Szólj hozzá te is!
Ez egy válasz lesz üzenetére () Mégsem

A téma leírása

Parkoló, bevásárlóközpont, a természet lágy öle, színházi páholy , közlekedési eszközök, stb...
Szexeltél már így? Izgalmas volt? Oszd meg velünk élményeidet!

Nem társkereső! IMindenféle időpont és helyszín egyeztetést csak priviben, ezért a felajánlkozó bejegyzések moderálásra/törlésre kerülnek!

Az eddigi hozzászólások

2008. 12. 09. kedd 05:58  #891
Törölt felhasználó (314412)
Mindenkinek írtam. Ha lenne még kérdése valakinek akkor priviben.
2008. 12. 08. hétfő 18:48  #890
Gheorgius Gheorgius
Tamasesandrea69 - nekem is írjátok meg priviben a címet!! Köszi!

norah- a legjobb emberhez fordultál. Mi a Duna Plaza-ban próbáltuk, asszem a Különvélemény c. film alatt. Kb. 8-10 ember lehetett bent akkor (kifutó volt már a film, kora délutáni előadás hétköznap), mi az utolsó sorba ültünk - előttünk 4-5 sorral voltak a többiek. És ott, a székek között dugtam meg az asszonykámat. ÁLLATI VOLT!!! Élveztünk mindketten!
2008. 12. 08. hétfő 06:28  #889
Ha szeretitek a szexet nyilvános helyen, akkor ez tetszeni fog.

Írjátok be a keresőbe, hogy "p*** d***"!

Magyarországon forgatott filmek. Fel lehet ismerni a helyszíneket: Margit híd, Árpád híd, de bementek a belvárosba is.

csak priviben:prune
2008. 12. 03. szerda 19:24  #888
Fém_fatál Fém_fatál
Nyehehehe!!! Bocs, de ez nagyon ... nyes
(Ez egy válasz zorn üzenetére (2008. 12. 03. szerda 18:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 12. 03. szerda 18:46
Mondjuk nem mindig örül az ember ha nézik.Engem a Népligetben Szopott az akkori csajom szemmem lehunyva nyár volt ablak letekerve kinyitom a szemem és látom egy srác egyik kezével támaszkodik a kocsinak a másikkal a farkát veri mondom neki egy picit menj már hátrább de nem ment,fostam,hogy telibe spriccel csak kiverte rá a kocsi ajtóra ott csüngött a geci majdnem hánytam mire letakaritottam.
2008. 12. 03. szerda 18:46  #887
zorn zorn
Mondjuk nem mindig örül az ember ha nézik.Engem a Népligetben Szopott az akkori csajom szemmem lehunyva nyár volt ablak letekerve kinyitom a szemem és látom egy srác egyik kezével támaszkodik a kocsinak a másikkal a farkát veri mondom neki egy picit menj már hátrább de nem ment,fostam,hogy telibe spriccel csak kiverte rá a kocsi ajtóra ott csüngött a geci majdnem hánytam mire letakaritottam.
2008. 12. 03. szerda 07:18  #886
Törölt felhasználó (234178)
A vestendben már csináltam....
a Hideg Hegy címü szuper film ment, amiről, 20 perc után 10 ember lépett le smile
Kb 6-an lehettünk ben...így hát nyugodtan rápattantam a páromra....
2008. 12. 02. kedd 21:33  #885
MmePrune MmePrune VIP Admin
én például tarantinon szoptam utoljára, és vannak részek, amik kimaradtak számomra, de élvezetes volt...a film is, és a "mozizás" is

