Szólj hozzá te is!
Ez egy válasz lesz üzenetére () Mégsem

A téma leírása

Parkoló, bevásárlóközpont, a természet lágy öle, színházi páholy , közlekedési eszközök, stb...
Szexeltél már így? Izgalmas volt? Oszd meg velünk élményeidet!

Nem társkereső! IMindenféle időpont és helyszín egyeztetést csak priviben, ezért a felajánlkozó bejegyzések moderálásra/törlésre kerülnek!

Az eddigi hozzászólások

2009. 01. 16. péntek 00:43  #911
krisztacica krisztacica
A boltok igencsak be vannak kamerázva, sztem. valami kis boltot válasszatok, de kétlem hogy nem buktok le. Én egyszer a kínai piacon elégítettem ki egy függöny mögött a páromat, de azért du.ni necces lett volna...
(Ez egy válasz AngyalTalp üzenetére (2009. 01. 04. vasárnap 00:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 01. 04. vasárnap 00:46
Én valami bolt öltözőjében szeretnék egy komolyat alakítani. Pesten van valami kipróbált helyetek, ahol mondjuk nem megy rögtön kandikamerába az alakítás?
2009. 01. 16. péntek 00:34  #910
krisztacica krisztacica
Én az Evita közben, kb 2 harmada az embereknek kiment a film közben smile
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 12. 03. szerda 07:18), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (234178)
2008. 12. 03. szerda 07:18
A vestendben már csináltam....
a Hideg Hegy címü szuper film ment, amiről, 20 perc után 10 ember lépett le smile
Kb 6-an lehettünk ben...így hát nyugodtan rápattantam a páromra....
2009. 01. 06. kedd 17:53  #909
Gheorgius Gheorgius
Ejj-ejj, nem útólag kell szólni, hanem előre, még időben! wink A "hand-job"-ot meg szeressük, nagyon!! vigyor
(Ez egy válasz X üzenetére (2009. 01. 01. csütörtök 16:36), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (314412)
2009. 01. 01. csütörtök 16:36
Ma kiugrottunk a Hajógyári sziget spiccre.
smile
Volt egy-két kerék nyom a hóban, de sajnos senkivel sem futottunk össze. Pedig a párom teljesen meztelenre vetkőzött a jól fűtött kocsiban úgy szeretkeztünk.

Ha van ott valaki közületek fiuk akkor ablakon keresztül kapott volna tőle egy "hand job"-ot. vigyor2

Amikor már befejeztük bukkant fel egy kocsi a sziget nyugati oldalán vezető út felől, de nem voltak kiváncsiak és tovább mentek confused
2009. 01. 04. vasárnap 00:46  #908
AngyalTalp AngyalTalp
Én valami bolt öltözőjében szeretnék egy komolyat alakítani. Pesten van valami kipróbált helyetek, ahol mondjuk nem megy rögtön kandikamerába az alakítás?
2009. 01. 01. csütörtök 21:08  #907
Bandita975 Bandita975
Én szívesen ott lewttem volna
(Ez egy válasz X üzenetére (2009. 01. 01. csütörtök 16:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 01. 01. csütörtök 16:36
smile
Volt egy-két kerék nyom a hóban, de sajnos senkivel sem futottunk össze. Pedig a párom teljesen meztelenre vetkőzött a jól fűtött kocsiban úgy szeretkeztünk.

Ha van ott valaki közületek fiuk akkor ablakon keresztül kapott volna tőle egy "hand job"-ot. vigyor2

Amikor már befejeztük bukkant fel egy kocsi a sziget nyugati oldalán vezető út felől, de nem voltak kiváncsiak és tovább mentek confused
2009. 01. 01. csütörtök 16:36  #906
smile

