lesz belőle!)
2009. 04. 08. szerda 14:07  #953
krisz999 krisz999
Budapesten javaslom (személyes jó tapasztalat alapján) a Hajógyári sziget északi részét.
Lehet gyönyörködni a vízben, miközben keféltek!!!
Senki nem zavarja el az embert sötétedés után, előtte sok a kutyasétáltató
2009. 04. 08. szerda 12:01  #952
Andrew1014 Andrew1014
Na most várj. Ez melyik helyre is vonatkozott? vigyor5 Az árpádhídi vagy a hajógyárira?

De, hogy ne offoljon ki az Admin--> Kedvesemmel mi is tervezzük a szabadban szexelést, ám előtte még lekell ellenőrizzem, hol lehet és hol nem. Pl olyanba nem szívesen esnék bele, mint előző nyáron a Luppán (rendőrbiztosÚr ráncolta szemöldökét és szólított fel a nudizás befejezésére)...Mi lett volna, ha még ráadásul szexelünk is az egyik eldugottabb részen? Le is csuknak? confused
Szóval az ilyet mi most eltervezzük jó előre. Helyszínnek kiesik most a Duna part (magas vízállás) és valszeg a Luppa is, mivel mint említettem, nem szeretnénk hasonló "élményben" részesülni.

Szerintem maradnak a hegyek... crazya
/ 124