azt hittem, hogy ti eleve egymásnak esni mennétek smile
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 12. 02. kedd 21:25), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (101243)
2008. 12. 02. kedd 21:25
MmePrune: aztán valami lohasztót sikerül kiválasztani, mondjuk a depressziós fűszál utolsó magányos estéje, vagy hasonló, a végére nem élvezünk, hanem egymás erét próbáljuk felmetélni. smile
emisszio: valami ilyesmire gondoltam én is, csak gondoltam hátha valakinek közvetlen BENYOMÁSA van ezzel kapcsolatban
Nyúlmedve: persze, aztán az egész műszakos moziszemélyzet valamiért a gépterembe akarna tolongani. nyes
Természetesen mindenkinek köszönöm a tippet! eljen worship
2008. 12. 02. kedd 21:25  #884
MmePrune: aztán valami lohasztót sikerül kiválasztani, mondjuk a depressziós fűszál utolsó magányos estéje, vagy hasonló, a végére nem élvezünk, hanem egymás erét próbáljuk felmetélni. smile
emisszio: valami ilyesmire gondoltam én is, csak gondoltam hátha valakinek közvetlen BENYOMÁSA van ezzel kapcsolatban
Nyúlmedve: persze, aztán az egész műszakos moziszemélyzet valamiért a gépterembe akarna tolongani. nyes
Természetesen mindenkinek köszönöm a tippet! eljen worship
(Ez egy válasz Nyúlmedve üzenetére (2008. 12. 02. kedd 21:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 12. 02. kedd 21:15
Bármelyik multi mozi hétfő, kedd, szerda délelött... smile
Ha nem vagy szégyenlős, még arra is rákérdezhetsz, hova nem vett senki jegyet.
2008. 12. 02. kedd 21:22  #883
Nyúlmedve Nyúlmedve
Bocs, most szólt aszonykám, mi 12.30-13.00 körül voltunk. Délelött nincs vetítés. smile
(Ez egy válasz Nyúlmedve üzenetére (2008. 12. 02. kedd 21:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 12. 02. kedd 21:15
2008. 12. 02. kedd 21:15  #882
Nyúlmedve Nyúlmedve
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 12. 02. kedd 14:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 12. 02. kedd 14:23
Sziasztok! Egy kérdésem lenne, ha már valahol előbbre a topicban volt róla szó, akkor elnézést a duplikációért, mindent nem néztem át: szóval tudtok olyan mozit Budapesten, ahol megfelelő a hely film alatt mondjuk arra, hogy diszkréten egymásnak essünk a Párommal? smile
Sokmindent kipróbáltunk már, de ez még kimaradt. Nem nyilvános szexet akarunk, tehát nem arra gondoltam, hogy mindenki boldogtalan előtt, aki ott van, persze ha meglát valaki, akkor így jártunk, de azért némi diszkréció legyen a helyen. Ha van ilyen. Aki tud ilyet, kérem vagy itt, vagy privátban jelezze, köszönöm előre is! smile
2008. 12. 02. kedd 21:07  #881
emisszio emisszio
Még művészmozinak sem kell lennie,a mostani jegyárak mellett bármelyik multiplex "matiné" előadása is szóba jöhet,pláne,ha nem premier filmet vetítenek vigyor5 !
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2008. 12. 02. kedd 20:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 12. 02. kedd 20:56
keress valami művészfilmet egy művészmozi kis termébe...jó esélyed van, hogy kevesen váltanak jegyet rá, és lesz lehetőséged mindenféle mókára wink
2008. 12. 02. kedd 20:56  #880
keress valami művészfilmet egy művészmozi kis termébe...jó esélyed van, hogy kevesen váltanak jegyet rá, és lesz lehetőséged mindenféle mókára wink
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 12. 02. kedd 14:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 12. 02. kedd 14:23
Sziasztok! Egy kérdésem lenne, ha már valahol előbbre a topicban volt róla szó, akkor elnézést a duplikációért, mindent nem néztem át: szóval tudtok olyan mozit Budapesten, ahol megfelelő a hely film alatt mondjuk arra, hogy diszkréten egymásnak essünk a Párommal? smile
Sokmindent kipróbáltunk már, de ez még kimaradt. Nem nyilvános szexet akarunk, tehát nem arra gondoltam, hogy mindenki boldogtalan előtt, aki ott van, persze ha meglát valaki, akkor így jártunk, de azért némi diszkréció legyen a helyen. Ha van ilyen. Aki tud ilyet, kérem vagy itt, vagy privátban jelezze, köszönöm előre is! smile
2008. 12. 02. kedd 14:23  #879
2008. 12. 02. kedd 07:37  #878
Törölt felhasználó (26824) VIP
Sziasztok!
"Budavári Labirintus" !!!??? Mi próbáltuk, nagyon izgi a hely szerintünk...! Este 6 -től 1/2. 8-ig lámpaoltás van, és ezen időszakban egy petróleumlámpával lehet közlekedni...! Próbáljátok ki..!
Szép napot.
2008. 11. 20. csütörtök 16:32  #877
Mivvan Mivvan
Én személyszerint a kastélyparknál, de ezek után az említett helyeken is körül kell szaglásznom wink
2008. 11. 20. csütörtök 16:09  #876
Mivvan Mivvan
Ebben teljesen igazad van, nem egyszer láttam arra furán, ritmusra mozgó autókatD nyes :
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 11. 17. hétfő 12:50), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (139892)
2008. 11. 17. hétfő 12:50
A hajógyári sziget tényleg jó hely, a stégeknél is szokták nyomni a fiatalok.
Óbudán még a kórház feletti kastély parkja is nagyon jó hely, szoktak ott autóban dugni, meg az erdőben a padoknál is.
2008. 11. 20. csütörtök 09:04  #875
steakocska steakocska
tervez valaki mostanában nyilvános helyen szexet? ha igen, mikor és hol?
2008. 11. 17. hétfő 12:50  #874
Törölt felhasználó (139892)
A hajógyári sziget tényleg jó hely, a stégeknél is szokták nyomni a fiatalok.
Óbudán még a kórház feletti kastély parkja is nagyon jó hely, szoktak ott autóban dugni, meg az erdőben a padoknál is.
2008. 11. 17. hétfő 12:06  #873
note note
Hmmm Klassz kis téma klassz kis hely...