2008. 12. 28. vasárnap 12:53  #905
Törölt felhasználó (406956) VIP
Sziasztok! Ehhez a témához nekem is több élményem fűződik.A legutóbbit osztom most meg veletek.
Egy novemberi hétvégén elmentünk a Harkányi fürdőbe lazulni. Délutánra tele voltak a gyógyvizes medencék. Egy kicsit később elkezdett leszállni a köd. A meleg víz gőze és a köd megtette hatását: kb 1.5 m lehetett látni csak. Előzőleg már egymásra kattantunk a párommal, úgyhogy kihasználtuk a hirtelen jött lehetőséget, és egy oltári jót szexeltünk. Utólag visszagondolva az volt a legizgalmasabb, hogy egy csomó ember ott volt mellettünk ,,kéznyújtásnyira".
2008. 12. 28. vasárnap 08:50  #904
Törölt felhasználó (373340)
Nem vagyok egy pűd, de így ismeretlenül a szex közepébe belecsapni sem menne nekem sem.
Azt se tudta a pasi, hogy kik vagytok. El is hiszem, hogy kihúzta csíkot. Gondolj bele, hogy egy unszimpatikus párral kezdenétek e? Az előjáték itt is szükséges, ahhoz hogy a szimpátiát megnyerjétek, máskülömben szerintem bunkóságba fordul a dolog. Persze ha ezt komolyan gondoltátok, és nem csak heccből ment a játék. Akkor pedig nincs mit mondanom.
2008. 12. 24. szerda 08:54  #903
zorn zorn
Ez rendben is van mondjuk nem biztos,hogy kimentem volna de nyúlkálni az más hacsak nincs valami jelzés,hogy lehet!
2008. 12. 21. vasárnap 21:40  #902
zorn zorn
Miért is?
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 12. 18. csütörtök 07:15), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (391255)
2008. 12. 18. csütörtök 07:15
Nyílvános helyen jó mert rajtkaphatnak, devigyázni kell az ilyen kukolókkal minmt akik itt irogatnak smile
2008. 12. 18. csütörtök 19:31  #901
Törölt felhasználó (373340)
a dunapart dunakeszi felett a szigeten az egyik legjobb hely.
egyszer a partnerem bringával ment, én kajakkal, ott találkoztunk.
egy pár már ott nudizott a parton. nagyon nézték a barátnőmet. aztán megérkeztem, és elkezdtük a szerelem konkrét gyakorlását, sőt az elsőt be is fejeztük.
ekkor odajött a fiú, és kérdezte, hogy lenne e kedvünk nézni egymást?
benne voltunk. közelebb mentünk, előszőr ők jöttek, aztán mi. egy egy orális itt is ott is, és szépen elment a nap. azóta egyszer sem futottunk össze velük. de izgalmas volt.
2008. 12. 18. csütörtök 17:46  #900
Nyúlmedve Nyúlmedve
Csak egy tipp... nekünk bejött. A Győri fürdőben két olyan medence is van, ahol viszonylag kényelmesen és biztonságosan lehet szeretkezni. Az épületen belüli "csillagos mennyezetű", illetve egy "barlang", ami az egyik kinti élménymedencéhez tartozik. De a fürdő, medencéinek száma illetve azok tagoltsága révén a találékonyaknak nyújt egy-két kézenfekvő lehetőséget a szerelemre. Esténként néha több az összesimuló pár, mint az áztató magányos fürdőző..
2008. 12. 18. csütörtök 07:15  #899
Nyílvános helyen jó mert rajtkaphatnak, devigyázni kell az ilyen kukolókkal minmt akik itt irogatnak smile
2008. 12. 17. szerda 05:34  #898
jaja nyes
2008. 12. 15. hétfő 18:30  #897
Törölt felhasználó (26824)
Sziasztok!
Látom a "Budavári Labirintus" nem lett nagyon kapós a hely...! Pedig szerintünk jó..!
Szép estét!
2008. 12. 12. péntek 18:17  #896
NUDIPARTNERT NUDIPARTNERT
csibecica ha mentek legkozelebb a uoa ele, legyszi jelezzetek...
koszi
2008. 12. 11. csütörtök 11:32  #895
spylevi11 spylevi11
jó innen ötleteket olvasni worship
mindenkinek grat és további kellemes élményeket
2008. 12. 10. szerda 23:07  #894
Törölt felhasználó (145332)
Remélem nem túl off, és nem túl hosszú, vagy nyálas, viszont hundert pocent valós, idén nyári eset, *****országban töltött vakáción esett...

