Nincs vele semmi baj engem hányszor megláttak már meg én hányat le is kameráztam van itt olyan aki kapott is másolatot nevet nem irok ha akarja megnevezi magát.
Nem voltam ott,de gyanítom, hogy nem történt tegnap este semmi a Vajdahunyadvár mögött. Viszont egy két balek tuti volt ott,aki egy kis eksön reményében ellátogatott oda.
Ha mégis dugtak ott,azt is leszarom.
Ha mégis dugtak ott,azt is leszarom.
Igazad van én is elolvasnám!
(Ez egy válasz Gheorgius üzenetére (2009. 02. 05. csütörtök 13:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 02. 05. csütörtök 13:54
Esőnap lesz??
Vivi, mesélhetnél, nektek milyen kalandotok volt!
Esőnap lesz??
Lobho,wazze,tudod hányan fognak odmenni ezekután?(hiába)
Az biztos,hogy a járókelők semmit nem fognak látni a közönségtöl.
Emberek,ne törjétek magatokat!-minden jegy elkelt....
Az biztos,hogy a járókelők semmit nem fognak látni a közönségtöl.
Emberek,ne törjétek magatokat!-minden jegy elkelt....
Nos én szeretném ha velem majréznál.Bumm ha meglátnak.kibirjuk.
(Ez egy válasz X üzenetére (2009. 02. 04. szerda 13:03), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (29760)
2009. 02. 04. szerda 13:03
nem, nem Én vagyok
nem, nem Én vagyok
Igen, de nem ilyen merészen, na persze azért nagyon izgat, hogy valaki megláthat.
(Ez egy válasz Gheorgius üzenetére (2009. 01. 29. csütörtök 17:52), amit ide kattintva olvashatsz)
A szerelem nem ismer korlátokat!
Mi a kapcsolatunk elején,mikor még csak együtt jártunk,rendszeresen csináltuk egy kis Citroenben.
Mindketten a nagyobb darabok közé tartozunk.Először a vezetőülésen,majd áttértünk az anyósülésre.
Hogy,hogy fértünk el azt nem tudom,csak azt,hogy nem volt valami kényelmes.
Emléxem,egyszer nagyon zavart a kézifék,hát leengedtük.A motor járt a fűtés miatt,meg korom sötét volt,igy nem volt feltűnő amikor elkezdtünk gurulni a lejtőn.Csak arra lettünk figyelmesek,(amennyire egy ilyen helyzetben figyelmes lehet az ember) mikor már kissé jobban mozgott,morajlott az autó velünk.
Alaposan megijedtünk,és mindent kezdhettünk újra. (Ez egy válasz X üzenetére (2009. 02. 04. szerda 05:28), amit ide kattintva olvashatsz)
Mi a kapcsolatunk elején,mikor még csak együtt jártunk,rendszeresen csináltuk egy kis Citroenben.
Mindketten a nagyobb darabok közé tartozunk.Először a vezetőülésen,majd áttértünk az anyósülésre.
Hogy,hogy fértünk el azt nem tudom,csak azt,hogy nem volt valami kényelmes.
Emléxem,egyszer nagyon zavart a kézifék,hát leengedtük.A motor járt a fűtés miatt,meg korom sötét volt,igy nem volt feltűnő amikor elkezdtünk gurulni a lejtőn.Csak arra lettünk figyelmesek,(amennyire egy ilyen helyzetben figyelmes lehet az ember) mikor már kissé jobban mozgott,morajlott az autó velünk.
Alaposan megijedtünk,és mindent kezdhettünk újra. (Ez egy válasz X üzenetére (2009. 02. 04. szerda 05:28), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (314412)
2009. 02. 04. szerda 05:28
Véletlenül botlottam beléjük. Kocogtam és a Margit-szigetre igyekeztem.
Én az átlagosnál alacsonyabb fickó vagyok és én is sokat dugtam autóban, de az első ülés teljesen hátrahúzva sem volt elég a arra. hogy a párom rám üljön, legfeljebb szopni tudott engem és a feje nem szorult be a kormány alá.
Igaz VW-m sosem volt én Opel Asconában csináltam.
Én az átlagosnál alacsonyabb fickó vagyok és én is sokat dugtam autóban, de az első ülés teljesen hátrahúzva sem volt elég a arra. hogy a párom rám üljön, legfeljebb szopni tudott engem és a feje nem szorult be a kormány alá.
Véletlenül botlottam beléjük. Kocogtam és a Margit-szigetre igyekeztem.
Csakúgy véletlenül beléjük botlottál,vagy tudatosan mentél oda? Erről az Árpád híd pesti hídfőről már én is hallottam,hogy mintha azt a helyet szeretnék a párok dugásra használni. Mondjuk most hirtelen nem ugrik be,mitől olyan jók az adottságai.