Szívesen olvasnék Élménybeszámolókat én is illetve ha szerveződik ilyen mindenképp beneveznék...

2008. 11. 11. kedd 15:16  #872
extremfiu extremfiu
Sziasztok kérlek ha legközelebb mentek írjátok meg a helyszínt régota szertetném már én is átélni e sajnos nem volt rá még esélyem kérlek írjatok xxxxxxxx@xxxxxxx.hu-ra.Tudom nem társkereső azért kértem hogy privire írjanak köszi

(ha tudod, akkor minek próbálkozol itt a kapcsolatfelvétellel? ráadásul előtted ment a figyelmeztetés! tiltalak is 24 órára! :tom) ejnye1
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 11. 08. szombat 08:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 11. 08. szombat 08:10
Végül is volt.

Azt nem tudom múltkor hogy volt. De mi ott voltunk, igaz jelentős késéssel és láttunk két autót szembe jönni.

Andi egy hatalmas téli kabátot vett fel, alatta pedig szinte meztelen volt. Egy magasszárú fekete csizma tette teljessé a kurvás megjelenést.

Sajnos csak egy srác volt ott és annak adtunk "műsort". Andi először szopott nekem aztán szétdobta a lábait a műszer falon és én simogattam. Amikor kellően hangulatba jött lehúzta az ablakot és amennyire elérte simogatta a kukkoló fiu farkát. Végül gondolt egyet és feltérdelt a vezető oldalon: "Vigyázz nehogy leszúrjalak a tűsarkammal!" kihajolt és szopni kezdte a srácot. Én hátulról dugtam félig a sebváltóra térdelve.

Az egész kocsi ringott előre-hátra a csípő mozdulatainktól.

.... ...... ..... rész.(A helyszín a klub társak kérésére titkos)

Szerintem gyakran fogunk odajárni.
/ 124