Egyik este, egy pár haverral (fiatal párok, kollégák) ***** csodaszép óvárosában vacsoráztunk. Kristálytiszta éjszaka lévén, úgy döntöttünk, hogy a vacsi után levezetés képpen - már csak kettesben - a Kedvessel sétálni indulunk.
A gyalogút, ahogyan a viszonylag magas szirtek fölött kígyózott, elég romantikus hangulatba ringatott bennünket, a tenger sötétje nyugtatóan nyaldosta a partot, a kékesfehéren izzó telihold meg még rátett egy lapáttal, úgyhogy pont úgy nézett ki minden, mint egy filléres nyál-drámában...
De bármennyire is sablonos volt a helyzet, Akkor és Ott mi újra egymásba szerettünk, és öröm volt együtt felfedezni, hogy tudunk még örülni az életnek és a szépnek.

Ahogy merengtünk kéz a kézben, néha száj a szájon, észrevettem egy meredek kis lépcsőt le a parti sziklákhoz. A sötétben ügyetlenül lassan, vigyázva lebotorkáltunk a hasadékba és leültünk egy kőre, úgy 4-5 méterre a víztől. Néztük egy darabig, hogyan hálta nászát sokmilliárd buborék, de a Babámban - talán az ütemes hullám-mozgástól megrészegülve - valami mocorogni kezdett.

Pedig nem voltunk egyedül.

Hallottunk időnként embereket a fölöttünk lévő alig megvilágított ösvényen beszélgetve továbbhaladni, láttunk egy-két homályos alakot három kővel odébb ölelkezve pusmogni, de Őt ez nem zavarta. Engem meg csak eleinte...

Egyre szenvedélyesebben csókolt, én pedig egyre féktelenebbül simogattam. Ahogy bele-bele haraptam a nyakába, csókolgattam a fülcimpáit, símogattam a cicijeit, hamar elkalandoztak a pici kezei, még elviselhetetlenebbé téve a szűkösséget a nadrágomban. De segített rajtam, kigombolta a sliccet, letépve ezzel rólam az utolsó láncot.

Így kuporogva nem fért hozzám rendesen, pedig láttam a sötétben csillogó-nevető szemén, hogy akarná már nagyon; végre vessem már oda magam a mohó nyelvének, úgyhogy feláltam nagy nehezen, és ő halk, visszafolytott sóhajjal - mint aki a szomjhalál szélén kap egy pohár vizet - bekapta a farkam.
Édesebb volt az érzés mint valaha, puhán öleltek körbe azok a forró ajkak; az ő kezei a fenekemet és a hasamat-, az esti szellő karjai pedig mintkettőnket simogattak.

Néztem a tengert, a holdat, egy parányi felhőt, és a szívem majd kiütötte a mellkasom, mert a Szerelmem ebben az álomszerű környezetben szopta éppen a faszom.

És kívánta, imádta, annyira érzéssel telve csinálta, figyelve minden rezdülésemet, hogy elolvadtam tőle.

Néhány perc volt csupán, de örökké megmarad, mert ahogy egy félig - bár nem túl jól - burkolt állati nyüszítés után, ahogy az utolsó cseppet is kisajtolva belőlem lenyelte a tejet, diadalmasan a szemembe nézett, és azt mondta:

"Imádom a faszod!"

PocokNyuszi/ffi voltam PocokNyuszi/nő volt a lyány... smile
2008. 12. 09. kedd 14:48  #893
tom1019 tom1019 VIP Admin
(topicban takarítás! ez NEM E-mail cím cserélő topic! priviben kedveskéim, priviben! vagy a társkereső rovatban! itt nincs csettelés, ismerkedés! koncentráljatok a topic témájára!)
2008. 12. 09. kedd 10:31  #892
CSIBECICA2 CSIBECICA2
Műv.palota elött a zikkurat tetején nyes
/ 124