Szoktam én is este járkálni a budapesti utcákon,de soha az életben nem láttam senkit kefélni nyilvános helyen. Lehet jobb is,úgyis csak irigykednék,főleg ha a csaj jól néz ki. (Ez egy válasz X üzenetére (2009. 02. 03. kedd 21:43), amit ide kattintva olvashatsz)
Szoktam én is este járkálni a budapesti utcákon,de soha az életben nem láttam senkit kefélni nyilvános helyen. Lehet jobb is,úgyis csak irigykednék,főleg ha a csaj jól néz ki. (Ez egy válasz X üzenetére (2009. 02. 03. kedd 21:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 02. 03. kedd 21:43
Tegnap az Árpád híd pesti hídfőjénél egy csinos barna lovagolta a barátját egy VW-ben. Tükröződött a szélvédő és nem lehetett jól látni (meg különben sem akartam nagyon zavarba hozni őket) de a csaj a vezető oladalon sarkantyúzta a fiuját, szoknyája a derekára gyűrve.
Hogyan fértek el a kormánykeréktől???
Rejtély!
Rejtély!
hátratolták az ülést...úgy simán elférnek
(Ez egy válasz X üzenetére (2009. 02. 03. kedd 21:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 02. 03. kedd 21:43
Tegnap az Árpád híd pesti hídfőjénél egy csinos barna lovagolta a barátját egy VW-ben. Tükröződött a szélvédő és nem lehetett jól látni (meg különben sem akartam nagyon zavarba hozni őket) de a csaj a vezető oladalon sarkantyúzta a fiuját, szoknyája a derekára gyűrve.
Rejtély!
Rejtély!
Rejtély!
Rejtély!
Na, a végén még vevő lesz a Duna-parti ötletemre!
Ha legközelebb folyóparti sétára mész-mentek, szólj, viszem a fényképezőgépem! (Ez egy válasz X üzenetére (2009. 02. 01. vasárnap 21:15), amit ide kattintva olvashatsz)
Ha legközelebb folyóparti sétára mész-mentek, szólj, viszem a fényképezőgépem! (Ez egy válasz X üzenetére (2009. 02. 01. vasárnap 21:15), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (415324)
2009. 02. 01. vasárnap 21:15
Hát...én a DUna parton, egy szép, köves, homokos, fás helyen vesztettem el és...megláttak XD de IRTÓ JÓ VOLT!!!! És még többet akarok :P :P :P
Nagyon izgalmas volt, elég sokan sétáltak arra....
És még a repülőgép kávézójában is rosszalkodtunk kicsit a párommal. A hosszú fekete kabát sok mindent elrejtett - nem mellesleg tök aranyos volt a 7 éves kissrác melletünk
És még a repülőgép kávézójában is rosszalkodtunk kicsit a párommal. A hosszú fekete kabát sok mindent elrejtett - nem mellesleg tök aranyos volt a 7 éves kissrác melletünk
Hát...én a DUna parton, egy szép, köves, homokos, fás helyen vesztettem el és...megláttak XD de IRTÓ JÓ VOLT!!!! És még többet akarok :P :P :P
Merész... Vivi, te esetleg próbáltad már?
(Ez egy válasz X üzenetére (2009. 01. 29. csütörtök 11:08), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (29760)
2009. 01. 29. csütörtök 11:08
A mozi nekünk is megvolt. Kora délutáni előadás, 150 fős nagyterem, voltunk kb 8-an. Mi ültünk a leghátsó sorban, előttünk 3-4 sorral ült a legközelebbi pár. És a széksorok között, viszonylag halkan, a film kezdése után keféltünk egy jót! De megvolt az egyetemi női mosdó is (péntek délután asszem - szinte kihalt volt az a szárny) és egy étterem mosdója is egy lagzi alkalmával. Igaz, hogy csak röpke percekről volt szó, de akkor is élmény marad!
Egy ruhaboltos/próbafülkés dolog elég merész gondolat... de hajrá, próbálkozzatok. Csak aztán tessék minderről fényképes beszámolót is bemutatni!
Egy ruhaboltos/próbafülkés dolog elég merész gondolat... de hajrá, próbálkozzatok. Csak aztán tessék minderről fényképes beszámolót is bemutatni!
Nekem a legizgibb, az egyik fürdő öltözőjében volt.
Javaslom a plazakban lévő nagy boltokat ahol van 10-15 próbafülke. Én ott csináltam, külön jó volt, hogy egy hölgy látott, és utána oda oda pillantott. Én meg néztem akkor mereven.
(Ez egy válasz AngyalTalp üzenetére (2009. 01. 04. vasárnap 00:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 01. 04. vasárnap 00:46
Én valami bolt öltözőjében szeretnék egy komolyat alakítani. Pesten van valami kipróbált helyetek, ahol mondjuk nem megy rögtön kandikamerába az alakítás?